Dag COOLE welpen.

November was weer een geslaagde maand vol plezier & leuke spelletjes. Jullie inzet om massaal af te komen blijft fantastisch. Er staat jullie dus maar één ding te doen de komende maand december en dat is blijven afkomen. Het liefst met zoveel mogelijk, om er weer een lap op te geven!

Zondag   01/12   (14h-17h)

Vandaag komt een heilige man die altijd in de maand december in het land is… Hopelijk zijn jullie vandaag even enthousiast als de pieten die mee komen.

Zondag   08/12   (13h45-15h45)

Vandaag gaan wij op verplaatsing! We spreken allemaal af om 13u45 aan de ijspiste in Knokke (Verweeplein). Neem allemaal 6 euro, je ID en handschoenen mee. Jullie mogen vandaag voor een keer jullie lange broek uithalen. Jullie mama en papa mogen jullie terug komen ophalen aan de ijspiste om 15u45.

Vrijdag   13/12   (19h30 – 22h)

YES! Alweer een super tof Kerstfeestje in de scouts met een lekker hapje en drankje. Hiervoor vragen wij 5 euro van jullie (meebrengen de avond zelf). Neem ook allemaal een cadeautje mee (max. 5 euro) voor jouw mede-welp en wie weet krijg jij vanavond een cadeautje die je al super lang wou.

Zondag   22/12   (14h-17h)

Er is vannacht gestolen in de scouts!!! Al de hemden van de leiding zijn weg. Kan jij ons helpen uitzoeken wie de dader is?

Zondag   29/12   (14h-17h)

De laatste vergadering van december wordt alweer een topper. Neem deze maand nog maar eens jullie vriendjes (die jammer genoeg nog niet in de scouts zitten) mee naar de vergadering want het wordt zoals elke week weer fantastisch.

De laatste maand van het jaar 2019 zit er alweer op. Wij wensen jullie een zalig Kerstmis en een gelukkig Nieuwjaar toe.

Het is misschien wel kouder, maar denk nog steeds aan je perfect uniform! Korte groene/beige broek, hemd + das.

Akela, Marala, Raksha, Bagheera en Chil

Akela