Hello there, welpen!
De eerste maand was leuk, maar de tweede maand wordt leuker! Ook deze maand zit weer behoorlijk vol met allerlei activiteiten, zo is er onder meer de scouts BBQ zaterdagavond 15/10 alsook het eerste weekendje 28-30/10. Yeeeeyhaaaa!

Zondag 02/10 (14h – 17h)
Vorige week hebben jullie rust gekregen, dat betekend maar een iets, deze week vliegen we er weer in, yeehaa! Over vliegen gesproken, deze week gaan we jullie beste vliegkunsten nodig hebben. Hopelijk zijn er niet teveel welpen brokkepiloten 😉!

Zondag 09/10 (10h – 17h)
Vandaag is er een speciale activiteit voorzien! Helaas kunnen we nog niet teveel vertellen… Allemaal massaal afkomen is dus de boodschap!

Vrijdag 14/10 (19h30 – 22h30)
De navy seals, SAS en paracommandotroepen hebben allemaal een iets gemeenschappelijk! Ze zijn de beste van de beste! Vanavond is het aan jullie om jullie te bewijzen. Jullie stealth, uithoudingsvermogen en flexibiliteit zullen op de proef gesteld worden… Vergeet geen zaklamp mee te doen! Een lange broek is toegestaan voor vanavond.

Zondag 23/10 (14h – 17h)
We hebben jullie dit jaar nog niet veel creatieve opdrachten gegeven, maar daar komt deze week verandering in! Het enige wat je deze zondag nodig hebt is veeeeeeel verbeelding, iets wat wij weten dat jullie allemaal in overvloed hebben! Tot zondag iedereen!

Vrijdag – zondag 28-30/10 (20h – 12h)
EINDELIJK, het eerste scoutsweekendje! Het thema van dit weekendje??? Halloween natuurlijk! Vrijdagavond 28/10 om 20u worden jullie verwacht (met gevulde maag) voor de scouts in verkleedkledij! Meer info volgt in de brief! Vraag dus maar aan jullie lieve mama’s en papa’s om de mailbox in de gaten te houden!

Zondag 06/11 (14h – 17h)
Na het epische weekendje van vorige week, heeft de leiding dit weekend even rust nodig! Geniet van jullie welverdiende vakantie en volgende week zijn we weer van de partij!

Akela, Bagheera, Raksha en Baloe