Heloooow welpennn

Januari vloog weer voorbij zoals elke scoutsmaand met vele spelletjes en activiteiten. Hopelijk waren de interim leidingen een beetje tof, zo niet geen getreur, vanaf deze maand zal de voltallige leiding er weer staan! We verwachten dus weer een massale opkomst om nog meer zalige zondagen te beleven!

Zondag 02/02 (14h – 17h)
Verrassingen zijn toch zo leuk, vandaag nog eens een klassieker in het bos…? Of wordt het toch een stadspel…? Maar een manier om erachter te komen en dat is met veel afkomen!

Zondag 09/02 (14h – 17h)
Vanmiddag spelen we het spel dat we vorige week niet gespeeld hebben… Het belooft dus weer een epic namiddag te worden! Kom dus maar allemaal af in perfect uniform zodat we er weer een lap kunnen op geven.

Vrijdag 14/02 (20h – 22h30)
Van al die zondagen kan een mens nogal eens vermoeid geraken. Vandaar maken we van deze vrijdag eens een rustige avondje met een gezellige film. Trek dus maar eens op het gemak een jogging aan, dan zorgen wij voor de hapjes en de film!

Zondag 23/02 (13h30 – 16h)
Vandaag gaan we met z’n allen naar carnaval gaan kijken in Heist! We spreken daarom iets vroeger af dan normaal aan de scouts om 13h30. Om praktische redenen vragen we om opgehaald te worden aan de tramhalte van Knokke om 16h. Verkleed komen mag altijd!

Zaterdag 29/02 (14h-16h30/17h)
Vandaag supporteren we onze KSA-collega’s door met de hele Scouts hun show te gaan bewonderen. Afspraak om 14u aan C.C. Scharpoord en breng allemaal €1 mee.

Ziezo februari is er weer door gevlogen, we kijken al uit naar maart! Vergeet niet steeds in perfect uniform te komen.

Akela

Marala