Welpen

BOYS BOYS BOYS!!! Zijn jullie klaar voor het leukste, tofste, stoerste, coolste, beste, avontuurlijkste, grappigste en beste scoutsjaar OOIT ?????? Wij alleszins WEL!! Akela, Chil, Ferao en Hati gaan zorgen voor een jaar om niet te vergeten. Wat staat er op de planning voor september ?

Zondag   12/09 (10h-16h)

Klaar om vies en vuil te worden?? De Scout.In is waar je moet zijn !! We verwachten jullie in de tuinen van Scharpoord! Wat neem je zeker mee: lunchpakket, zwemkledij (dat vuil mag worden, niet je mooiste zwembroek), kledij dat vuil mag worden en zeker en vast je goed humeur!!!

Zondag 19/09 (14h-17h)

Hati kan de boom in! Maar wij ook. Niets beter dan het scoutsjaar beginnen met een supergaaf bosspel! Je gaat al je vaardigheden nodig hebben: snelheid, sterkte, behendigheid, sluwheid, je gaat alert moeten zijn! Wij willen iedereen in perfect uniform zien!! En natuurlijk allemaal aanwezig, dit wordt een namiddag om niet te vergeten!!

Zondag 26/09

3de week van de scouts en er is al direct GEEN VERGADERING?????? De leiding gaat jullie mega coole scoutsjaar plannen op verplaatsing. Geen treur, we zijn volgende week terug van de partij met een stoere vergadering!! Sorry welpen!

Zondag 3/10 (14h-17h)

Hier zijn we terug! Trek maar jullie stevige stapschoenen aan, want we gaan Knokke gaan verkennen met verschillende opdrachtjes. Kom dus allemaal gewoon af, het beloofd een spetterende activiteit te worden!

De Eerste maand van het nieuwe scoutsjaar is alweer voorbij gevlogen, maar in oktober zal je je ook zeker niet vervelen met de activiteiten die wij in petto hebben! Kom steeds in perfect uniform! Stevige linker, Akela, Chil, Hati & Ferao

Schermafbeelding 2020-08-15 om 20.40.54

Akela