Dag welpen,

Jullie behoren tot de gelukkige takken die wel nog naar de scouts mogen gaan. Kom dus zeker af deze maand want het wordt tof!

1/11:

Geen vergadering… na ons leuk avondspel van gisteren hebben jullie wat rust verdient.

8/11 – 10h00-15h00:

De speelplaats is tijdelijk niet beschikbaar, we verzamelen in het ijzerpark. Vandaag zetten wij tradities verder. Zorg maar allemaal dat jullie fit zijn, want vandaag wandelen wij een deel van de Canadese bevrijdingsmars. VERGEET JE LUNCHPAKKET NIET!

Liefste welpjes,

Proficiat, jullie behoren net zoals vorige maand ook deze maand weer tot de gelukkigen en mogen daardoor nog altijd naar de scouts komen. Het is een kortere en koudere maand maar daarom niet minder leuk. Kom dus zeker allemaal af voor de megacooleuperdupe spellen!!!

29/11 – 14h00-17h00:

Het wordt tijd dat we het virus uit ons land kunnen drijven. Wees veilig en maak jullie klaar om het Coronavirus te bestrijden.

6/12 – 14h00-17h00:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Het is weer zover. DE SINT IS IN HET LAND! Zijn jullie braaf geweest?

Zondag 13/12, 14h-17h:

Hier hebben jullie lang op gewacht. Een scoutsspel in hart en nieren op een locatie die jullie wel zal kunnen plezieren. Komt dat zien, kom dat zien!

Vrijdag 18/12, 20h-22h:

We doen nog eens een avondvergadering, JEEEEEJ!! Maar niet zomaar één. Vanavond is het ons welpenkerstfeestje dus kom maar in je cosy outfit af en maak je klaar voor een avond gezelligheid en plezier. Vergeet geen cadeautje (5 euro) mee te nemen en wij zorgen voor het eten en de sfeer. (Gelieve ook 5 euro mee te geven voor het eten  )

En zo eindigt ook weer deze maand. De laatste maand van dit rare jaar 2020. Het scoutsjaar startte wat anders maar daarom zeker niet minder leuk. Kom dus zeker terug (in perfect uniform!) in januari 2021 voor de start van het 2de deel in een nieuw, beter jaar!