Dag stoere welpen

Na de maand oktober dat gevuld was vol met plezier en griezel is het tijd voor een nieuwe maand met scoutstastische activiteiten! Wij zien het alvast zitten, jullie ook?

Zondag 3 november (10u-16u):

Smeer jullie kuiten maar al goed in want wij stappen vandaag een stukje mee van de CANADESE MARS! We spreken af aan het Verweeplein met jullie bottines, lunchpakket en perfect uniform.

Zondag 10 november (14u-17u):

Dit weekend is het een verlengd weekend door de wapenstilstand. Wij, echte welpen zullen vandaag aantonen dat wij soldaten zijn die tegen een stootje kunnen!

Maandag 11 november (10u30-12u00):

Het is wapenstilstand. We spreken af aan het Verweeplein voor de herdenking van de gesneuvelde soldaten.

Zondag 17 november (14u-17u):

Vriendjesdag! Jullie mogen vandaag jullie stoere vrienden (die jammer genoeg nog niet in de scouts zitten, maar daar kan verandering inkomen na deze vergadering) meenemen!

Vrijdag 22 november 20u – Zondag 24 november 12u

Ons eerste welpenweekendje is een feit! Al de informatie over ons legendarische weekendje krijg je mee op een brief. Voor de slordige vossen onder ons… De brief is ook te vinden op de scoutssite!

Dit was het dan weer voor de maand november, maar niet getreurd! Volgende week zien we jullie terug voor een nieuwe maand vol plezier!

Vergeet niet, telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!)

Marala, Akela, Chil, Bagheera en Raksha

Akela