De kampen mogen doorgaan – Benjamin Dalle

Beste ouders,
Beste leden,

Wij verwijzen naar de recente mededeling van de Veiligheidsraad waarbij jongerenkampen deze zomer mogen doorgaan.
De praktische uitwerking van onze kampen volgt in een aparte communicatie door de groepsleiding. Uiterlijk volgende week zondag 1 juni horen jullie de details voor onze kampen.
Bedankt voor uw begrip.

Prettig weekend,
De Groepsleiding

11/05/2020 Zomerkamp 2020 – voorlopig beeld van aantal aanwezigen op de zomerkampen

Dit document is louter om een voorlopig beeld te krijgen van het aantal aanwezigen op de zomerkampen. Wij horen steeds meer en meer politici en virologen positief reageren over de kampen. Dit wil natuurlijk nog niet zeggen dat ze zullen mogen doorgaan, maar daar hopen we wel op. Alle kampvoorbereidingen van alle takken zijn al volledig gemaakt om jullie zoon of dochter een fantastisch kamp te bezorgen. Daarnaast horen wij wat speculatie over de voorwaarden die eventueel zouden opgedragen worden, enerzijds over veiligheid en hygiëne, anderzijds over het aantal aanwezigen per locatie. Dit document gaat uitsluitend over dat laatste deel.

Wij, de groepsleiding, zullen dan een herschikking van de periode moeten bekijken als de voorwaarden dit opdragen. Het is niet de zo dat wij een selectie maken van wie wel en niet mee mag. Er zal wel een herschikking gebeuren in aantal dagen zodat iedereen op kamp kan gaan, weliswaar voor een kortere periode.

P.S.: Uw kind is hierdoor nog niet in- of uitgeschreven voor het kamp. Dit volgt nog (in een brief en inschrijvingsformulier online) van zodra we een definitief antwoord hebben van de overheid.

 
Wij brengen jullie telkens zo spoedig mogelijk op de hoogte als er veranderingen zouden komen i.v.m. het organiseren van de kampen. Wij blijven positief denken en blijven er nog van uitgaan dat de kampen doorgaan!!! Zolang er geen verbod is, gaat het dus door.
Wij kijken er alvast erg naar uit!
 
Stevige digitale linker
Jens Jeuris
Maxim Pauwels

Comments are closed.

Post Navigation