Beste ouders, leden, leiding en sympathisanten

Vandaag (12/03/2020) werd ons medegedeeld vanuit het stadsbestuur van Knokke-Heist er geen enkele activiteit van de scouts nog mag doorgaan omwille van de uitbraak van het Covid-19 virus (beter bekend als coronavirus) tot en met 30 april 2020. Wij staan volledig achter de beslissing van het stadsbestuur.

Dit houdt volgende aspecten in

• geen vrijdagavond- of zondagvergadering
  • geen oud-leidingsdrink
  • geen JIN-lenteboit
  • geen leefweek
  • geen weekendjes
  • geen groepsuitstap

Maar dit houdt ons niet tegen om geen spellen te spelen. Druk op onderstaande knop om op de spelletjespagina te komen. Deze zal elke week geüpdatet worden. Veel plezier!

Wij brengen jullie telkens zo spoedig mogelijk op de hoogte als er veranderingen zouden komen i.v.m. het organiseren van de kampen.Wij blijven positief denken en blijven er nog van uitgaan dat de kampen doorgaan!!! Zolang er geen verbod is, gaat het dus door.
Wij kijken er alvast erg naar uit!

Stevige digitale linker
Jens Jeuris