Steun Scouts Knokke na schade door wateroverlast

We werden tijdens de nacht van 13 op 14 juli 2021 verrast door een stijgende rivier en een onderlopend kampterrein door de extreme regenval ter plaatse en verder stroomopwaarts. We werden genoodzaakt alle kinderen, leiding en kookploeg zo snel mogelijk te evacueren. We konden en mochten enkel noodzakelijk materiaal meenemen van het lokaal bestuur om de  evacuatie vlot te doen lopen. Hierdoor is nagenoeg al ons groepsmateriaal achtergebleven op het kampterrein en blootgesteld aan de krachten van de natuur.

Op 18 juli konden we (leiding, oud-leiding, ouders en tal van andere helpende handen) het terrein terug betreden en werd de immense schade duidelijk. Niet enkel zijn er een heel wat tenten gesneuveld, ook kleiner materiaal zoals kompassen, grondboren, bijlen, EHBO- en kookkoffers, gasvuren, tafels enz. hebben de wateroverlast niet overleefd.

Help ons en stort een bijdrage via deze pagina. Elke bijdrage is een stap dichter bij onvergetelijke kampen voor onze leden de komende jaren met avontuur, spel en veel plezier.

Stevige linker

Scouts Knokke

Reageren is niet mogelijk.