Scouts Knokke gaat naar Code Rood*

UPDATE 22 MAART 2021

Veranderingen voor alle leeftijden:

• Eén buitenschoolse activiteit per week
  • Kleinere bubbels van 10 personen

We bekijken vanaf maandag 1 februari binnen de leidingsploeg wat de haalbare mogelijkheden zijn. Van zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt dit op deze site vermeld.

UPDATE 27 OKTOBER 2020

Als groepsleiding hebben we een nobele taak. We proberen de volledige groep, van kapoentjes tot leiding te gidsen door het donker. Deze moeilijke periode die sinds maart over ons land heerst, kunnen we hier zeker onder plaatsen. Maar met een positieve bril blijven we naar de toekomst kijken. Alles gaat voorbij.

De veiligheid van onze leiding en van de leden komt bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom volgen ook wij de maatregelen van de overheid op. Klik op de tak om de specifieke wijziging te bekijken. Deze maatregelen gaan in vanaf deze avond (28 oktober 2020) en blijven gelden tot er opnieuw een verstrenging of versoepeling komt.

Elke leiding krijgt bij ons een stem. Daarom vragen wij hen ook naar input over de haalbaarheid van deze maatregelen. Het kan dus goed zijn dat er na verloop van tijd geen activiteiten meer in situ gegeven worden maar ook naar een digitaal platform overgegaan wordt om de veiligheid van iedereen te garanderen. Daar beslissen zij zelf over en steunen wij hen in eender welke beslissing.

Wij weten dat dit opnieuw een moeilijke periode zal zijn, maar samen komen we er door. Samen krijgen we corona klein.

UPDATE 23 OKTOBER 2020

Op basis van het overlegcomité op 23 oktober van de federale regering, schakelen we vanaf vandaag met het jeugdwerk over op code Rood. Deze code wordt bijgewerkt met maatregelen aangescherpt op de moeilijke evolutie in de verspreiding van corona.
– Scouts en Gidsen Vlaanderen

Reageren is niet mogelijk.