Registratie activiteiten

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via onderstaand registratieformulier.

Ons hart breekt om volgende opdeling te moeten doorgeven. We kunnen enkel met een maximum aantal bubbels (en dus leden) werken om voldoende leiding per bubbel te hebben. Dit om alle spelen in goede banen te kunnen leiden en de veiligheid van de leden te behouden
Het is besproken met de leiding en met het district. De volgende opdeling is het maximum mogelijke komende zondag (of vrijdagavond):

• Kapoenen: 1 bubbel van 25 leden
  • Welpen: 1 bubbel van 25 leden
  • Kabouters: Voor jullie is er jammergenoeg geen activiteit meer. Tot op kamp.
  • Jongverkenners: 1 bubbel van 25 leden
  • Jonggidsen: Voor jullie is er jammergenoeg geen activiteit meer. Tot op kamp.
  • Givers: Voor jullie is er jammergenoeg geen activiteit meer. Tot op kamp.
  • JIN: 1 bubbel van 25 leden

Elke dinsdag om 00h01 komt dit formulier voor de komende zondag online. Deze registratie sluit op zaterdag om de bubbelmogelijkheden te bekijken voor het weekend. Deze pagina blijft steeds online tot en met de zondag zodat alle informatie zeker beschikbaar blijft.

Let op!

1. Er wordt altijd een automatische mail verstuurd met jouw antwoorden op dit formulier. Dit is de bevestigingsmail.
  2. Er staat een automatische stop op het aantal inschrijvingen per tak (met de aantallen die hierboven zijn beschreven). Als de bubbels voor de tak vol zitten, dan verdwijnt de optie uit de keuzelijst. Daarom is er een extra optie toegevoegd om de naam van jouw zoon of dochter op de ‘wachtlijst’ te plaatsen. Hierdoor krijg je de week nadien wel voorrang op de registratie en ben je dus al ingeschreven voor de week nadien. Het systeem werkt niet als je jouw zoon of dochter zowel opgeeft voor deze als volgende week zondag.
  3. De bubbels worden ter plaatse ingedeeld a.d.h.v. het tijdstip waarop de leden toekomen. Wij verstaan dat er veel kinderen zijn die met vriendjes willen samenblijven, maar dat is niet altijd mogelijk om de bubbels zo te organiseren. Kom dus zo veel mogelijk samen om een grotere kans te hebben om met de vriendjes samen in de bubbel te zitten.
    -12: Speelplaats

+12: Basketbalveld van het IJzerpark
  4. Wij rekenen op de eerlijkheid van jullie, de ouders, om enkel de scouts te kiezen in de week waarin je zoon of dochter naar de scouts komt.
  5. Jongverkenners, jonggidsen, givers en JIN spelen ALTIJD buiten en altijd met mondmasker. Kleed je volgens het weer

-12: Speelplaats
+12: Basketbalveld Ijzerpark

Het is een moeilijke puzzel om te leggen. Daarom keken we naar de fysieke opkomst doorheen het jaar per tak t.o.v. het aantal ingeschreven leden per tak en het aantal leiding per tak. Deze bubbels kunnen ook enkel tot zijn recht komen als elke leiding (vrijwilliger) aanwezig is op zondag.