Kapoenen

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Beste (ouders van) Kapoenen,

Deze maand hebben wij weer een tal leuke activiteiten in petto! Kom dus zeker af want het zal weer een top maand worden!

Zondag       4/04

Pasen! Geniet van deze mooie dag met jullie familie. Jullie hebben het verdient. We zien jullie volgende week terug met extra energie. GEEN VERGADERING dus deze week.

Zondag         11/04          14h-17h:
Het wordt tijd om jullie beste teamwork naar boven te halen want vandaag strijden jullie tegen de leiding! Leider Florrieheeft zich alvast voorbereid met dagelijks te gaan lopen, LouLou is elke week 3 keer gaan zwemmen, Millie is elke week gaan fitnessen en Tipi heeft al elke dag 100 push-ups gedaan. Kortom de leiding is er klaar voor, jullie hopelijk ook!?

Zondag         18/04          14h-17h:

Wie van jullie kapoenen kan goed raadsels oplossen? We zullen vandaag in elk geval alle hulp kunnen gebruiken, want de politie vraagt jullie om een moord te helpen oplossen. Wie is de dader? Wat was het wapen? Wat was zijn motief? …

Zondag        25/04          14h-17h:
Wie kan er het snelst een piramide van bekers maken? Wie kan de meeste bekers leeg drinken? Vandaag zullen we er alles aandoen om de tofste en grappigste wereldrecords te verbreken. Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen en wie weet ga jij wel met een wereldrecord naar huis.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug. Denk eraan wie het beste meewerkt tijdens de vergadering, is de week erop beste kapoentje van de week!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Aanrader: Breng je eigen drinkfles mee naar alle activiteiten!

Florrie, Tipi, Loulou en Milli