Kapoenen

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Beste (ouders van) Kapoenen,
Hopelijk vonden jullie het de voorbije vergaderingen MEGAleuk zodat we jullie deze laatste maand voltallig terugzien! Want ook deze maand staan Florrie, Tipi, Loulou en Milli elke zondag klaar met een FANTASTISCH spel voor jullie.

Zondag 02/05 14h-17h:

Wat is het jaar alweer voorbij gevlogen, het is de laatste maand van dit scoutsjaar. Om jullie een beetje voor te bereiden op kamp, zullen we vandaag een typische kampspel spelen. Zal het een vuilspel, bosspel of toch het bekende stadspel zijn? Afkomen is de boodschap!

Zondag 09/05 14h-17h:

Vandaag is het MOEDERDAG, ook wij als scouts Knokke hebben
moedertjes, namelijk de vriendjes van de scouts. Zij staan elk jaar klaar om ons te helpen bij de scouts bbq, Canadese Mars en nog vele andere evenementen. Het is dan ook onze taak als de schattigste tak van de hele scouts, om deze moedertjes in de bloemen te zetten!

Vrijdag 14/05 19:30h-21:30h:

Oh jawel, vandaag is het de allerlaatste vergadering van dit machtige jaar. Daarom hebben wij, de kapoenenleiding gezorgd voor een verassingsacitiveit. Wie met ons de laatste vergadering wil vieren of wie wil weten wat de VERASSINGSacitiveit is, kom dan voor de allerlaatste keer af! See you all tonight!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd ENdas!!!)
Aanrader: Breng je eigen drinkfles mee naar alle activiteiten!

Hopelijk zien we jullie allemaal voltallige terug op kamp, om er samen een machtige kamp van te maken. (7 juli – 11 juli)

Wij, als kapoenenleiding kijken er al vast naar uit om met jullie op kamp te gaan! De kampbrief vind je terug op: https://scoutsknokke.be/kalender/
Florrie, Tipi, Loulou en Milli