Kapoenen

Kapoenen

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Beste (ouders van) Kapoenen,

Ook deze maand staan Florrie, Tipi, Loulou en Milli weer klaar met superleuke, SCOUTastische spellen voor jullie. Kom dus zeker af, om er weer een fantastische scoutsmaand van te maken!

Zondag 07/02 14h-17h:

Na het sluipspel van vorige week, keren we vandaag de stad in. We gaan nog eens een echt stadspel spelen zoals een fotozoektocht, kat en muisspel … Als je wil weten wat het zal worden dan hebben we maar één boodschap: AFKOMEN!

Zondag 14/02 14h-17h:

O ja vandaag is het weer zover! De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Haal de romanticusjes in jullie naar boven, om de leiding en de andere scoutsvriendjes op een roze wolk te brengen. Wie weet gaan jullie wel met een liefje naar huis, ohnnnnnnnnnnn cuties!

Vrijdag 19/02 19-21h:

Na al de liefde van vorige week, keren we deze week maar liefst 100 jaar terug om precies te zijn. Zet jullie Poker Face maar op, want we houden een traditionele casino-avond! Trek maar allemaal jullie chiqueste kostuum/kleedje aan, want vanavond gaan we over de TOP!  

Zondag 28/02 14h-17h:

Is het het bos?

Is het het strand?

Nee, dat is het niet.

Het is Mega Millie.

Die je aan de speelplaats ziet!

Voor een echte heldendaad

Staat hij elke vrijdag en zondag paraat

Voor stoute kapoentjes is hij blindt …

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug. Denk eraan wie het beste meewerkt tijdens de vergadering, is de week erop beste kapoentje van de week!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Aanrader: Breng je eigen drinkfles mee naar alle activiteiten!

Stevige linker,

Florrie, Tipi, Loulou en Milli