Kapoenen

Beste (ouders van) Kapoenen,Rana (Lies Cattoor) staat klaar met een razend enthousiaste nieuwe leidinsploeg met Otter (Seppe Vandeweghe), Sari (Lucca Varilone) en Timca  (Olivia Smits). Samen gaan wij er een machtig jaar van maken!

Zondag    12/09    10-16h We gaan het jaar terug inzetten met een spetterend begin namelijk de Scout-In!!! Het beloofd weer een dag vol plezier te worden! Vergeet jullie lunchpakket, zwemkledij en kledij die vuil mag worden NIET!!

Zondag    19/09   14-17h: Vandaag gaan we op zoektocht naar de schat! Hopelijk kunnen jullie achterhalen waar deze verstopt is. Breng jullie speurneus maar mee J

Zondag    26/09  GEEN SCOUTS: De leiding moet samen met de andere leiding het komende jaar gaan plannen. Er is dit weekend dus jammergenoeg geen scouts! L Tot volgende week !!

Zondag 3/10  14-17h:

Hebben jullie nog vriendjes of vriendinnetjes in jullie klas die graag eens willen proeven van een echte scouts-activiteit? Dan hebben zij geluk! Want vandaag is het vriendjesdag! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!).

Rana, Otter, Sari, Timca