Kapoenen

Beste (ouders van) Kapoenen,

De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur! De leukste tijd van het jaar, sinterklaas , het kerstfeestje en de kerstvakantie. Samen gaan we er weer een magische tijd van maken!

Zondag 28/11 14-17h:
Vandaag spelen we het grote fantantastische mikado spel! Zijn jullie benieuwd wat jullie te wachten staat? Kom dan zeker af om dit te weten te komen!

Zondag 05/12  14-17h:

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie tikt daar zachtjes tegen de scouts poort… Sinterklaas en zijn zwarte pieten natuurlijk! Kom zeker allemaal af, want er zal snoep en plezier verzekerd zijn 😉

Zondag 12/12  14-17h: Hebben jullie nog vriendjes of vriendinnetjes in jullie klas die graag eens willen proeven van een echte scouts-activiteit? Dan hebben zij geluk! Want vandaag is het vriendjesdag! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Vrijdag  17/12  19h00 – 21h00:

Joepieeeeeee! Het is zover. Hét leukste kerstfeestje van alle scoutstakken wordt dat van de kapoenen.

Doe allemaal jullie zotste, coolste of mooiste kerstmuts aan want zonder kerstmutsen is er geen kerstfeestje. Het wordt kei gezellig en de leiding zal alles uit de kast halen om het zo magisch mogelijk te maken. Vergeet zeker geen 5 euro mee te doen voor het eten + een cadeautje van ongeveer 5 euro.

See u then! (met kerstmuts )

Zondag 26/12

Helaas, deze zondag is er geen scouts voor onze lieve kapoenen. Geniet samen met de familie van de feestdagen en tot volgend jaar !

Zondag 02/01

Helaas, deze zondag is er geen scouts voor onze lieve kapoenen. Geniet samen met de familie van de feestdagen en tot volgende week !

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug.

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Aanrader: Breng je eigen drinkfles mee naar alle activiteiten!

Rana, Otter, Sari, Timca