Kapoenen

Beste (ouders van) Kapoenen,

Hopelijk vonden jullie het de voorbije vergaderingen MEGAleuk zodat we jullie deze maand voltallig terugzien! Want ook deze maand staan Florrie, JB, Loulou en Chacha elke zondag met een FANTASTISCH spel voor jullie.

Zondag      02/10             14h-17h:

Help! De deeltjes van het nieuws zijn verdwenen. Zoeken jullie mee naar de verloren stukjes? Misschien schuilt er wel in één van jullie een echte reporter of nieuws presentator…

Zondag         09/10          14h-17h:

Het is weer zo ver! Onze befaamde truffel verkoop. Hopelijk zijn jullie verkooptrukjes in orde want onze chocolade kan niet wachten om de deur uit te gaan! Als al onze chocolade verkocht geraakt is kunnen we al beginnen knutselen om de BBQ van volgende week te versieren!

Zaterdag          15/10          13h30 – 15h30:

Vandaag komen we snel nog even samen om onze knutsel-kunsten met elkaar te delen. Niets is te moeilijk! Wat willen jullie maken?? Slingers, kaarshouders, tafelversiering,…?

Zondag         23/10        14h-17h:

Wat zullen we vanmiddag doen? Bosspel, stadspel of toch gewoon spelletjes in de scouts. Wie weet komt er een speciale gast of toch niet? Als jullie naar de scouts komen zullen al deze vragen opgelost worden.

Zondag         30/10        14h-17h:

Het griezelt in de scouts! Hebben jullie toevallig al eens gehoord van de ghost-busters? Wij hopen van wel, want vandaag geven we jullie een snelcursus spoken vangen! Kom zeker af….Als je durft 😉

Zondag         06/11        14h-17h:

Het is de laatste dag van de herfstvakantie en dat is ook voor de leiding zo… Wij nemen nog 1 dagje rust vandaag zodat we er volgende week weer super enthousiast zullen staan! Jullie ook? Tot volgende keer!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Aanrader: Breng een drinkfles mee naar alle activiteiten!

Florrie, JB, Loulou en Chacha

Vragen? Contacteer de leiding. Alle contactgegevens staan online onder ‘Kapoenen’