Kapoenen

Beste (ouders van) Kapoenen,

Jullie behoren tot de gelukkige takken die wel nog naar de scouts mogen gaan. Kom dus zeker af deze maand want Florrie, Tipi, Loulou en Milli staan weer klaar met buitengewone en geweldige spellen voor jullie.

Zondag 29/11 (14h-17h):
We sluiten november af met een knaller van een spel. We hopen dus dat jullie deze week voltallig zijn, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Zondag 6/12  (14h-17h)

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie tikt daar zachtjes tegen de scouts poort… Sinterklaas en zijn zwarte pieten natuurlijk! Kom zeker allemaal af, want er zal snoep en plezier verzekerd zijn 😉

Zondag 13/12  (14h-17h):

Oh My God!

Vandaag komt het selectieteam van Scouts Vlaanderen. Ze komen kijken wie zeker weten een echte Scoutser is. Denk jij dat jij zal slagen voor de proeven?

Kom dan maar zeker af! Het wordt een vergadering vol plezier en actie.

Vrijdag  18/11  ( 18h30-20h30):

Joepieeeeeee! Het is zover. Hét leukste kerstfeestje van alle scoutstakken wordt dat van de kapoenen.  Deze vergadering is op een VRIJDAG en is in de avond.

Doe allemaal jullie zotste, coolste of mooiste kerstmuts aan want zonder kerstmutsen is er geen kerstfeestje. Het wordt kei gezellig en de leiding zal alles uit de kast halen om het zo magisch mogelijk te maken. Vergeet zeker geen 5euro mee te doen. Zo kan de leiding zorgen voor iets lekkers.

See u then! (met kerstmuts )

Zondag  26/11 (14-17u):

Helaas, deze zondag is er geen scouts voor onze lieve kapoenen.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug. Denk eraan wie het beste meewerkt tijdens de vergadering, is de week erop beste kapoentje van de week!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Aanrader: Breng je eigen drinkfles mee naar alle activiteiten!

Florrie, Tipi, Loulou en Milli