Kapoenen

Dag allerstoerste kapoentjes

Na een maandje griezelen in oktober is het weer tijd om er volop tegenaan te gaan! Dus trek jullie uniform maar aan want samen maken we er een toffe maand van.

Zondag   3/11 (14h-17h)

Dit weekend gaan de oudere takken op Canadees weekend. Om jullie voor te bereiden op dat weekendje doen we een mini-Canadees-stadsspel in het hartje van Knokke om daarna onze stappertjes op te wachten met een verrassing.

Zondag   10/11 (14h-17h)

Vandaag maken we het bos onveilig. Tijd voor een undercover opdracht door de vallende blaadjes in het bos. Kan jij een echt soldaatje worden?

Maandag 11/11(10u30-12u)

Vandaag is het wapenstilstand. Joepie geen school dus! Maar weet je ook waarom?  We spreken af aan het Verweeplein in perfect uniform (hemd/das/beige of groene korte broek of rok) om stil te staan bij de gesneuvelde soldaten.

Zondag   17/11  (14h-17h)

Wie is het? Of beter gezegd wie was het? En wie was het zeker niet? Aan jullie om het uit te zoeken. Haal jullie brein maar naar boven want die zullen jullie zeker nodig hebben.

Zondag   24/11  (14h-17h)

De laatste vergadering van de maand. Laten we die mooi afsluiten met een gigantisch reuze mega giga spel want december zal er snel genoeg staan met alweer scoutstastische activiteiten.

Zoals jullie zien wordt het weer een epische kapoenenmaand. Redenen genoeg om erbij te zijn!

PS: Vergeet jullie goed humeur niet mee te nemen!

Stevige linker,

Spitsie, Sneppie , Cattie , Pockie

Spitsy

Pocky

Max

Catty