Kapoenen

Beste (ouders van) onze allerliefste kapoentjes,
De laatste vergaderingen van het scoutsjaar komen er weer aan. Maar we beloven er weer een super leuke maand van te maken. Hopelijk zijn jullie elke keer in grote aantallen aanwezig, zodat we er weer fantastische vergaderingen kunnen van maken.

Zondag 1/05
Doe allemaal jullie vuile kleren aan! We gaan vandaag nog eens het strand onveilig gaan maken. Bij slecht weer zal er een alternatief voorzien worden.

Zaterdag 7/05: 8u-19u
Net als ieder jaar sluiten we het scoutsjaar af met een groepsuitstap. Dit jaar gaan we naar Walibi! Meer info te vinden op de homepagina van de scouts website! Vergeet zeker niet in te schrijven.

Zondag 15/05:
Onze laatste vergadering van het scoutsjaar! We gaan er een prachtige afsluiter van proberen maken, en zien jullie in juli dan weer terug!

Dit was dan weer de laatste maand van het scoutsjaar, we zien jullie graag op scoutskamp terug! Meer info volgt maar schrijf alvast 3 tem 7 juli in jullie agenda!
Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)
Rana, Otter, Sari, Timca