Kabouters

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Liefste kaboutertjes,

Het is al de laatste maand van dit onvergetelijke en ietwat speciale scoutsjaar. Daarom gaan we ons deze laatste vergaderingen nog eens helemaal uitleven zodat we helemaal klaar zijn voor het hoogtepunt van het jaar…. Het scoutskamp!!!

Zondag   2/05   (14h-17h)

Alle communies en lentefeesten konden dit jaar en vorig jaar niet doorgaan. Daarom gaan wij ons eigen feest organiseren. Daarvoor hebben we eerst enkele spullen nodig die we tijdens een stadspel bijeen kunnen rapen.

Vrijdag 7/05 (20h-22h)

MOVIENIGHT! Onze allerlaatse vergadering van het jaar. Dat verdient een mooie afsluiter. Breng allemaal jullie zachtste dekentje mee, een lekker drankje en een kleine snack. We maken er samen een gezellige avond van met heel leuke corona-proof setting, Cinema in openlucht. Kleed jullie warm genoeg aan.

Hopelijk hebben we jullie deze maand warm kunnen maken om zeker en vast mee te komen op kamp. Wij vonden het alvast een super scoutsjaar en hebben van elk moment met jullie genoten.

Cavia, Rana, Zeehond en Golden Retriever

Vergeet zeker niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene rok, scoutshemd EN das!!!