Kabouters

Dag allerliefste kaboutertjes,

Het is eindelijk september joepieeee! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur. Hopelijk staan jullie net als de leiding al te popelen om in jullie scoutskleren te springen en iedere zondag plezier te komen maken.

Zondag   13/09   14h-17h:

SCOUT.IN.SPEL 🙂

Door corona kan de Scout.In niet doorgaan zoals gepland. Niet getreurd, we maken er toch een topper van een dag van.
Benieuwd wat die dag in petto heeft? Kom zeker af!
IEDEREEN IS WELKOM.
– Meer info volgt –

Zondag   20/09   14h-17h:

Wij spelen nog eens een echt scoutsspel. Eentje met vuil worden? Wie weet. Eentje in het bos? In de stad? In het Zwin? Wie weet. Afkomen is de boodschap, dan zal je het zeker ontdekken.

Zondag    27/09    14h-17h:

Geen vergadering. De leiding is superduper activiteiten, weekendjes en kampen aan het plannen. Tot volgende week!

Zondag   04/10    14h-17h:

Zijn jullie klaar voor de olympische scouts zomerspelen. Honkbal, hoogspringen, dansen, turnen…. Haal die sportieve meid in je maar naar boven. Wij zijn alvast benieuwd wie de winnares zal worden.

Dit was het voor deze maand, vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte groene/ beige rok, scoutshemd en das!!!) En vergeet jullie goed humeur niet.