Kabouters

Beste (ouders van) Kabouters,
Hier zijn wij weer! Hopelijk hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad en kunnen we er weer in vliegen.

Zondag 16/01 14u-17u
We vliegen namelijk naar het sprookjesbos dus zorg dat jullie alle sprookjes goed kennen.

Zondag 23/1 14u-17u
Vandaag zullen we jullie scoutstastische vaardigheden eens testen in de stad. Trek allemaal warme kleren aan want het wordt een topnamiddag!

Zondag 30/1 14u-17u
Januari zit er alweer bijna op, laat ons deze maand in schoonheid afsluiten met een traditionele klassieker.

Zondag 6/2 14u-17u
6 februari is de dag waarop Ronald Reagan geboren werd en Eddy Wally overleed. Ook lanceerde Elon Musk de krachtigste raket ter wereld op deze speciale dag. Hopelijk zijn jullie allemaal up-to-date met wat er allemaal gebeurt in de wereld en komen jullie met z’n allen af om er weer een geweldige namiddag van te maken.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug. Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Stevige linker

CosmaeGele Artamus, HibiscusBlauwe Argali, Tijgerpython en Cavia