Kabouters

Dag liefste kabouters
Eerste maand zit er alweer op, maar niet getreurd oktober wordt alweer een scoutastische maand vol avonturen en vriendschap!

Zondag 2/10 (14:00-17:00)

Zitten de weergoden mee? Strand? Bos? Stadsspel? Wij kunnen jullie alvast vertellen dat het een fantastische middag zal worden!

Zondag 9/10 (14u-17u)
Vandaag staat de jaarlijkse truffelverkoop op de planning! Haal de beste verkoopster in je naar boven dat we de meeste truffels verkopen.

Zaterdag 15/10 (13u30-15u30)
Vandaag doen we eens zot en doen we een kortere activiteit op zaterdag, maar daarom niet minder leuk!!!! We zullen vandaag knutselen voor het dan te kunnen presenteren op de bbq!

Zaterdagavond 15/10 (vanaf 19u)
Hier is de jaarlijkse bbq weer!!
De bbq is voor ouders en de kindjes er is vanalles te doen om de kinderen te amuseren! Inschrijven kan via de site tot en met 10 oktober.

Zondag 23/10 (14u-17u)
Vandaag zou ik jullie vuilste kleren aandoen, want er zal veel met eieren, melk en verf gespeeld worden!

Vrijdag 28/10 (20u-22u30)
Eerste AVONDactiviteit van het jaar!!! We maken er een leuke, griezelige avond van 🙃 Laat jullie maar eens helemaal gaan in het verkleden.

Zondag 6/11 (10u-16u)
Hier is de jaarlijkse Canadese mars weer. Wij met de kabouters zullen ook een stukje van de Canadese mars meestappen en daarom spreken wij om 10u af aan de scoutslokalen. Vergeet zeker jullie lunchpakket niet!

Dit was het dan alweer de 2de maand van het nieuwe jaar! Graag zien wij jullie in november terug, want dan is het ook het eerste kaboutersweekend!! Vergeet niet steeds in PERFECT uniform te komen!

Stevige linker
Flamingo, Specht, Argali & Arakanga