Kabouters

Lieve lieve kabouters,

Achter een fantastisch weekendje kunnen we de laatste maand van het jaar goed inzetten en er samen een warme maand van maken. December beloofd veel zoets en veel verassingen. Een lichtgevende kerstboom met cadeautjes en veel plezier. Neem deze maand zeker een sjaal en een muts mee om het extra warm te maken.

Zondag 1/12  (14-17h)

Vandaag verwachten we hoog bezoek. Maak een mooie tekening en gedraag je vooral heel flink.

Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de roe. Ben jij benieuwd wie er op bezoek komt? De leiding staat alvast te springen van ongeduld.

Zondag 8/12 (14-17h)

We gaan vandaag opzoek naar een schat. De leiding vond een oude schatkaart terug en besloot een avontuur te starten samen met de kabouters. Zin in wat avontuur? Ben jij een goeie zoeker? Kom snel je scouting-skills testen.

Zondag 15/12 (14-17h)

Hoe goed kennen jullie Knokke-Heist? Bewijs vandaag maar eens hoe goed jullie zijn met kaarten. Zijn onze kabouters zo slim als ze ons zeggen?

Vrijdag 20/12 (20-23h)

Vandaag vieren wij alvast kerstmis met zijn allen. Breng elk een cadeautje mee van ongeveer €5. We maken er een gezellige avond van met een hapje en een drankje.

Wij zijn de maand december geëindigd met een spectaculair feestje en kunnen nu de kerstvakantie inzetten. Geniet van de laatste daagjes in 2019.

De leiding wenst jullie een zalig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien in januari.

Stevige linker,

Zeehond, Tristi, Mpango en Golden Retriever

 

 

Goedgele
Geestdriftige
Argali

Golden
Retriever

Mpango

Zeehond