Kabouters

Dag liefste kaboutertjes,

Het is alweer februari, wat gaat de tijd toch snel. Ook deze maand gaan we heel wat leuks doen ! Vergeet niet om altijd in perfect uniform te komen.

Zondag   2/02   (14h-17h) Na ons nachtspel van vorige maand, kregen we nog eens zin om het bos terug tijdens de dag te ontdekken ! Want wat bleek dat zelf de leiding de weg niet meer zo goed wist.. Helpen jullie om het bos terug in kaart te brengen?

Zondag   09/02  (14h-17h)
Het is bijna Valentijn .. En dit jaar helpen we cupido met het vinden van verliefde koppeltjes. Haal jullie beste liefdesbrief-skills maar boven ! <3

Vrijdag  14/02  (20h-22h30) Vanavond spelen we het grote Valentijn spel. Kom af en ontdek wat we voor jullie in petto hebben op deze romantische avond.

Zondag  23/02  (13h30-16h) Het is weer carnval in Heist ! We gaan met z’n allen naar de stoet gaan kijken. We spreken af om 13u30 aan de scouts. Om 16u mogen jullie ouders jullie weer oppikken NIET aan de scouts, maar wel aan de tramhalte van Knokke.

Zaterdag 29/02 (14h-16h30/17h) Vandaag supporteren we onze KSA-collega’s door met de hele Scouts hun show te gaan bewonderen. Afspraak om 14u aan C.C. Scharpoord en breng allemaal €1 mee.

Dat was het voor deze maand ! en tot in maart 🙂

Goedgele
Geestdriftige