Kabouters

Liefste kabouters,

Na een maand vol verrassingen is het tijd voor een nieuwe maand vol plezier. Het begint kouder te worden maar dat houdt ons niet tegen om deze maand toch elke zondag naar de scouts te komen.

Zondag 29/11  (14-17:u)

Haal jullie coolste moves boven, want vandaag testen we de supersterren in jullie.

Zondag 6/12 (14:-17u)

Zijn jullie flink geweest dit jaar? Zet maar je beste beentje voor want Sinterklaas is weer in het land.

Zondag 13 december (14-17u)

Bos, strand of in de stad wie zal het zeggen? Gewoon afkomen is de boodschap.

Vrijdag 18 december (19-22u)

HOHOHO, de kerstman is alweer op komst. Het is dus tijd voor ons supergezellig kerstfeestje. Trek allemaal maar je warmste pyjama aan!
Vergeet geen cadeautje mee te nemen (van 5 euro) en 5 euro voor het lekkere eten.

Zondag 27 december (14-17u)

Eerst en vooral wensen we jullie een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar. Jammer genoeg moet de leiding studeren dus is er vandaag geen vergadering.

Het was een top maand, vol avonturen en spel. Kom deze maand elke zondag vol enthousiasme naar de scouts waar wij jullie vol spanning zullen opwachten. Het begint al kouder te worden dus kleed jullie maar warmer aan, maar steeds met een korte broek of rok (een legging of kousenbroek eronder mag zeker!).

Zeehond, Rana, Cavia en Golden Retriever