Kabouters

Liefste kabouters,

Oktober was een gezellige maand. De blaadjes beginnen al van de bomen te vallen en de eerst vakantie van het schooljaar is al in zicht. November is het begin van de gezellige periode met vele feestdagen. Ook deze maand belooft een maand vol spel en plezier te worden.

Zondag   3/11 (10h-17h)

Dit weekend gaan de oudere takken op Canadese mars. Daarom hebben we besloten om als voorbereiding op kamp ook mee te wandelen met de mars. We verwachten jullie daarom al om 10 uur aan het Verweeplein met een lunchpakket. De mini-Canadese mars zal eindigen terug op het Verweeplein aan het gemeentehuis rond 17h.

Zondag   10/11  (14h-17h)

Vandaag is het eindelijk zo ver. Omdat de wandeling van vorige week zo veel energie vroeg moeten we nu even opladen. Dat doen we natuurlijk het best door te eten. Maar wat? Het is rond, plat en suuuuuper lekker met suiker.

Vrijdag 15/11 (20h)- zondag 17/11 (12h)

Joepiiii weekendje!!!!! Dit weekend dompelen we onder in de wereld van Disney. Haal alle films maar uit de kast en maak er samen met ons een weekendje vol fantasie van. Meer info volgt in de brief.

Zondag   24/11 (14h-17h)

Na al die speciale activiteiten deze maand is het hoog tijd voor een echte zondag activiteit. Vandaag gaan we dan ook de kaboutertjes in het bos gaan bezoeken. Zouden we het bos nog herkennen nu de bladeren van de bomen vallen?

Deze maand belooft veel leuks. We hopen jullie ook volgende maand even vrolijk te zien. Vergeet wel niet dat je nog steeds in perfect uniform moet zijn. Jullie kunnen altijd een legging of kousenbroek onder jullie rok aandoen. De koude stopt ons niet om plezier te maken! Tot volgende maand

 

Stevige linker,

Zeehond, Tristi, Mpango en Golden Retriever

Goedgele
Geestdriftige
Argali

Golden
Retriever

Mpango

Zeehond