Kabouters

Na onze eerste maand vol pret, komt er een nieuwe maand aan met nog veel meer scoutastische activiteiten. Talrijk afkomen is de boodschap!

Vergeet jullie hemd, das en korte broek/rok niet ;))).

Zondag 3 oktober 14:00- 17:00

Nu we elkaars talenten al wat beter kennen is het tijd om die te gebruiken. Deze zondag gaan we met onze talenten het stad onveilig maken.

Zondag 10 oktober 14:00- 17:00

Dit weekend staat Knokke-Heist boordevol coole wagens en wij mogen daartussen onze jaarlijkse chocoladeverkoop houden!

Vrijdag 15 oktober 19:30-21:30

Nu het nieuwe schooljaar al even begonnen is en jullie zijn opgewarmd gaan we jullie kennis testen!  Op zaterdag gaat de jaarlijkse BBQ weer door in De Branding. Meer informatie vind je op de homepagina van de site.

Zondag 24 oktober 14:00 – 17:00

Trek jullie allermooiste kleedjes aan, want we gaan testen hoe geschikt jullie zouden zijn voor een modellen job!

Zondag 31 oktober 14:00- 17:00

Het is weer Halloween! Daarbij horen natuurlijk super enge verkleedkleren. Wij zijn benieuwd wat jullie engste pak is.

De tweede scoutsmaand is jammer genoeg alweer voorbij.  Maar we zien jullie volgende maand heel graag terug.

Stevige linker

CosmaeGele Artamus, HibiscusBlauwe Argali, Tijgerpython en Cavia