Jongverkenners

HELLOO JONGVERKENNERS Na 2 maanden uitrusten zijn wij helemaal klaar voor het nieuwe scoutsjaar. We vliegen er direct in dus kijk maar wat we voor jullie in petto hebben. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons!

Zondag 12/09 (10h-16h)

Natuurlijk starten we ook dit jaar weer met onze megavettesupercoole Scout.In. Dit in de tuinen van scharpoord! Zeker niet te vergeten: lunchpakket, zwemkledij, kleren die vuil mogen worden! En zeker met de fiets komen!

Zondag 19/09 (14h-17h)

Onze eerste zondagvergardering gaat van start. Zodat jullie echte Jv’s worden/blijven gaan we Back To Basics. Zeker afkomen of je loop de rest van het jaar achter!

Zondag 26/09

GEEN VERGADERING! We zijn nog maar net begonnen en moeten elkaar weer missen L. De leidig gaat dit epic jaar gaan voorbereiden dus Be Prepared voor de volgende weken…

Zo, deze korte septembermaand is voorbij gevlogen maar niet getreurd, oktober staat voor de deur.

Vergeet niet, we verwachten jullie elke week in perfect uniform (groene/beige broek of rok voor de liefhebbers, das en hemd) en met de fiets!!!

Akatia, Bruisende Spitsvogel, Impulsieve Scholekster en Hond