Jongverkenners

Ho Ho Ho liefste jongverkenners, Gnoe, Snoek en Bij.

Vorig jaar vond ik al heel fijn, ik ben er zeker van, 2020 wordt een festijn.Elke zondag kom ik met plezier, Ookal geven jullie mij om 14 u een kwartier. Samen er een hele leuke tijd van maken is mijn grootste wens, daarom is mijn liefde voor jullie immens!Ik hoop dat we dit jaar allen gezond en wel blijven, zodat ik volgend jaar een nieuwe brief voor jullie  kan schrijven.

Van je kapoen Tijgerpython – 1 Januari 2020

Zondag      05/01   

Vandaag is er geen vergadering jammer genoeg, wegens de voorbije feestdagen laten we jullie nog even bekomen en genieten van de vele familiemomenten. Hopelijk hebben je ook zo’n mooie nieuwjaarsbrief geschreven/voorgelezen als deze hierboven. Dus geniet allemaal van jullie laatste vakantiedag en volgende week zien we jullie om er een spetterend 2020 van te maken!

Zondag         12/01        14h-17h:

We trotseren de kou zoals echte ijsberen dat doen op de zuidpool, natuurlijk leven wij niet op de zuidpool. Jullie kunnen wel allemaal raden wat onze natuurlijke habitat is. Namelijk … ( kleine tip het is groen en bruin en ze zijn met superveel)

Zondag         19/01       14h-17h:  

Laat jullie hersens al maar werken, want vandaag zullen we een megazotteepiccoolechille  quiz spelen. Die heet namelijk de slimste jongverkenner. Wie zal de finale halen, wie ligt er na de eerste rond al uit? Dit zullen we vanmiddag allemaal te weten komen. Eén woord: AFKOMEN!

Zondag         26/01        14h-17h:

Om januari af te sluiten zullen we Knokke-Heist nog eens onveilig maken. De fiets is vandaag zeker een must, handschoenen en warme kledij raden we jullie ook zeker aan. Eind januari kan het wel eens behoorlijk koud worden in België.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!), elke vergadering met de fiets te komen en vergeet niet het is elke dag vriendjesdag!

Stevige linker,

Horizongele Gnoe, besnaarde Snoek, Bij en Tijgerpython

BijHorizongele
Gnoe

Besnaarde
Snoek

Tijgerpython