Jongverkenners

Hellooo enthousiaste jongverkenners,

September was al een geslaagd eerste maand vol plezier en massale opkomst. Hopelijk zien we jullie deze maand weer terug.

Zondag   04/10   14h – 17h:

De zomer loopt stilaan op z’n einde. Hoe kunnen we de zomer het beste afsluiten? Inderdaad, met beachgames!

Zondag   11/10   (14h-17h)

Vandaag spelen we één van jullie favoriete bosspelen… RA RA RA wat zou het zijn???

Zondag   18/10   (14h-17h)

Hoe goed kennen jullie Knokke-Heist? Dat komen we vandaag te weten!

Zondag   25/10   (14h-17h)

Het is nog eens tijd om iets te doen aan onze scoutstechnieken, zodat we die weer allemaal onder de knie hebben. Wij, de leiding, zorgen voor een top spel & jullie voor een talrijke opkomst!

Vrijdag   30/10   (20h-22u30h)

YESSS! Halloweeeen. Jullie worden vanavond verwacht om 20h aan de poort van de scouts met jullie fiets.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen ( korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!) en elke vergadering met de fiets te komen.

Merel, Caracara, Streepmuis en Jenne