Jongverkenners

Beste jongverkenners

Hehe, dat was het alweer, de eerste maand scoutsen zit er al weer op. Het was een korte maand om te starten, maar dat is ideaal voor jullie om rustig terug het scoutsjaar in te rollen…

Zondag 02/09 (14h-17h)
We kunnen best nog maar van het warme weer genieten nu het er nog is. Wie van jullie kan er het kopje koel houden in het moment van de waarheid en wie bezwijkt onder de hitte? Vandaag worden jullie erop getest. Be prepared.

Zondag 09/10     (14h-17h)
Bij deze vergadering halen jullie je beste verkoopskillzz uit de kast. Truffels hier, truffels daar wie wordt de truffelkoning van het jaar? Kan jij de meeste truffels verkopen en loop je met de grote prijs naar huis? Zoals traditie in perfect uniform.

Vrijdag   14/10   (20h-23h)
Dit weekend is er geen zondag vergadering, maar vrijdag! Doe maar allemaal je beste sluipkleren aan want het wordt een gevaarlijke vergadering. Hopelijk kunnen jullie tegen een stootje!

Vrijdag 23/10  (14h-17h)
Deze week staat samenwerken centraal… gaat het jullie lukken om alles tot een goed eind te brengen? Of zullen we het spel moeten verlengen?

Zondag 30/10 (14h-17h)
Zit het weer mee of tegen? We gaan sowieso gas geven… Ben je snel of ben je traag en wat heeft je team ervan gemaakt? Of is dit maar een beetje vaag?

Zondag 06/11 (14h-17h)
CANADEES WEEKEND: info volgt

Oktober is voorbij gevlogen, volgende maand meer! Vergeet niet dat je steeds wordt verwacht in PERFECT uniform! Ook is het leuk dat je een vriend meeneemt naar de scouts… hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Stevige linker
Chili-groene Paco, Wisteriapaarse Pekari, Steenbok en Vuurpijlgroene Mpango Tot Het Eind.