Jonggidsen

Dag lieve jonggidsen, Hopelijk hebben jullie je goed geamuseerd deze maand! Houd jullie vast want oktober wordt nog scoutastischer.

Zondag 2 oktober 14:00- 17:00

Kom deze vergadering zeker niet in jullie mooiste kleren, want vandaag worden jullie extraa vuil.

Zondag 9 oktober 14:00-17:00

Haal jullie mooiste lach en beste verkooppraatje boven om zo veel mogelijk truffels te verkopen. Wij zijn er zeker van dat de jonggidsen dit jaar zullen winnen!

Vrijdag 14 oktober 20:00- 22:00

Een quiz, spelletjesavond of filmavond? Als je het wilt weten moet je zeker afkomen in je gezelligste outfit.

Zaterdag 15 oktober

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse, welbekende BBQ!! Het beloofd een top-editie te worden. Inschrijven kan via de site van scoutsknokke.

Zondag 23 oktober 14:00-17:00

Het is hoog tijd om nog eens de Knokse bossen te gaan verkennen. Warme kleren en goede schoenen is dus de boodschap!

Zondag 30 oktober 14:00-17:00

We geven er voor de laatste keer deze maand nog eens een lap op! Neem zeker jullie fiets mee, want vandaag gaan we op pad.

Zondag 6 oktober 14:00- 17:00

Haal jullie beste kookkunsten boven, vandaag testen we wie de nieuwe Sergio Herman is.

Het was alweer een maand vol gekke en leuke activiteiten, maar niet getreurd november wordt minstens even leuk.

Vergeet niet steeds jullie perfect uniform en fiets.

Zeehond, Tijgerpython, Arassari en Cavia