Jonggidsen

Yoooo stoere jonggidsen,

Nu de herfst goed is ingezet, hopen we dat er niet te veel regen en wind is, zodat jullie nog steeds in perfect uniform kunnen komen naar onze vergaderingen. Haal jullie kousenbroeken en legging’s dus maar uit!

1,2 en 3 november:

Canadees weekendje, de brief staat online en wordt meegegeven met jullie.

10 november 14-17u:

Na de intensieve wandeling van vorig weekend, is het tijd om even tot rust te komen! Neem allemaal een leuke jurk uit de kast, doe je favoriete juwelen aan en vergeet zeker die blush op je wangen niet! Vandaag kijken we welke jonggids wint op de miss jonggidsverkiezing! Kom dat zien!

11 november 10u30-11u30:

Vandaag herdenken we de dappere soldaten die gestorven zijn voor ons vaderland. Vandaar dat jullie allemaal welkom zijn op het Burgemeester Frans Lippensplein. Het zou leuk zijn moesten jullie hier ook aanwezig zijn.

17 november 14-17u:

Zijn jullie op de hoogte van de zwarte praktijken die plaatsvinden op de markt van Knokke? Vraag, aanbod, geld, maffia, sjoemelen, … benieuwd wat er deze week op het programma staat? Kom af en ontdek!

24 november 14-17u:

Vandaag zullen jullie je hersenen meer dan nodig hebben! Wat is de naam van de oprichter van de scouts ook alweer?

Dit was het voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar al weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Stevige linker,

Rana, Scholekster, Kauw, Caracara

Rana

Kauw

Scholekster

Caracara