Jonggidsen

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Dag allerliefste Jonggidsen

Na weer een epische maand april beginnen we aan onze laatste scoutsmaand voor dit scoutsjaar. Maar niet getreurd er komt alweer een legendarische maand aan!

Zondag 2/5  (14h-17h)

Met het zonnetje in ons land geraken we door gans het strand! Get ready for gooood vibes!

Vrijdag 7/5 (20-22:30h)

Onze laatste vergadering van het scoutsjaar OHNOOO. Redenen meer om daar een epische, spannende, enge, grappige, sportieve… vrijdagvergadering van te maken. Trek jullie stoute schoentjes maar al aan want het wordt DE vergadering van het jaar!

Be there or be square.

Dat was het dan voor deze maand. De leiding is druk in de weer voor een fantastisch kamp voor te bereiden om jullie een onvergetelijk kamp te geven deze zomer. De leiding heeft er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook!

TOT DAN!

Veeeel groetjes jullie leiding