Jonggidsen

Hello leutige ladies!

Na een geslaagde septembermaand vliegen we in de iets wat koudere herfstmaand oktober, maar daarom niet minder leuk! Kom deze maand allemaal massaal af want wij hebben alweer vanalles in petto voor jullie…

Zondag   4/10  (14h-17h)

De nieuwe leiding weet nog niet hoe goed jullie kennis is in en rond Knokke. Dit wordt vandaag op de proef gesteld met een stadsspel. Lippens, uw start wordt vandaag onveilig gemaakt.

Zondag   11/10   (14h-17h)

Herfsttijd… aan wat denken jullie dan? Denken jullie aan de kleurrijke bladeren van de bomen in het bos of net aan iets helemaal anders? Wij weten het 😉 Afkomen is de boodschap!

Zondag   18/10   (14h-17h)

SOS! WE NEED YOU! Een ramp heeft zich gisterenavond plaatsgevonden in de scouts. Spitsvogel, Flamingo en Mpango kunnen dit onmogelijk oplossen zonder jullie hulp. Haal jouw detectievebril van onder het stof en kom af!

Zondag   25/10  (14h-17h)

De TikTokhype is volop bezig, maar hoe goed zijn jullie op de hoogte van het liefdesleven tussen Noah Beck en Dixie D’Amelio? Hoe goed kunnen jullie de nieuwste dansjes van Addison Rae? Zoveel raadsels voor ons dat enkel opgelost kunnen worden door jullie aanwezigheid!

Vrijdag  30/10   (20u-22u30)

“When witches go riding, and black cats are seen, the moon laughs and whispers… it’s near HALLOWEEN” Zien wij jullie vanavond als zwevende heks, dorstige vampier of angstaanjagende wolf? Verras ons met jouw kostuum! See you tonight for some griezeligheid uit de hoogste plank.

Dit was het voor de maand oktober. We zien jullie graag volgende maand terug in grote getallen om nog meer scoutstastische zondagmiddagen mee te maken!

Kom steeds in PERFECT uniform (groene/beige rok, scoutshemd, das) + fiets. De dagen worden kouder dus een kousenbroek mag zeker, maar GEEN lange broeken 😊

Spitsvogel, Flamingo, Mpango