Jonggidsen

Heyy stoere jonggidsen,

Het is januari en dat betekent nieuwjaar, maar ook goede voornemens! Het voornemen van jullie leiding is om de tweede helft van het scoutsjaar dubbel zo leuk te maken dan de eerste maanden. Kom zeker af naar elke vergadering, uiteraard in perfect uniform en vergeet jullie winterkledij niet!

5 januari: Vandaag is er nog geen vergadering, geniet maar van jullie laatste dag vakantie want volgende week vliegen we er weer in!

12 januari 14u-17u: De eerste vergadering van het nieuwe jaar! Hopelijk zijn jullie deze vakantie niet te veel kennis verloren, dat zullen we toch eens moeten testen. Vergeet dus zeker jullie brein niet, anders zal het moeilijk worden! Fiets is ook niet verplicht.

19 januari 14u-17u: Hebben jullie het al gehoord? Hebben jullie het meest ongelofelijke, gekke, krankzinnigste, onstuimige nieuwtje al gehoord? Het is echt… maar dan ook echt waanzinnig! Kom zeker af en kom nog meer sappige roddels te weten over onze gemeente. Fiets is verplicht, dus vergeet ook geen warme kledij.

26 januari 14u-17u: Deze vergadering wordt super! We gaan naar het bos… of blijven we binnen? Misschien is het een stadsspel, of misschien ook iets helemaal anders. Wij zijn het vergeten, maar we weten wel dat het weer super wordt zoals elke week eigenlijk! Kom zeker met de fiets en warme kledij kan ook wel van pas komen.

Dit was het dan voor januari, maar niet getreurd in februari zijn we er weer elke zondag!

Stevige linker,

Rana, Scholekster, Kauw, CaraCara

Rana

Kauw

Scholekster

Caracara