Jonggidsen

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Dag liefste JG’s!

De lente is volop bezig en dat merken we aan het goede weer, goed gezinde mensen, bloemetjes in volle groei, maar dat wilt ook zeggen NOG leukere en warmere activiteiten!

Vrijdag  2/04  (19u30-22u)

Onze eerste vrijdagvergadering, hoe cool is dat? Outdoor cinema, zegt jullie dat iets? Hierbij breng je best een dekentje mee, doe je warme, cosy kledij aan en voor 1x mag je een hapje en drankje meenemen. Side note: Fiets is niet nodig 😊

Zondag   10/04

Paasvakantie, wat voor jullie een leuke vakantie is, is voor jullie leiding blokperiode. Er is vandaag dus GEEN VERGADERING!

Zondag   17/04

Zondag  25/04   (14u-17u)

Beachlife best life, of was het woodlife best life? Hopelijkdenken de weergoden mee met ons deze middag.

Dit was het voor de maand april. We komen steeds dichter en dichter bij de maand juli wat KAMP betekent! Wij kijken er alvast heel hard naar uit om samen met jullie te eten, babbelen, spelen, slapen, op avontuurgaan, kampvuur kijken, chillen in de tent, brievenschrijven, en nog zo veel meer <3

We zien jullie graag volgende maand terug in grotegetallen om nog meer scoutstastische zondagmiddagenmee te maken!

Kom steeds in PERFECT uniform (groene/beige rok, scoutshemd, das) + fiets. De dagen worden warmer dusde lange broeken mogen in de kast blijven😊

Spitsvogel, Flamingo, Mpango