Jonggidsen

Lieve Jonggidsen,

Het nieuwe scoutsjaar is eindelijk aangebroken! Dit wil zeggen dat jullie de komende paar maanden elke week opnieuw jullie favoriete zondagse activiteit mogen doen…. De scouts!!!

Zondag   13/09   (14h-17h):

SCOUT.IN.SPEL 🙂

Door corona kan de Scout.In niet doorgaan zoals gepland. Niet getreurd, we maken er toch een topper van een dag van.
Benieuwd wat die dag in petto heeft? Kom zeker af!

IEDEREEN IS WELKOM.
– Meer info volgt –

Zondag   20/09   (14h-17h):

Hey models! Wil jij de titel van Miss Jonggids 2020? Kom dan zeker af vandaag! Kom in perfect uniform, maar neem jouw dress to impress and high heels mee en wij zorgen voor de rest. KOM ZEKER MET DE FIETS!

Zondag    27/09  (14h-17h):

Geen vergadering. De leiding is superduper activiteiten, weekendjes en kampen aan het plannen. Tot volgende week!

Zondag   04/10  (14h-17h):

De nieuwe leiding weet nog niet hoe goed jullie kennis is in en rond Knokke. Dit wordt vandaag op de proef gesteld met een stadsspel. Lippens, uw stad wordt vandaag onveilig gemaakt.

Dit was het dan voor de eerste maand van het nieuwe jaar… Met een blij gezicht en leuk herinneringen aan september, trekken we oktober in. Tot volgende maand!