Jonggidsen

Heyy supercoolemegatoffe jonggidsen,

Het is december en dat betekent winter, maar ook cadeautjes en verassingen! Kom zeker naar elke vergadering en vergeet jullie winterkledij niet!

1 december 14u-17u: De goede oude man is terug in het land met veel lekkers! Deze vergadering is enkel voor de goede kinderen. Daarom gaan we ervan uit dat jullie lieve jonggidsen er allemaal bij zullen zijn. Fiets is niet verplicht.

8 december 14u-15u30: Aangezien jullie examens hebben en hard moeten studeren is dit een kortere vergadering. Even pauze kan zeker geen kwaad! We gaan schaatsen dus neem allemaal 6 euro mee en handschoenen zijn ook verplicht.

13 december 20u-22u: Deze vergadering gaan we het even rustig aandoen, we blijven binnen en voor deze ene keer is perfect uniform niet verplicht. Haal jullie onesies en joggings maar uit jullie kast, want het is nog eens tijd voor een filmavond!

21 december 19u30-22u30: Dit is jammergenoeg de laatste vergadering van het jaar, maar het kerstfeestje wordt super! Het wordt zeer gezellig en jullie lieve leiding zal voor eten en drankjes zorgen. Daarom zou iedereen 5 euro moeten meenemen en iedereen zorgt ook voor een klein cadeautje ter waarde van 5 euro.

29 december: Vandaag is er geen vergadering, geniet van jullie vakantie!

Dit was het dan voor dit jaar, maar niet getreurd in januari zijn we terug met nog leukere vergaderingen. Jullie leiding wenst jullie dan ook alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Stevige linker,

Rana, Scholekster, Kauw, CaraCara

Rana

Kauw

Scholekster

Caracara