Jonggidsen

JG’s

Oooo girls just wanna have fun, en of wij fun gaan hebben dit jaar!

WELKOM IN DE LEUKSTE TAK VAN SCOUTS KNOKKE (mopje, of niet 😉). Duik mee in de maand september om te achterhalen wat voor leuke dingen wij voor jullie in petto hebben… Let’s gooooooo

Zondag   12/09   (10h-16h)

Jaja hier is ie terug, onze megademaxe Scout.In in de tuinen van Scharpoord! Niet te vergeten: lunchpakket, zwemkledij (niet jullie mooiste bikini of badpak…), kledij die vuil mag worden. Ook niet te vergeten: jullie goed humeur 😀

Zondag   19/09  (14h-17h)

Flamingo laat niets weten, neemt niet op, zoek mijn Iphone staat uit … Wij weten wat jullie denken ‘Cluedo’, maar niet zomaar een cluedo, deze keer is het seriousbusiness die enkel kan opgelost worden door grave grieten… Afkomen is de boodschap!

Zondag   26/09

Het scoutsjaar is nog maar net begonnen en wij gaan elkaar al een week moeten missen. Vandaag is er GEEN VERGADERING want jullie leiding is het scoutsjaar aan het plannen op verplaatsing! #sorry #planweekend

Zondag   3/10   (14h-17h)

Miss Jonggids, maar dan heel anders! Aan the oldschool Miss Jonggids doen wij niet meer mee, wij gooien het over een andere boei. Thema: Perfect uniform (uiteraard), maar met een touch of camouflage!

September is voorbij gevlogen, maar oktober staat al klaar met nog meer scoutstastische activiteiten.

Vergeet niet steeds in perfect uniform (groene/beige rok/short, hemd, das) te komen.

See you later alligator!

Flamingo, Beo, Vink & Papayablauwe Sifaka