Inschrijving Zomerkampen 2021

🎉 WE GAAN OP KAMP 🎉

Op 11 mei kwam het verlossende detail tijdens de persconferentie: bubbels van 100 voor jeugdkampen in juli. Dit zorgt dat wij zonder problemen (en zonder bubbels) kunnen spelen deze zomer. We zitten namelijk op 2 verschillende locaties (huisjeskamp in Vlaanderen en tentenkamp in Wallonië). Iedereen kan dus mee en kan met elkaar een babbeltjes slaan na een spel of tijdens het klaarmaken van het eten. Ooooh wat zijn we blij!

Met de informatie die we nu hebben, kunnen we de voorinschrijvingen veranderen naar definitieve inschrijvingen. Voor de ouders of leden die reeds op de voorinschrijvingen zijn ingeschreven, jullie hoeven niets meer te doen. Wij verplaatsen jullie zelf naar de definitieve inschrijvingspagina.

We kregen al enkele vragen van ouders de afgelopen weken als eventueel enkele leden later kunnen toekomen of vroeger vertrekken. Wij weten nog niet wat alle specifieke regels zullen zijn deze zomer want veel is nog onder voorbehoud of als voorstel doorgegeven. Gaat opnieuw een kamp minstens 7 dagen moeten duren vanaf de laatste persoon is toegekomen (zoals vorig jaar), waardoor verplichte quarantaine voor iedereen na kamp zal gelden indien die persoon minder dan 7 dagen voor het einde is toegekomen? Hier kunnen wij nog geen antwoord op geven, al wordt er wel her en der vermeld dat het mogelijk zou zijn om later toe te komen en/of vroeger weg te gaan van het kamp. Van zodra wij officieel meer weten, houden wij jullie natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Reageren is niet mogelijk.