Inschrijving Zomerkampen 2021

🎉 WE GAAN OP KAMP 🎉

Op 11 mei kwam het verlossende detail tijdens de persconferentie: bubbels van 100 voor jeugdkampen in juli. Dit zorgt dat wij zonder problemen (en zonder bubbels) kunnen spelen deze zomer. We zitten namelijk op 2 verschillende locaties (huisjeskamp in Vlaanderen en tentenkamp in Wallonië). Iedereen kan dus mee en kan met elkaar een babbeltjes slaan na een spel of tijdens het klaarmaken van het eten. Ooooh wat zijn we blij!

Met de informatie die we nu hebben, kunnen we de voorinschrijvingen veranderen naar definitieve inschrijvingen. Voor de ouders of leden die reeds op de voorinschrijvingen zijn ingeschreven, jullie hoeven niets meer te doen. Wij verplaatsen jullie zelf naar de definitieve inschrijvingspagina.

We eindigen onze inschrijvingsperiode 15 juni om o.a. het vervoer goed te kunnen regelen. Graag hadden wij dan ook tegen dan de kampbijdrage van iedereen ontvangen en gevraagd om nogmaals de individuele steekkaart (medische fiche) te controleren. Zo hebben wij de juiste gegevens op kamp.

Locaties

Huisjeskamp:

Brieven + huisje: Oude Heerweg 109, 9160 Lokeren

Tentenkamp:

Brieven: Chausée de Roly 72 5660 Mariembourg

Kampterrein: https://goo.gl/maps/xmtDfKcx3BbMEGXj8

! Schrijf op de brieven ‘Scouts Knokke’ en een returnadres moest er iets mislopen met de post.

Ouders worden geadviseerd geen spreiding van verschillend jeugdaanbod te plannen in dezelfde week. Jongeren wordt gevraagd om in 1 week vooral naar dezelfde jeugdwerking te gaan.

Lees alle andere regels voor deze zomer in onderstaand document

Klik om toegang te krijgen tot Zomerregels_2021.pdf

Reageren is niet mogelijk.