Givers

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Dag givers,

zoals jullie ondertussen al weten zullen jullie elke week moeten inschrijven aangezien we met niet meer dan 10 leden mogen zijn op een activiteit. Schrijf je dus tijdig in zodat je er zeker elke week bij kan zijn! Voor zeker geen bubbels te mengen zullen we elke week afspreken aan het IJZERPARK i.p.v. de scouts.

Het zou wel kunnen dat als er slecht weer is. We de vergaderingen niet kunnen laten doorgaan. Dit zullen we jullie dan op tijd laten weten. Lees dus zeker de WHATSAPP chat om op de hoogte te blijven!

Zondag   21/02   (14h-17h)

Deze week staat er een verrassing op de planning kom dus zeker allemaal af.

Zondag   28/02   (14u-17u)

Vandaag spelen we nog eens een klassieker… goede loopschoenen zijn aangeraden!

Zondag   07/03   (14h-17h)

De vaccins worden gestolen! Kom deze week zeker allemaal af om ze te redden zodat we van dat lelijke virus verlost geraken.

Zondag   14/03   (14h-17h)

Vandaag de lievelingsactiviteit van sommigen onder jullie, maar met een kleine twist aangezien we niet binnen mogen zitten…

Zondag   21/03   (14h-17h)

Weer een prachtige zondagnamiddag om je te komen amuseren. Allemaal afkomen!

Zondag   28/03   (14u-17u)

Het wordt steeds warmer en dus misschien eens tijd om al een wateractiviteit te doen?

Februari en maart zijn weer eens voorbij gevlogen. Dit ritme blijven aanhouden en voor dat we het weten kunnen we weer eens op kamp vertrekken, go go go!

Konijn en Springbok