Givers

Dag Givers,

Met veel enthousiasme mogen we aankondigen dat het nieuwe scoutsjaar weldra zal beginnen!
Dit jaar zal er geen startdag georganiseerd worden, zoals andere jaren, in Scharpoord. We beginnen direct met een kanjer van een activiteit in de scouts zelf! Aarzel natuurlijk niet om je vrienden uit te nodigen: hoe meer, hoe beter!!
In het algemeen is de eerste maand één van de belangrijkste, omdat de hechte Giver groep dan gevormd wordt. Dus mis het niet en zorg dat je vanaf het begin al deel uitmaakt van deze toffe groep!

Ter herhaling verwachten we van de Givers dat ze:

• PERFECT uniform dragen
  • NOOIT hun GSM meenemen naar de scouts
  • ALTIJD met de fiets naar de scouts komen

(tenzij we expliciet iets anders zeggen)

Zondag   13/9   (14h-17h):

SCOUT.IN.SPEL 🙂

Door corona kan de Scout.In niet doorgaan zoals gepland. Niet getreurd, we maken er toch een topper van een dag van.
Benieuwd wat die dag in petto heeft? Kom zeker af!

IEDEREEN IS WELKOM.
– Meer info volgt –

Zondag   20/9   (14h-17h):

In het spel van deze week zullen we zoveel mogelijk eerstejaars nodig hebben. Voor deze activiteit hebben we natuurlijk ook genoeg tweedejaars nodig, jullie willen dit niet missen!

Zondag    27/09  (14h-17h):

Geen vergadering. De leiding is superduper activiteiten, weekendjes en kampen aan het plannen. Tot volgende week!

Zondag   04/10   (14h-17h):

Tegenwoordig worden er veel foto’s online gezet, dit maakt het gemakkelijk voor stalkers. 😉 (voor deze activiteit mogen jullie je GSM meenemen)

Zo zit de eerste maand september er weer op! Maar wees niet bang, we zijn al volop aan het denken aan toffe activiteiten voor de volgende maand.