Givers

Dag allerliefste Givers,

Na een geslaagde start van het nieuwe scoutsjaar hopen we deze trend in oktober te kunnen verder zetten. Hopelijk zijn jullie al even enthousiast als jullie leiding!

Zondag   2/10   (14h-17h)
Na een sombere septembermaand beloven we van oktober een feestje te maken. We maken deze vergadering heel veel goeds! Afkomen is dus de boodschap.

Zondag   09/10   (14h-17h)

Het is zover, de jaarlijkse truffelverkoop. Oefen al vast op je glimlach en verkooppraatjes want de concurrentie slaapt niet…, de meest succesvolle zakenman/zakenvrouw gaat naar huis met een promotie!

Zaterdag   15/09  (10h-…)

Vandaag hebben wij de eer om deel te nemen aan een eeuwenoude traditie, een traditie uit de tijd van toen de dieren nog spraken. De jaarlijkse scouts BBQ! Zoals gewoonte wordt verwacht van de givers dat zij helpen met de opbouw.

Zondag   23/10   (14h-17h)

Smeer je kieten maar in en breng je gezond verstand mee, want deze vergadering wordt er een om niet rap te vergeten!

Vrijdag-zondag 28/10-30/10

Yes yes yes, het eerste giverweekendje en Halloween staan voor de deur en we hebben er goesting in! Verdere informatie volgt via brief/email.

Dat was het dan voor deze maand. Vergeet niet elke vergadering met de fiets naar de scouts te komen en natuurlijk in perfect uniform! ( Scoutshemd, das, korte groene/beige broek/rok )

Wij hebben er goesting in, jullie ook?

Een stevige linker van jullie leiding,

Hond, Caracara en Bruisende Spitsvogel