Givers

Heyyla knapperdssss

Na een iets wat rustigere maand zijn we eindelijk terug. Hopelijk hebben jullie genoten van de vele feestjes en recepties, maar nu is het tijd om terug te komen genieten van het betere giver-leven. We hebben dan ook epic activiteiten voor jullie in petto.

Zaterdag      2/10            10h-15h:

Whooop whoop Vandaag doen we even iets volledig anders. We hebben voor jullie BBQ in elkaar gestoken, maar deze moeten jullie uiteraard verdienen 😉 We spreken af om 10u aan de scouts. Zorg dat jullie zeker met de fiets zijn en neem ook allemaal 5 euries!

Zondag         10/10          14h-17h:

Vandaag zijn wij razend benieuwd naar jullie kooktalenten. Hopelijk geraken jullie polsen niet snel verzuurd want het deeg klopt zich niet vanzelf! Naast de kookskilzz zullen jullie zeker ook moeten gebruik maken van jullie schooiskilzz. Wie is de masterchef van onze giversss?!

Zaterdag16/0910h-….h:

Vandaag nemen wij de taak op ons om de volledige zaal voor de BQQ in orde te zetten. Wanneer het niet zo zware werk er op zit kunnen we nog wat nagenieten in ons gezellig giverlokaaltje <3 Indien jullie zelf nog niet ingeschreven zijn, neem dan zeker eens een kijkje via de link: https://scoutsknokke.be

Zondag 24/0914h-17h:

Wat is gemaakt van vruchten maar is toch ongezond? Wie van de givers kan het beste toveren in de keuken en welke leiding heeft de beste smaakpapillen? Lets find out..

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende maand zien we elkaar weer terug.

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)

Ondernemende

Bezonnen springbok