Givers

Inschrijven om deel te nemen aan scoutsactiviteiten kan via deze link naar de registratiepagina. Dit is verplicht.

Dag givers,

zoals jullie ondertussen al weten zullen jullie elke week moeten inschrijven aangezien we met niet meer dan 10 leden mogen zijn op een activiteit. Schrijf je dus tijdig in zodat je er zeker elke week bij kan zijn! Voor zeker geen bubbels te mengen zullen we elke week afspreken aan het IJZERPARK i.p.v. de scouts.

Het zou wel kunnen dat als er slecht weer is. We de vergaderingen niet kunnen laten doorgaan. Dit zullen we jullie dan op tijd laten weten. Lees dus zeker de WHATSAPP chat om op de hoogte te blijven!

Zondag   25/04   (14h-17h)

Tijd vliegt, het is al weer de laatste zondag van april. Jullie hebben 2 weekjes kunnen rusten dus kom vandaag maar massaal af om er een epic vergadering van te maken!

Zondag   02/05

Geen vergadering. Leiding zal het kamp voorbereiden. See u next week!

Zondag 9/05 (14h-17h)

De laatste zondag vergadering voor kamp dus kom gewoon nog eens allemaal af voor de sfeer. Wij hebben in elk geval een leuke afsluiter in petto!

De zomer is in aantocht en dat betekend bijna examens, maar geen getreur zomer betekend ook zomervakantie en wie zomervakantie denkt, denkt SCOUTSKAMP!!! Tot binnenkort

Konijn en Springbok