YOYOYOWWW stoere welpen!!!

Het is eindelijk september en jullie weten wat dat wilt zeggen: het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur, T’ZAWE ZIEN! Neem maar jullie hemd vanop die stoffige plank in jullie kast en vergeet ook zeker jullie das niet, want vanaf nu kunnen jullie terug iedere zondag komen om te ravotten en plezier te maken! Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

13 september van 14u tot 17u:

SCOUT.IN.SPEL 🙂

Door corona kan de Scout.In niet doorgaan zoals gepland. Niet getreurd, we maken er toch een topper van een dag van.
Benieuwd wat die dag in petto heeft? Kom zeker af!
IEDEREEN IS WELKOM.
– Meer info volgt –

20 september van 14u tot 17u:

Vorige week gingen we naar het strand, deze week gaan we naar een andere locatie. Het bos? Of zal het toch een stadsspel worden? Misschien gaan we wel naar Blankenberge? Neem allemaal 1 eitje mee.

27 september van 14u tot 17u:

Geen vergadering. De leiding is superduper activiteiten, weekendjes en kampen aan het plannen. Tot volgende week!

04 oktober van 14u tot 17u:

Wie kan het best onderhandelen? Wie kan het best verkopen? Vraag, aanbod, (zwart) geld, maffia, sjoemelen, … benieuwd wat er deze week op het programma staat? Kom af en ontdek!

Dit was het voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar alweer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie goed humeur niet!