Welpen

Dag stoere Welpen,

Aan allen die gekomen zijn naar het weekendje proficiat, het was er eentje om niet te vergeten! Aan allen die niet gekomen zijn ook proficiat, jullie krijgen de kans om het deze maand goed te maken door massaal af te komen, woehoeee! Vorige maand was het weer super leuk en we zijn van plan dit verder te zetten in december. Deze maand zijn het waarschijnlijk examens voor de meesten onder jullie, dus de zondagen zeker komen om effen te pauzeren!

Zondag    2/12    14h-17h: Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… er komt vandaag speciaal bezoek in de Scouts. Ben jij braaf geweest of moet je in de zak? Je komt het vandaag te weten!

Zondag    9/12    14h-17h: Yowww Welpen hopelijk is er niemand van jullie in de zak mee naar Spanje, want vandaag spelen we weer een van onze klassiekers in het bos. Kan iemand van jullie al raden wat het is…

Zondag    16/12    14h-15h30: Vandaag gaan we schaatsen op de kerstmarkt in Knokke, Woohoo! Breng allemaal handschoenen, 6 euro en identiteitskaart mee!

Zaterdag    22/12    19h30-21h30:  Vanavond maken we er een kerstfeestje van om NOOIT meer te vergeten. We vragen jullie dan ook om allemaal 5 euro mee te nemen voor de hapjes en drankjes, zodat we ons buikje weer goed kunnen rond eten en zoals elk jaar een klein cadeautje (ter waarde van max 5 euro) voor onder de kerstboom.

Zo dat was het dan weer voor december, hopelijk zien we jullie allemaal terug het eerste weekend na de vakantie. Geniet ervan, merry chrismas and a happy new year!!!

Stevige linker,

Raksha, Marala, Baloe, Bagheera, Kolonel Hathi en Akela