Hoipipeloi leukste tak van heel scouts Knokke,

Na een heel drukke maand maart is het nu tijd voor april. Zoals jullie wel weten is april een tijd van mopjes maken en gek doen, maar ook genieten van de lente die eindelijk weer in het land is. Het belangrijkste deze maand blijft natuurlijk wel de 60e verjaardag van onze scouts!!!!!

Zondag 02/04 14u-17u: We zetten de maand al lachend in. Wie kan de beste moppen tappen? Wie trekt de gekste bek? Vandaag gaan we op zoek naar de grappigste welp 🙂

Zondag 09/04 14u-17u: Hoe is het nog met de planten en de dieren in het bos? Wij denken dat het hoog nodig tijd is dat de welpen dit nog eens gaan checken.

Zondag 16/04: Vandaag is het Pasen en geven we geen vergadering omdat jullie allemaal chocolade-eitjes moeten gaan zoeken.

Zaterdag 22/04 hele dag: Vandaag is de dag!! We zijn 60 jaar en dat vieren we. Alle info is reeds te vinden op onze site. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij om dit met ons te vieren!!!

Zondag 30/04 14u-17u: Amai, wat was me dat een feestje vorige week! Vandaag genieten we nog na en spelen we een spel om te bekomen van alle awesomeness.

Hoho, hoe fantastische was deze maand nu weer?! We hopen dat jullie het even geweldig vonden als ons. Wij kijken stiekem ook al een beetje uit naar het kamp, jullie ook?

Warme lenteknuffel en een stevige linker,

Akela, Baloe, Chill, Rama, Raksha, Marala, Baghera en Kolonel Hatthi!