Beste Welpen,

Het is weer september dat wil zeggen dat de scouts ook weer opnieuw begint, wij hebben er alleszins al veel zin in en ik hoop jullie ook. We vliegen er direct weer in met onze fantastische Scout.In, hopelijk zijn jullie daar allen op aanwezig!

Zaterdag    08/09    20h: Scout.In Drink, we blikken met jullie ouders en jullie samen terug op de zomer vol herinneringen en leuke foto’s in de tuinen van het Scharpoord!

Zondag    09/09    10-16h: Vandaag is het de Scout.In. Onze fameuze startdag in de tuinen van het Scharpoord. Breng allemaal maar een vriendje mee want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vergeet ook jullie LUNCHPAKKET en ZWEMGERIEF niet mee te nemen!

Zondag    16/09    14-17h: Eindelijk tijd voor onze eerste normale vergadering. Het is ondertussen al weer een tijdje geleden dat we naar het bos zijn geweest. Bereid je maar voor, voor een scoutstastisch spel!

Zondag    23/09    14-17h: De zomer is net gedaan maar dat houdt ons niet tegen om als stoere welpen nog eens zwaar te gaan ravotten op het strand. We verwachten jullie allemaal!

Zondag    30/09: De leiding is niet in Knokke vandaag, we zijn op weekend om het jaar te plannen zodat we het hele jaar door fantastische activiteiten kunnen doen. Volgende week staan we weer paraat!

Dit is het voor september, vergeet niet elke week in perfect uniform (hemd, das, korte broek (beige, groen ,bruin)) te komen en al jullie enthousiasme mee te nemen.

Een stevige linker,

Raksha, Marala, Bagheera, Baloe, Kononel Hathi en Akela