Dag stoere welpen,

De eerste maand van het scoutsjaar zit er al weer op. Hopelijk hebben jullie je al een beetje geamuseerd? Oktober wordt dubbel zo leuk dus kom maar in grote getallen af!

Zondag    30/09: De leiding is niet in Knokke vandaag, we zijn op weekend om het jaar te plannen zodat we het hele jaar door fantastische activiteiten kunnen doen. Volgende week staan we weer paraat!

Zondag    07/10    14h-17h: WIHOOOO de herfst is begonnen en dat vraagt om een echt welpenbosspel. Maar niet zomaar een spel… Mysterie staat vandaag centraal… Wie wordt de grootste speurneus?

Zaterdag    13/10    19h…: Vanavond is het weer tijd voor de jaarlijkse ScoutsBBQ. Nodig dus maar al jullie vrienden en familie uit om gezellig mee te eten van het varken aan ’t spit.

Zondag    14/10    14h-17h: We moeten allemaal nog wat bekomen van de allerlekkerste BBQ ooit, dus houden we het vandaag wat rustiger maar zeker niet minder leuk. Afkomen is de boodschap!

Zondag    21/10    14h-17h: Vandaag maken we de straten van Knokke-Heist onveilig. Welke groep kent onze stad het beste? Zet je botinnen maar al klaar!

Vrijdag    26/10    19h30-22h: Onze eerste avondactiviteit, SPANNENDDD!! Kraak die hersens maar eens want je gaat ze nodig hebben…

Dit is het alweer voor oktober. Vergeet zeker niet elke week in perfect uniform (hemd, das en korte (groene, bruine of beige) broek) te komen!

Onthoudpuntje voor deze maand: 19 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging dus ga maar allemaal trots in jullie scoutskleren naar school en misschien zien we jullie wel tijdens het ontbijt aan de Sint-Margaretakerk?

Raksha, Marala, Baloe, Bagheera, Kolonel Hathi en Akela xx