Welpen

Heyhoplahoi welpen,

Na een met momenten ongelooflijk warm oktober staat nu een waanzinnig november voor de deur 😀 Iedere vergadering zijn wij zo blij dat jullie allemaal in perfect uniform afkomen! Zeker blijven volhouden, ook al wordt het wat kouder! Hieronder vinden jullie naar goede gewoonte alle informatie die jullie nodig hebben om in november weer elke vergadering van de partij te zijn.

Zondag 12/11 14u-17u: Hoe is het met jullie technieken gesteld?? Fris ze alvast wat op, want vandaag gaan we ze terug uitvoerig op de proef stellen. Knopen, sjorren, decoderen,… jullie worden terug opgeleid tot echte padvinders.

Zondag 19/11 14u-17u: Wat kennen jullie zoal van superheldenfilms? Hoe gaat die oorlog in de sterren nu ook al weer? Wat moest die jongen met zijn harige voeten in die berg gooien? Neem jullie grootste fantasie maar mee deze week, want vandaag maken jullie jullie eigen superheld.

Zondag 26/11 14u-17u: Wie komt er daar nu aan? Het zou wel eens kunnen dat we vandaag hoog bezoek krijgen in de scouts. Ra ra ra, wie zou dat zijn?

Zondag 03/12 14u-17u: Vonden jullie het leuk om vorige week zelf een ware held te mogen maken? Ja? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want vandaag spelen we gewoon verder met onze eigen superhelden! Ze nemen het op tegen een onmetelijk duivels kwaad! Zet dus maar allemaal jullie beste superbeentje voor.

Zo zit november er ook weer op. Volgende maand gaat het nog kouder worden. Wij zijn al bezig met toffe spellen voor jullie te bedenken, dus hopelijk in december ook weer een massale opkomst. Wij hebben er alvast bère veel zin in!

Stevige Linker,
De welpenleiding,
Baloe, Baghera, Chill, Raksha en Akela.