Dag stoere binken,

We zijn weer aan een nieuwe maand beland en dat wil zeggen: meer Scouts, yey! Het is niet omdat de dagen kouder worden en de winter eraan komt, dat we ons minder zullen amuseren, integendeel! Lees een beetje verder en kom te weten wat we de komende novembermaand voor jullie in petto hebben!

Zondag    04/11    10h-16h: Vandaag is er geen normale vergadering, MAAR niet getreurd… indien jullie tegen een stootje kunnen, stappen we vandaag een stukje mee van de Canadese Mars. We spreken af aan het Verweeplein met jullie bottines, lunchpakket en perfect uniform.

Zondag    11/11    9h30-11h: Het is wapenstilstand. We spreken af aan het Heldenplein in Heist voor de herdenking van de gesneuvelde soldaten.

Zondag    11/11    14h-17h: Vandaag is het een feestdag, maar toch staan wij weer klaar met een mega-awesome-super-cool spel. Zijn jullie benieuwd wat het wordt en waar het zich afspeelt? Dan moeten jullie gewoon afkomen!

Vrijdag  16/11  –  zondag  18/11: Jullie zien het goed… ons allereerste weekendje is aangebroken! Zoals jullie wel weten wordt het alweer een weekend om nooit meer te vergeten. Inschrijven via de site is dus de boodschap! Jullie krijgen zeker nog een brief met alle verdere info.

Zondag    25/11    14h-17h: Voor de laatste vergadering van de maand hebben we een echt scoutsspel voor jullie klaar. Benieuwd wie er zal winnen? Kom maar af!

Zondag    2/12    14h-17h: Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… er komt vandaag speciaal bezoek in de Scouts. Ben jij braaf geweest of moet je in de zak? Je komt het vandaag te weten!

En dat was het voor deze maand (oooh), maar niet getreurd, volgende maand zijn we er weer met meer Scouts! Het wordt misschien wel kouder, maar denk nog steeds aan je perfect uniform!

Raksha, Marala, Baloe, Bagheera, Kolonel Hathi en Akela