Welpen

 

Dag enthousiaste welpen 

Deze maand zit vol met verassingen dus bereid je maar al voor op een maand vol met toffe vergaderingen en spannende avonturen! Vergeet zeker niet om in perfect uniform naar de scouts te komen (Hemd, das, bruine/groene korte broek en stevige schoenen).  

Zondag 3/02 (14-17h) 

Het is vriendjes dag!  Kom maar van achter je televisie en roep maar al je vriendjes samen want we zullen weer een super tof spel organiseren waar iedereen mag meedoen! 

Zondag 10/02 (14-17h) 

Waarschijnlijk zag je het al op je kalender maar binnenkort is het Valentijnsdag. We zullen de welpen daar eens goed op voorbereiden!  

Zondag 17/02 (14-17h) 

De scouts heeft je hulp nodig! Er zijn gevaarlijke dwergen ontsnapt uit de gevangenis en zijn gevlucht naar het bos! We zullen ze zo snel mogelijk terug naar de scouts brengen want deze dwergen zijn een bedreiging voor de dieren in het bos! Dus wees maar klaar om op dwergenjacht te gaan! 

Zaterdag 23/02  (13h30-18h):

Jaja het is weer zover, het is district activiteit! We komen met het district Duinse Polders samen een epische dag te beleven. We spreken om 13u30 aan de tramhalte aan het station!

En dit was dan weer het einde van de maand februari. Gelukkig zijn we er volgende maand weer met super activiteiten die je niet wilt missen. 

Bagheera, Raksha, Marala, Kolonel Hathi, Akela en Baloe

Akela

Bagheera Marala Raksha Baloe Kolonel Hati