Welpen

Hey welperino’s,

Februari zit er ook alweer op zeg. Wat ging dat toch snel, maar niet getreurd, ook maart zit weer boordevol leuke spelletjes en plezier. Vraag aan mama of papa om je scoutshemd te strijken en je das te plooien! Met een uniform aan krijg je +5 scoutpunten!

Vrijdag 9 maart: 20u – 22u

Gaan we vanavond op schattenjacht of kijken we gewoon rustig een film? Maar één manier om het te ontdekken! Komen, komen kooooooomen.

Zondag 18 maart: 14u – 17u

Vandaag zoeken we nog eens onze favoriete plek in Knokke-Heist op. Strand en zee of bomen en struiken? Wat zou het zijn. Je kan het waarschijnlijk wel al raden.

Zondag 25 maart: 14u – 17u

Een goede economie steunt op de basisprincipes van vraag en aanbod. Dat wil het volgende zeggen, wanneer er voldoende aanbod is zal de prijs dalen, maar wanneer het aanbod daalt gaat de prijs de lucht in.. na vandaag zijn jullie echte beursspelers!

Zondag 1 april: 14u – 17u

Vandaag vieren we de verrijzenis van Jezus. Omdat jullie allemaal waarschijnlijk bij familie paaseitjes moeten gaan rapen, geven we vandaag geen vergadering. En nee, dat is geen één-april-grap.

Een volle planning is een goede planning. Zet daarom maar al in jullie agenda dat er volgende maand een weekendje is!!!! Jullie krijgen nog een brief met alle noodzakelijk informatie.

Stevige linker!

Raksha, Baloe, Bagheera, Chill en Akela.