Welpen

Whaaadddd uuuuup coolste tak van heel scouts Knokkeeeeuuu, Een nieuw scoutsjaar breekt aan en dit jaar zijn ook de welpen zeker terug van de partij! Het belooft weer een spetterend, scoutstastisch jaar te worden vol ravotpartijen en ongelooflijke spelen. Wij hebben er alvast reuze zin in, hopelijk jullie ook.

Zondag 3/9 10u-16u:
We starten dit jaar zoals gewoonlijk met onze fameu fameuze scout.in! Alle informatie is te vinden (of zal weldra te vinden zijn) op onze website www.scoutsknokke.be. Wij zijn voorbereid op een massale opkomst, niet afkomen is dus zeker een no-go. Voor de ouders is er de avond voordien, dus op zaterdag 2/9, een drink waar foto’s van de afgelopen kampen zullen getoond worden. Hierover ook alle info op de site.

Zondag 10/9 14u-17u:
Wauw, zijn jullie al bekomen van vorige week??? 😮 De week??? 😮 Deze week doen we het net een tikkeltje rustiger en leren we elkaar nog beter kennen. Als jullie nog vriendjes hebben die over onze zotte avonturen gehoord hebben en mee willen doen, zijn ze altijd welkom!

Zondag 17/9 14u-17u:
Kunnen jullie het nog? Uwkewwc cwwk vr kwwo drq alp

Zondag 24/9 14u-17u:
Kennen jullie alle hoeken en gaten van Knok Knokke al? Na vandaag ongetwijfeld wel.

Zondag 1/10:
Deze week is er helaas geen vergadering omdat de leiding de rest van het jaar gaan plannen is. Wees niet getreurd, volgende week zijn we er terug met een fantastisch spel.

Zo zit onze eerste maand er al weer op. Wij hopen dat jullie, net als ons, al honger hebben naar meer! In oktober gaan we uiteraard gewoon verder met awesome zijn. Kom af, of je bent maf.
Stevige lin Stevige linker, Akela, Raksha, Bagheera, Chill en Baloe.