Dag welpen!

Nu september achter de rug is, vliegen we er weer helemaal in!  Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als wij, want het wordt weer een topmaand!

Zondag 6 oktober (14u-17u):

Nu de herfstmaand is begonnen, gaan we deze goed inzetten met een rasecht scoutsspel! Doe jullie warme kleren maar aan en neem jullie goed humeur mee!

Zaterdag 12 oktober: SCOUTS BBQ

Naar jaarlijkse traditie is het weer tijd voor de Scouts BBQ. Jullie zijn allemaal meer dan welkom. Meer info ivm inschrijvingen vind je terug op de website.

Zondag 13 oktober (14u-17u):

Haal jullie beste verkooptrucs uit de kast want deze zondag is het TRUFFELVERKOOP! Wie o wie zal de meeste truffels verkocht hebben op het einde van de dag? Het belooft een spannende activiteit te worden.

Vrijdag 18 oktober (20u30-23u):

Warme kleren (die vuil mogen worden) en een zaklamp zullen vanavond een must zijn.   We verwachten jullie in grote getalen want het wordt zeker en vast de moeite!

Zondag 27 oktober (14u-17u)

Halloween komt dichterbij en dit wil zeggen dat alle duistere wezens uit de onderwereld naar boven komen. Zorg maar dat jullie sterk in jullie schoenen staan, want het wordt een griezelige namiddag.

Zo dit was het alweer voor deze maand ! Tot volgende week voor meer stoere activiteiten. Vergeet ook zeker niet om elke keer in perfect uniform te komen (hemd, das, korte groene/beige broek/rok)

Stevige linker

Marala, Chil, Raksha, Bagheera en Akel