Verhuur

Scouts Sint-Joris Knokke verhuurt stretchtenten. Vraag vrijblijvend een offerte aan via verhuring@scoutsknokke.be.
Sinds 2015 verhuurt Scouts Sint-Joris Knokke geen lokalen meer.

Stretchtenten:

Stretchtenten hebben een feestelijk uiterlijk. Ze worden vaak gebruikt bij communies, openingen en gala’s. Wij hebben 2 maten ter beschikking: 10m x 10m en 10m x 15m. De tenten kunnen ook aan elkaar geweven worden, waardoor een tent van 10m x 25m ontstaat. De tenten zijn waterdicht en hebben een chino-beige kleur.
Bezoek, door op onderstaande link te drukken, onze site rond de verhuur van deze feestelijke stretchtenten.

WhatsApp Image 2019-06-20 at 21.51.48

Lokalen

Op regelmatige basis krijgen wij vraag vanuit organisaties om onze lokalen te huren. Sinds 2015 worden onze lokalen ingenomen door de plaatselijke school en kunnen ze niet meer verhuurd worden.

Algemene regelgeving:

Alles wat wij verhuren is perfect in orde. Wij vragen jullie om een contract te ondertekenen waarin staat dat alles in oorspronkelijke staat terug komt. Wij vragen een waarborg, die bepaald wordt o.b.v. de gehuurde stukken, voor onze uitgeleende goederen. Iedereen mag lenen van ons.

Contact: