Verhuur

Scouts Knokke verhuurt tenten en sjorbalken. Vraag vrijblijvend een offerte aan via verhuring@scoutsknokke.be.

Tenten:

Stretchtenten:

Stretchtenten hebben een feestelijk uiterlijk. Ze worden vaak gebruikt bij communies, openingen en gala’s. Wij hebben 2 maten ter beschikking: 10m x 15 m & 10m x 10m. De tenten kunnen ook aan elkaar gehangen worden, waardoor een tent van 10m op 25m ontstaat. De tenten zijn waterdicht en hebben een chino-beige kleur. Meer info over de verhuring van onze stretchtenten vindt u hier.

Patrouilletenten:

Patrouilletenten zijn wat wij noemen slaaptenten, deze zijn 2m hoog in de nok. Er zijn twee formaten: 4×4 m en 4×6 m. De 4×4 m is comfortabel voor een 8-tal personen en heeft een groene kleur. In de 6×4 m kunnen makkelijk 14 personen en is bruin van kleur.

Shelters:

Shelters zijn eigenlijk een dak (buitenzeil) op poten. Scouts Knokke heeft 2 verschillende: een vuur- en tafelshelter. Beide zijn ze 4x4m, maar de hoogte is anders. Een tafelshelter komt 2,5 m boven de grond uit terwijl een vuurshelter 3,5 m hoog komt. Zoals de naam het doet vermoeden, mag enkel onder een vuurshelter een vuurtje gemaakt worden.

Belgische Frametenten:

Belgische frametenten zijn grotere tenten. Ze worden ook wel “legertenten” genoemd. Ze hebben verscheidende voordelen. Alle kanten kunnen opgerold worden, wat ideaal is bij een prachtig zonnetje. Je kan in principe de tent zo lang maken als je wilt, zolang er stokken zijn natuurlijk. Scouts Knokke voorziet 2 totaalpakketten. Een Frametent met afmetingen 5×5 m en 5×7,5 m. Alle tenten hebben camouflagegroen als kleur.

Sjorbalken:

Een scouts kan geen werking geven zonder sjorbalken. Daarom verhuurt Scouts Knokke zijn balkencontainer. Daarin zitten er balken van allerlei lengtes. Voor de gemakkelijkheid kleurden wij alle balken. Alles zit in één container van 7 m lang en kan gemakkelijk vervoerd worden. Er is ook een mogelijkheid om houten rolluiken te gebruiken die eveneens in deze container aanwezig zijn.

Kleur balk Afmeting Totaal aantal
Wit 6.5 m 16
Blauw 4 m 124
Roze 2.5 m 105
Geel 1.5 m 220

Algemene regelgeving:

Alles wat wij verhuren is perfect in orde. Wij vragen jullie om een contract te ondertekenen waarin staat dat alles in oorspronkelijke staat terug komt. Wij vragen een waarborg, die bepaald wordt o.b.v. de gehuurde stukken, voor onze uitgeleende goederen. Het is de bedoeling dat jullie zelf om het materiaal komen. Wij voorzien iemand ter plaatse om het materiaal te geven. Iedereen mag lenen van ons.

Contact: