Verhuur

Scouts Sint-Joris Knokke verhuurt tenten en sjorbalken. Vraag vrijblijvend een offerte aan via verhuring@scoutsknokke.be.
Sinds 2015 verhuurt Scouts Sint-Joris Knokke geen lokalen meer.

Tenten:

Stretchtenten:

Stretchtenten hebben een feestelijk uiterlijk. Ze worden vaak gebruikt bij communies, openingen en gala’s. Wij hebben 2 maten ter beschikking: 10m x 15m en 10m x 10m. De tenten kunnen ook aan elkaar geweven worden, waardoor een tent van 10m x 25m ontstaat. De tenten zijn waterdicht en hebben een chino-beige kleur.

Patrouilletenten:

Patrouilletenten zijn wat wij noemen slaaptenten, deze zijn 2m hoog in de nok. Er zijn twee formaten: 4m x 4m en 4m x 6m. De 4m x 4m is comfortabel voor een 8-tal personen en heeft een groene kleur. In de 6m x 4m kunnen makkelijk 12 personen en is bruin van kleur.

Shelters:

Shelters zijn eigenlijk een dak (buitenzeil) op poten. Scouts Knokke heeft 2 verschillende: een vuur- en tafelshelter. Beide zijn ze 4m x 4m, maar de hoogte is anders. Een tafelshelter komt 2,5m boven de grond uit terwijl een vuurshelter 3,5m hoog komt. Zoals de naam het doet vermoeden, mag enkel onder een vuurshelter een vuurtje gemaakt worden.

Belgische Frametenten:

Belgische frametenten zijn grotere tenten. Ze worden ook wel ‘legertenten’ genoemd. Ze hebben verscheidende voordelen. Alle kanten kunnen opgerold worden, wat ideaal is bij een prachtig zonnetje. Je kan in principe de tent zo lang maken als je wilt, zolang er stokken zijn natuurlijk. Scouts Knokke voorziet 2 totaalpakketten. Een Frametent met afmetingen 5m x 5m en 5m x 7,5m. Alle tenten hebben camouflagegroen als kleur.

Sjorbalken:

Een scouts kan geen werking geven zonder sjorbalken. Daarom verhuurt Scouts Knokke zijn balkencontainer. Daarin zitten er balken van allerlei lengtes. Voor de gemakkelijkheid kleurden wij alle balken. Alles zit in één container van 7m lang en kan gemakkelijk vervoerd worden. Er is ook een mogelijkheid om houten rolluiken te gebruiken die eveneens in deze container aanwezig zijn.

Kleur balkAfmetingTotaal aantal
Wit6,5m16
Blauw4m124
Roze2,5m105
Geel1,5m220

Lokalen

Op regelmatige basis krijgen wij vraag vanuit organisaties om onze lokalen te huren. Sinds 2015 worden onze lokalen ingenomen door de plaatselijke school en kunnen ze niet meer verhuurd worden.

Algemene regelgeving:

Alles wat wij verhuren is perfect in orde. Wij vragen jullie om een contract te ondertekenen waarin staat dat alles in oorspronkelijke staat terug komt. Wij vragen een waarborg, die bepaald wordt o.b.v. de gehuurde stukken, voor onze uitgeleende goederen. Het is de bedoeling dat jullie zelf om het materiaal komen. Wij voorzien iemand ter plaatse om het materiaal te geven. Iedereen mag lenen van ons.

Contact: