Lid worden?

Zin in een echt avontuur?

Doe aan scouting!

Kinderen en jongeren vanaf zes jaar kunnen meedoen met het spel van scouting. De meeste leeftijdstakken hebben een twee- of driejarige werking. Meer informatie vind je bij takken. Iedere zondag komen we tezamen van 14u tot 17u. We noemen dat een vergadering.

We beginnen ons spel altijd van op de speelplaats van de Heilig-Hartschool, achter de Heilig-Hartkerk. Deze is gelegen in de Jef mennekenslaan te Knokke.Van daaruit trekken we al eens de wijde omgeving in. De jongere takken, kapoenen en wouters, gaan steeds te voet. Vanaf de jongverkenners en de jonggidsen brengen de gasten altijd hun fiets mee.

Spring gerust eens binnen om te proeven van scouting. Check het infootje (ons maandelijks programma boekje) om te zien wanneer jij vergadering hebt. Iedereen mag drie keer gratis komen proberen.

WEES VRIJ OM DE GROEPSLEIDING TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE!
Mail: groepsleiding@scoutsknokke.be