Kapoenen

Beste kapoenen,

Na een hele lange zomervakantie met veel pret is het weer september! Dat betekent dat jullie weer (of voor sommigen de eerste keer) naar de scouts kunnen komen. Deze maand zit vol met verrassingen. Dus pak je vriendjes en vriendinnetjes mee naar de vergadering zodat zij zich ook kunnen uitleven met de meest scoutstastische spellen.

Weekend van 01/09  –  02/09: Helaas is er nog geen vergadering, maar niet getreurd volgende week is het Scout-In.

Zaterdag    08/09    20h: Scout in Drink Hierbij zijn de ouders als de gasten welkom om iets te drinken en de foto’s van de afgelopen kampen te bezichtigen. Ook zal er een springkasteel zijn.

Zondag    09/09/18    10h-16h: Na zolang wachten is het zover, joepie! Jullie worden aan de Scharpoordse tuinen verwacht met kledij die vuil mag worden (evt. reserve kledij die natuurlijk ook vuil mag worden) en zwemgerief, want jullie kunnen nat worden en vergeet zeker jullie middageten niet.

Zondag    16/09/18    14h-17h: De eerste echte vergadering belooft al veel. Het zou zijn dat we een ware schattenzoektocht gaan doen. Dus vergeet zeker jullie speurneus niet mee te nemen en altijd een oogje in het zeil te houden.

Zondag    22/09/18    14h-17h: Vandaag belooft het ideaal weer te zijn om het grootste en het mooiste z.ndk.st..l te bouwen! Welk team zal winnen?

Weekend van 29/09  –  30/09: Helaas is er dit weekend geen vergadering aangezien de leiding het rest van het jaar moet voorbereiden. Maar dat is niet erg want we maken dan de volgende vergadering dubbel zo leuk.

Dit is het dan voor de maand september. In oktober gaan we ons zeker en vast verder uitleven met veel zotte spellen.

Een stevige linker,

De kapoenenleiding