Kapoenen

Dag kapoentjes,

Na het bezoek van de lieve Sint komt er weer een hele leuke maand vol scoutsplezier aan! Kom dus allemaal af tijdens deze koude dagen om er samen weer een topmaand van te maken!

Zondag 2/12 14h-17h:

Het is zover. De Sint komt helemaal uit Spanje naar de scouts. Speciaal voor ons. Wees maar braaf want anders beland je in de zak!
Zondag            9/12                      14h-17h

Haal deze week je speurneus boven want dit is een missie voor de kapoenen!

Er staat een supertof spel op het programma dus zeker afkomen!

Zondag            16/12                     14h-17h

Binnen of buiten spelen? Het weer zal het bepalen. Wat we wel zeker weten is dat jullie deze vergadering mega leuk zullen vinden!

Zaterdag            22/12                     18h-20h30

Vanavond is het kerstfeestje! Neem allemaal een cadeautje mee van max. 5 euro en we maken er samen een gezellig feestje van!

Zondag            6/1                        14h-17h

Het nieuwe jaar is gearriveerd! Wij hopen dat ‘’zoveel mogelijk naar de scouts komen’’ bovenaan jullie lijstje staat met goede voornemens!

Zondag 30 december is er geen vergadering, maar we zien jullie allemaal terug in 2019!

Stevige linker

Poeli, Vicky, Tosti, Spitsy en Goldie