Kapoenen

Dag super coole kapoenen, het is tijd voor de tofste maand van het jaar. December!!! Zorg maar dat je warm gekleed en in perfect uniform naar de scouts komt want het weer zal ons zeker niet tegenhouden!

Zondag 1 december 14u-17u

Zoals jullie waarschijnlijk weten is het binnenkort sinterklaas, en ook dit jaar kom hij met zijn zwarte pieten naar de scouts! Wil jij weten of je braaf genoeg bent geweest, kom dan zeker af!

Zondag 8 december 14u-17u

Oh nee! Er zijn boze kabouters ontsnapt uit de gevangenis! We moeten ze tegenhouden voordat ze de scouts binnenvallen. Zal jij er zijn om ons te helpen?

Zondag 15 december 14u-17u

Op zo een mooie winterdag zullen wij een super mega coole toffe activiteit organiseren! Wij hebben er al zin in, jullie ook?

Vrijdag 20 december 19u-21u

Het is een jaarlijkse traditie om de laatste vergadering van het jaar super leuk te maken, dus dat doen we dit jaar weer! Voor de activiteit vragen we of iedereen een  origineel cadeautje ter waarde van maximum 5 euro mee te nemen naar de scouts. Doe je mooiste kerst outfit maar aan want we zullen er een gezellige avond van maken!

Dit was het dan weer voor de maand december, hopelijk vonden jullie het tof! Want volgend jaar zullen we nog toffere avonturen beleven!

En van alle kapoenenleiding: “Gelukkig Nieuwjaar!!!”.

Spitsie, Pockie, Cattie, Sneppie

Spitsy