Kapoenen

Hoi piepeloi kapoenen!

Eindelijk is het april, eindelijk mooi weer en dat lentegevoel die in onze buikjes kriebelt. Deze maand is een bijzondere maand want onze scouts wordt namelijk 60 jaar! We blazen allemaal       samen 60 kaarsjes uit op de grote scouts Knokke taart!

31/03-02/04: YEEESS!! Hier is het dan, ons tweede

weekendje! We gaan er een legendarisch weekendje van maken waar je thuis veel over zult kunnen vertellen! Wij kijken er al naar uit!

9/04 (14u-17u): Het is paasvakantie en we zullen jullie er ook van laten genieten. Vandaag geen vergadering. Volgende week staan we weer paraat!

16/04 (14u-17u): Pasen is een dag om bij je familie te zijn maar voor jullie leiding is hun leukste familie toch die van de scouts. Met pasen is het de traditie om paaseieren te zoeken en dit is wat wij dus ook gaan doen!

22/04: VANDAAG IS DE DAG! 60 JAAR SCOUTS! Het wordt een hele dag veel spelplezier! Schrijf deze datum maar al in jullie agenda’s want dit wil je niet missen! Meer info vind je hier.

30/04 (14u-17u): Na al dat feest vieren gaan we weer eens iets helemaal anders doen. Morgen begint mei en leggen alle vogels een ei. Deze keer gaan we geen paaseiren zoeken maar wel alle geheimen van Knokke. We gaan op speurtocht!

Dat was het dan voor deze maand! Hopelijk zien we jullie allemaal weer met velen afkomen. Wij zien deze maand al volledig zitten!

Stevige linker (en zoentjes, knuffels, smakkers, big hugs, …)

Kiki, Arend, Max, Chinchilla, Otter, Gekko, Ooievaar