Kapoenen

Beste (ouders van) Kapoenen,

Florrie (Flor Cattoor) staat klaar met een razend enthousiaste nieuwe leidinsploeg met Tipi (Elien Jeuris), LouLou (Louise Delheye ) en Mili (Milan Snauwaert). Samen gaan wij er een machtig jaar van maken!

Zondag    13/09    14h-17h:

SCOUT.IN.SPEL 🙂

Door corona kan de Scout.In niet doorgaan zoals gepland. Niet getreurd, we maken er toch een topper van een dag van.
Benieuwd wat die dag in petto heeft? Kom zeker af!
IEDEREEN IS WELKOM.
– Meer info volgt –

Zondag    20/09    14h-17h:

Vandaag trekken we erop uit naar het bos dus vergeet zeker geen kleren aan te doen die vuil mogen worden. Met een goede wandelschoen ben je een echte kapoen!

Zondag    27/09    14h-17h:

Geen vergadering. De leiding is superduper activiteiten, weekendjes en kampen aan het plannen. Tot volgende week!

Zondag    04/10    14h-17h:

Hebben jullie nog vriendjes of vriendinnetjes in jullie klas die graag eens willen proeven van een echte scouts-activiteit? Dan hebben zij geluk! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!).