Kapoenen

Dag kapoenen,

Er is alweer een nieuwe scoutastische maand begonnen. Jullie waren maar met weinig in januari dus gaan we ervan uit dat dit in februari wordt rechtgezet. Ben je ook benieuwd naar wat februari jullie te bieden heeft?

Zondag   3/02 (14h-17h)

Hoe goed kennen jullie de stad Knokke? Vandaag worden jullie getest op jullie kennis van Knokke. Ken jij Knokke uit je duim? Kom dan helpen. Ken je Knokke voor geen meter? Kom dan ook en leer vandaag meer over onze prachtige kuststad.

Zondag   10/02  (14h-17h)

We amuseren ons vandaag te pletter. Jammer dat het vandaag regent, maar we zullen er toch een super gezellige, aangename vergadering van maken. Afkomen is dus zeker de boodschap.

Zondag   17/02  (14h-17h)

Zeg? Lang geleden dat wij nog eens in het bos zijn geweest he? Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wij missen de frisse geur en natuurlijke kleuren van het bos. Vandaag wordt dit probleem opgelost, trek je dikke kleren aan want we gaan naar het bos! Nodig dus zeker ook je vriendjes en vriendinnetjes uit want het wordt super tof vandaag. Tot zo!

Zondag   24/02  (14h-17h)

De laatste zondag van de maand sluiten we af met een quiz! Kom vandaag af en toon de andere kapoentjes hoe veel je weet

PoeliVickyRostieGoldieSpitsy