Kapoenen

Beste kapoenen,

Eerst en vooral wensen we jullie een gelukkig nieuwjaar toe. Een nieuw jaar betekent niet alleen nieuwe voornemens maar ook een jaar vol pret en natuurlijk super deluxe scoutsvergaderingen.

Zondag   13/01  (14h-17h)

Het nieuwe jaar is gearriveerd! Wij hopen dat ‘’zoveel mogelijk naar de scouts komen’’ bovenaan jullie lijstje staat met goede voornemens!

Zondag   20/01   (14h-17h)

Het is weer eens tijd om het bos onveilig te maken dus trek allemaal jullie stevige schoenen aan en zorg dat jullie kleren vuil mogen zijn. Vergeet zeker jullie jas en eventueel handschoenen want het kan koud zijn.

Zondag   27/1   (14h-17h)

Na een bosspel zullen onze voetafdruk nog eens in de gemeente laten. Jullie gaan zich moeten bewijzen wie het snelste, slimste en sterkste is. Wees klaar voor een dag vol met verschillende testen.

Zondag   3/2 (14h-17h)

Het is weer de tijd van de maand om je vriendje mee te nemen. Op deze dag mogen jullie allemaal vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de scouts om nog zoveel maal meer plezier te maken. Er wacht al sinds een toffe vergadering om de boeg

Zo is de eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op maar niet getreurd er is nog altijd een volgende maand vol scoutstastische activiteiten.

Poeli, Viky, Rostie, Goldie, spitsy