Kapoenen

Dag dag dag lieve kapoenen!

Nieuw jaar, nieuwe maand dus nieuw infootje! Januari is de maand van nieuwe dingen, nieuwe voornemens en nieuwe spelletjes!

Zondag 14/01 (14u-17u): Jullie leiding zit midden in de examens, dus zij moeten veel toetsen maken en veel studeren. Omdat jullie toch zoveel sympathie hebben voor jullie leiding zullen we vandaag de grote scoutsQUIZ spelen!

Zondag 21/01 (14u-17u): Doen we het vandaag nog eens oldschool? Net als vroeger, en net als een paar weken geleden hebben we met jullie allemaal spelletjes gespeeld uit de oude doos, vandaag doen we dit opnieuw maar met andere klassiekers!

Zondag 28/01 (14u-17u): Laatste vergadering van de maand januari, wat gaat de tijd toch snel! Waar gaat de tijd toch steeds naartoe? Niet enkel de tijd is weg maar er zijn vandaag nog een paar andere zaken verdwenen ….

Zondag 04/02 (14u-17u): Februari?! Nu al?! Het is een speciale maand want die telt maar 28 dagen! En vandaag gaan we daar iets speciaals mee doen!

Tot de volgende liefste protjes!

Kik, Viki, Kino, Pica en Otter