Kapoenen

We vliegen er weer eens in! Patat!

Zaterdag 02/09:
Het scoutsjaar beginnen we in stijl. We nodigen jullie daarom ook graag uit op onze Scout.In Drink in de tuinen van scharpoord. Ouders, vrienden en sympathiesanten zijn welkom voor een gezellige apero met alle leiding en oud-leiding. De foto’s van kamp zullen hier worden getoond en erna is er nog wat tijd om een dansje te placeren op de dansvloer. Meer info is terug te vinden op de facebookpagina van de scouts of de site (scoutsknokke.be)

Zondag 03/09 (10u tot 16u):
Nu kan het jaar écht beginnen! Vandaag is het de Scout.In! Een hele dag vol met spelletjes, springkastelen, touwklimmen, in bomen kruipen, vlottentochten, … We verwelkomen jullie om 10u in de tuinen van Scharpoord voor een dag vol plezier! Ken je iemand die eens wil proeven van het scoutsleventje? Neem ze zeker mee! Iedereen is welkom! Vandaag leer je je nieuwe leiding kennen en alle nieuwe gasten. Het is een hele dag ravotten dus vergeet jullie lunchpakket niet!

Zondag 10/09 (14u-17u):
Voila, we zijn er klaar voor! Vandaag spelen we een aantal kennismakingsspelletjes om iedereen beter te leren kennen. Breng allemaal jullie mooiste glimlach mee om te delen met elkaar. De leiding ziet er alvast naar uit om al jullie diepste geheimen te leren kennen.

Zondag 17/09 (14u-17u):
De herfst komt eraan en als een echte scoutser is dit toch wel ons favoriete seizoen! Alles kleurt bruin, groen, geel, rood, … Onthoud deze kleuren goed want ze zullen belangrijk zijn in ons spel van vandaag. Verwacht jullie maar aan een kleurrijke activiteit!

Zondag 24/09 (14u-17u): Zondag 24/09 (14u-17u):
We spelen vandaag één van jullie favoriete spelletjes! We noemen dit soms wel eens het “Mijn land is de beste” spel! Jullie krijgen de kans om vandaag jullie eigen landje op de kaart wat meer vorm te geven. Samen staan we sterk, afkomen dus!

EXTRA: WEEKEND VAN 29/09-01/10 IS JULLIE LEIDING OP WEEKEND, GEEN VERGADERING *ween ween*
Stevige linker, jullie lieve leiding