Kapoenen

Liefste kapoentjes,

Na ons eerste weekendje kennen we elkaar door en door en zijn we helemaal klaar voor een nieuwe maand. Wie staat er ook deze maand te popelen om naar de scouts te komen?

Vrijdag    26/10    18h-21h: Jullie 2avondactiviteit misschien is het nog eens tijd om een lekkere warme pyjama aan te doen en allemaal gezellig te kijken naar een doos met prenten.

Zondag    4/11    14h-17h: De laatste dag van de vakantie sluiten we in schoonheid af met een super-mega tof stadsspel. Want vandaag gaan we Knokke onveilig maken.

Zondag    11/11    14h-17h: Vandaag is het wapenstilstand dus spelen we een vredevol spel om het einde van de oorlog te herinneren. Tijdens de oorlog droegen de soldaten warme kleren, vergeet die van jullie ook zeker niet!

Zondag    18/11    14h-17h: De herfst geeft ons kriebels en wat is er nu niet leuker dan tijdens de herfst naar het bos gaan? Zorg dat je vandaag warm gekleed bent en bij regenweer de gepaste schoenen voorziet.

Zondag    25/11    14h-17h: Volgende week komt de Sint op bezoek!! Natuurlijk moeten we voorbereid zijn dus gaan we vandaag knutselen. We maken er iets moois van om de Sint te verrassen.

Zondag    2/12    14h-17h: Het is zover. De Sint komt helemaal uit Spanje naar de scouts. Speciaal voor ons. Wees maar braaf want anders beland je in de zak!

Deze maand belooft een maand vol spel en plezier te worden. Wij verheugen ons alvast op de komst van de Sint!!

Jullie kapoenleiding