Kapoenen

Dag dag dag lieve kapoenen!

Nieuwe maand dus nieuw infootje! Het wordt al wat kouder deze dagen dus wij gaan ervoor zorgen dat jullie elke zondag weer lekker warm hebben en vooral veel plezier zullen hebben!

Zondag 12/11 (14u-17u): Hoe was jullie herfstvakantie? Dat willen we wel eens weten maar daarvoor gaan we op avontuur naar ergens waar we al lang niet meer zijn geweest … namelijk het bos! De bomen zullen ons beschermen tegen de koude en de regen.

Vrijdag 17/11 tot zaterdag 18/11: WEEKENDJE! Ja, ja jullie lezen het goed … het is eindelijk zover, ons eerste weekendje in de scouts! Meer info staat in de weekendbrief op de site en in jullie mailboxen.

Zondag 26/11 (14u-17u): Hij komt, hij komt, de lieve goede … Raden jullie het al? Wie is er dit jaar stout geweest en wie verdient iets zoet? Vandaag spelen we een spel maar dit doen we niet alleen! We gaan op bezoek bij wel iemand zeer speciaal.

Zondag 03/12 (14u-17u): Is november nu ook al gedaan? De tijd gaat toch zo snel! Vandaag gaan we in wintermodus! Lekker gezellig binnen zitten is wat we zullen doen vandaag. Breng allemaal jullie favoriete gezelschapsspel mee!

Dat was het dan weer voor deze maand … *ween ween*. Volgende maand, de laatste maand van het jaar, staan we weer paraat voor jullie met wat nieuwe leiding en een tal van nieuwe spelletjes!

Stevige linker,

Kik, Viki, Kino, Pica en Otter