Kapoenen

Beste kapoenen,

Nu de bladeren van de bomen beginnen te vallen zullen we weer een maand vol scoutstatische activiteiten doen. Zijn jullie er weer klaar voor?

Zondag 7 oktober 14u-17u:

Hé waar is de chocolade? Allemaal afkomen om truffels te verkopen want alles moet op!

Zondag 14 oktober 14u-17u:

Het is vriendjesdag dit betekent dat jullie allemaal je beste vrienden en/of vriendinnen mogen meenemen om te tonen hoe keileuk de scouts is. Zorg wel dat ze klaar zijn voor een echte super deluxe scouts activiteit.

Vrijdag-zaterdag 19-20 oktober 19u-17u:

Het eerste weekendje voor jullie. Hierbij mogen jullie allemaal een avondje blijven slapen in de scouts en allemaal toffe activiteiten doen tijdens de avond, ochtend en middag. Verdere info staat in de weekendbrief.

Vrijdag 26 oktober 18u-21u:

Jullie 2deavondactiviteit misschien is het nog eens tijd om een lekkere warme pyjama aan te doen en allemaal gezellig te kijken naar een doos met prenten.

Zo dit was weer de maand oktober. Ik hoop dat jullie zich zo goed geamuseerd hebben als ons.

Stevige linker de kapoenenleiding