Kabouters

Dag lieve kaboutertjes,

Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en hebben jullie met volle teugen kunnen nagenieten van ons machtig kamp! September betekent niet alleen terug naar school… Maar ook het begin van een nieuw scoutsjaar!!!  😊

Zaterdag     08/09     20h-…: Scout.In Drink. Om het nieuwe scoutsjaar goed in te zetten, organiseren we ook dit jaar de Scout-In Drink! Jullie zijn samen met jullie ouders uitgenodigd in de Scharpoordse tuinen.

Zondag     09/09     10h-16h: Vandaag is het Scout.In! De startdag van het nieuwe scoutsjaar!
Waar? De Scharpoordse tuinen.
Wat moet je meenemen? Bikini, een handdoek, verse kleren en je goed humeur! Vriendinnetjes zijn altijd welkom 😉
De leiding heeft wederom zijn best gedaan om er samen een onvergetelijke scout-in van te maken!

Zondag     16/09     14h-17h: Breng vandaag bij mooi weer allemaal jullie zwempak & handdoek mee! Rarara… Naar waar zouden we gaan?

Zondag     23/09     14h-17h: Vandaag gaan we bewijzen dat we echte, stoere kabouters zijn!

Zondag     30/09     14h-17h: Jammer genoeg is er vandaag geen vergadering. De leiding gaat op weekend om het komende jaar goed te plannen!

Merel, Gnoe, Kaketoe, Pica & Rana