Kabouters

Dag allerliefste kaboutertjes

Er is alweer een nieuwe maand aangebroken, en wat voor één! De vogeltjes beginnen te fluiten en het zonnetje begint te schijnen, tijd dus om er een scoutastische maand van te maken!

Zondag 02/04 – 14h-17h:

Gisteren was het dag van de grapjes, maar vandaag is het zeer serieus… Er is een moord gebeurd in de straten van Knokke en de politie vroeg ons om hen te helpen! Durf jij het aan?

Zondag 09/04 – 14h-17h:

Misschien weten jullie er al iets van, maar op 22 april viert onze Scouts zijn 60 jarig bestaan. Overdag kunnen jullie genieten van leuke activiteiten en ’s avonds kunnen jullie je van je beste kant laten zien op een spektakel voor jullie ouders. Hiervoor moeten we natuurlijk eens oefenen, kom dus zeker af en dan maken we er samen iets heel moois van!

Zondag 16/04 – 14h-17h:

Ook hier heeft de leiding een super  leuk spel voor jullie in petto, maar als je wil weten hoe het gaat, is afkomen de boodschap!

Zaterdag  22/04 – 10h30h-18h / 20h-…

Vandaag is het zover! Tijd om er een leuke dag van te maken! Om 10h30 worden jullie aan de scouts verwacht, waar jullie allerlei activiteiten zullen kunnen doen. Een lunchpakket wordt door Scouts Knokke voorzien, dus je hoeft zelf niks mee te nemen.   Om 18h gaan we met z’n allen richting ’t Verzet en om 20h begint het spektakel. Hopelijk komen jullie massaal af, want wij kijken er alvast naar uit!

Meer info + inschrijven foodtrucks vind je hier.

Zondag 23/04

Gisteren was het zo leuk, dat we vandaag wel een dagje rust verdienen. Tot volgende week lieve kabo’s!

Zondag 30/04 – 14h-17h:

Vandaag spelen we een spel op locatie en jullie kunnen met deze tip misschien al raden naar waar we gaan… Het begint met een S en eindigt op trand. Komen jullie ook?

Ziezo, de maand april zit er alweer op. Het was een maand vol leuke activiteiten, gefeest en gelach! Het weer begint al warmer te worden, dus haal die korte broek/rok maar boven! Ook je hemd en das zijn natuurlijk niet te missen. Tot de volgende!

Washa, Pica, Bergbever, Kameleon, Kever, Ibis en Hazewind.