Kabouters

Dag liefste kabouters

Een nieuwe maand is aangebroken, wat wil zeggen: een maand vol leuke vergaderingen! Het is niet omdat het kouder is, dat we ons minder zullen amuseren, integendeel! Lees een beetje verder en kom te weten wat we de komende decembermaand voor jullie in petto hebben!

Zondag 02/12 (14u-17u): Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… er komt vandaag speciaal bezoek in de Scouts. Ben jij braaf geweest of moet je in de zak? Je komt het vandaag te weten!

Zondag 09/12 (14u-17u): Vandaag geen vergadering lieve kaboutertjes… maar geen nood! Volgende week zijn we er weer!

Vrijdag 14/12 (19u – 22u): Jullie zien het goed… het is vrijdagavond én bijna Kerstmis, dusssss: KERSTFEESTJEEE! Breng allemaal een cadeautje van maximum 5 euro mee naar de scouts en dan maken we er een gezellige kerstavond van.

Zondag 23/12 (14u-17u): Vandaag trekken we met z’n allen de stad in, en neen, niet om te shoppen… maar wel om een mega cool, scoutastisch stadsspel te spelen! Wij verwachten jullie!

Zondag 30/12 (14u-17u): Voor de laatste vergadering van 2018 hebben we een echt scoutsspel voor jullie klaar. Benieuwd wie er zal winnen? Kom maar af!

Zo, dit was het dan voor 2018. Wij wensen jullie alvast een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar (met nog meer Scouts, yeey). Het wordt misschien wel kouder, maar denk nog steeds aan je perfect uniform!

Rana, Gnoe, Merel, Kaketoe en Pica