Kabouters

Dag allerliefste kabouters! Het is eindelijk zover, het nieuwe scoutsjaar gaat van start! Hopelijk zijn jullie baterijen terug opgeladen, want wij hebben voor jullie al een ongelooflijke serie megacoole activiteiten voor jullie gepland! Hou je maar vast, want we vliegen ertegenaan!

Zaterdag 2 sept. 20h-…:
Om het scoutsjaar goed in te zetten, houden we naar jaarlijkse gewoonte onze Scout.In-Drink@Scharpoord. Aangezien jullie al in dromenland liggen, zijn jullie ouders allemaal welkom voor een gezellige babbel met een drankje. P.S. De foto’s van het kamp worden ook getoond!

Zondag 3 sept (10h-16h):
Vandaag vieren we de startdag van het nieuwe scoutsjaar! Een hele dag de tuinen van Scharpoord onveilig maken! We verwachten jullie met al jullie vriendinnetjes, want vandaag geldt “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”! Vergeet ook zeker geen kleren die nat mogen worden (eventueel zwemgerief) en een lunchpakket mee te nemen!

Zondag 10 sept. (14h-17h):
Na een supertoffe Scout.In is het opnieuw tijd om de nieuwe gezichten in onze groep wat beter te leren kennen! Dit zal uiteraard gebeuren op echte scouteske wijze!

Zondag 17 sept (14h-17h):
Vandaag zullen we zien hoe goed jullie het bos nog kennen. Trek jullie botinnes maar al aan voor dit megacool-supertof-scoutstastisch spel!!

Zondag 24 sept. (14h-17h):
Oh neen! Knokke wordt bedreigd door een gevaarlijke dievenbende! De inwoners hebben jullie nodig om gered te worden, maar wees voorzichtig, want deze missie is zeker niet zonder gevaar!

Zondag 1 okt.:
Vandaag is er geen helaas geen vergadering De leiding is namelijk op weekend om het hele jaar te plannen zodat jullie een supercool-overzalig-niet-te-missen jaar zullen meemaken!

Zoals jullie zien wordt de eerste maand van het jaar wederom superleuk! Vriendinnetjes zijn altijd welkom en vergeet niet om in perfect uniform (hemd, das, korte broek/rok) te komen!
Stevige linker, Secretarisvogel, Kever, Rana & Hazewind