Kabouters

Liefste kabouters,

De eerste maand is voorbij gevlogen. Na een weekend plannen verlangen we om jullie weer massaal terug te zien. Deze maand wordt zoals de vorige een maand vol spel en plezier. Het wordt wel stilaan kouder dus voorzie warme kledij maar wel nog altijd in uniform.

Zondag 29/10 : GEEN VERGADERING

Zondag   6/10   (14h-17h)

Os os os vandaag gaan we naar het bos. We gaan de bossen van Knokke verkennen en dit doen we het beste met het bekende stratego. Vergeet als het zou regenen zeker geen regenjas en reken maar op modder in het bos.

Zaterdag   12/10   (19h-…h)

Deze avond is er de jaarlijkse scouts BBQ met varken aan het spit Deze vindt plaats in de branding net naast de scouts. Inschrijven kan op de home pagina van de site.

Zondag   13/10   (14h-17h)

Na de lekkere BBQ van gisteren hebben we weer nieuwe energie om te spelen. Het strand, de scouts en het bos zijn al bekend terrein. Daarom gaan we vandaag de stad in. Via het stadsspel mogen jullie aan ons bewijzen hoe goed jullie Knokke kennen.

Vrijdag    18/10   (20h-23:00h) Foutje van de leiding, dus niet tot 22:30h!!!

Deze avond gaan we het ultime sluipspel spelen. We trekken met onze zaklampen naar het bos. Neem jullie meest camouflerende outfit mee maar hou rekening met de koude.

Zondag   27/10   (14h-17h)

Vriendjesdag! Jullie mogen jullie vriendinnetjes vandaag meenemen. We kunnen hun tonen hoe stoer de scouts wel niet is. Daarom spelen we een super mega cool spel waarbij de scout in je helemaal naar boven zal komen. We verwachten jullie dan ook met meer energie dan ooit.

Zo zo dat was het dan voor deze maand. Maar november wordt minstens even leuk. Hopelijk komen jullie allemaal met even veel enthousiasme als jullie leiding naar de scouts.

Zeehond , Fristi, Mpango en Goldie

Goedgele