Kabouters

Beste kaboutertjes,

Oktober was weer een maand vol plezier, leuke spelletjes, nieuwe vriendinnen, … Er staat ons dus maar één ding te doen voor de komende maand november en dat is er weer invliegen en proberen deze maand nog leuker te maken dan de vorige! Het weekendje deze maand zal ons daar zeker al bij helpen!!!

Vrijdag    26/10    19h-21h: Het is weer tijd voor een vrijdagavondvergadering. Blijven we gezellig binnen of doen we een tocht door het donker? Wie zal het zeggen..

Zondag    04/11: Vandaag zal er door omstandigheden helaas geen vergadering plaatsvinden… moooooooooh ☹ maar treur niet lang want volgende week vliegen we er weer keihard in.

Zondag    11/11    14h-17h: Op 11 november wordt het einde van Wereldoorlog I in 1918 herdacht en daarom zal ons spelletje van vandaag ook daarvan in het teken staan. Waarom? Wie alert was en goed geteld heeft, heeft dus ook door dat dit precies 100 jaar geleden is. Dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, toch?

Zondag    18/11    14h-17h: Vandaag is het vriendinnetjesdag voor de kabouters!!! Als je een vriendinnetje hebt die nog eens wil proberen of iemand die al altijd eens wou meekomen, vandaag is het de dag! Twijfel dus zeker niet en trommel maar allemaal jullie vriendinnetjes op.

23, 24 en 25 november: WEEEKENDJEE !!!!!!!!! Omdat wij – de kaboleiding – jullie altijd een hele week moeten missen en de zondag maar zo kort zien hebben we besloten om dit weekend een gans weekend samen door te brengen. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig. Verdere info vinden jullie in de weekendbrief.

Zo dit was het alweer voor deze maand! Hopelijk komen jullie opnieuw massaal af! Vergeet ook zeker niet om elke keer in perfect uniform te komen (hemd, das, korte groene/beige broek/rok). Wij hebben er alvast super veel zin in, we hopen jullie ook. 😊😊😊

Een stevige linker,

Merel, Kaketoe, Pica, Rana & Gnoe