Kabouters

Dag lieve kabouters.

Ondertussen zijn we alweer maart. Weten jullie wat dit betekent? Weer een nieuwe maand vol met toffe vergaderingen en natuurlijk ook veel plezier.

Zondag     04/03    14h-17h: Spelen kan je overal doen. In het bos, op het strand, in een park, …. Wij, de kabouterleiding, vinden één plek maar saai daarom gaan we vandaag een spel spelen in heel Knokke.

Vrijdag     09/03    20h-22h: Jaja, het is weer zover. We gaan nog eens een avondspel doen. We verklappen nog niets maar het gaat weer, zoals altijd, superleuk worden. Dus doe je hemd aan, bottines toe en vergeet je vooral niet warm aan te kleden want we gaan er weer eens tegenaan.

Zondag    18/03    14h-17h: Nog drie dagen en het is weer zover… de lente. De bloemetjes gaan weer bloeien, de bomen worden weer groener en het gaat vooral ook weer warmer worden. Daarom gaan we nog eens een bezoekje brengen aan het bos.

Zondag    25/03    14h-17h: We weten al dat jullie sterke kabouters zijn. Maar, slim zijn is ook belangrijk. Vandaag gaan we dat eens testen.

Zondag    01/04    14h-17h: Bereid jullie maar goed voor en trek jullie lolbroeken alvast aan want vandaag wordt de grappigste vergadering van het jaar!!

Ziezo, maart zit er dan ook alweer op! Ik hoop dat jullie er even hard van hebben genoten als wij. Tot de maand april!

P.S.: Schrijf je zo snel mogelijk in voor de groepsuitstap!

Stevige linker

Rana, Secretarisvogel, Hazewind & Kever a.k.a. jullie toffe kabouterleiding 😉