Kabouters

Beste kabouters en ouders

Er zijn al scoutstastische maanden voorbij. Het gaat eenmaal snel als je plezier maakt! Nu wij elkaar al goed kennen, wordt het alleen maar nog leuker. Het gaat deze maand weer koud zijn, maar vergeet toch maar niet om in perfect uniform af te komen en dan zorgen wij voor een topspel!

Zondag    11/02    14h-17h: Vandaag is er geen vergadering! Er wordt in ons dorpje wel carnaval gevierd. Ga zeker eens langs, en vergeet je klakker niet!! Het wordt weer een echte topper!!

Zaterdag    17/02    14h-17h: Zoals elk jaar heeft de KSA weer geprobeerd om een show in elkaar te steken. Uiteraard wil dat zeggen dat we toch eens moeten kijken hoe goed onze vriendjes en vriendinnetjes van de KSA kunnen acteren. We spreken af aan Scharpoord en neem zeker 1 euro mee voor de voorstelling.

Zondag    25/02    14h-17h: Vandaag is er helaas geen vergadering! Geniet maar eens goed van een luie zondag thuis!

Zondag    04/03    14h-17h: Vandaag gaan we niet te ver weg. We gaan allerlei verschillende spelletjes spelen op de speelplaats. Trek maar jullie scoutskleren aan, want het worden echte scoutsactiviteiten.

Een stevige linker van jullie leiding,

Hazewind, Secretarisvogel, Kever en Rana