Kabouters

Liefste kaboutertjes,

Beste kabouters, De eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbijgevlogen. Tijd voor een nieuw maand.

Zondag 03/02 (14h-17h): De eerste vergadering van februari! Hou jullie maar allemaal klaar want vandaag zullen we kennis maken met een spel die we nog nooit eerder gespeeld hebben… SPANNEND

Zondag 10/02 (14h-17h): Het is weer de tijd voor vriendjesdag. Op deze dag mogen jullie allemaal jullie vriendinnetjes meenemen naar de scouts om nog zoveel maal meer plezier te maken. Er staat alvast een leuke vergadering op de planning.

Zondag 17/02 (14h-17h): Omdat het donderdag 14 februari was en dit een speciale dag is, namelijk de dag van de geliefden. Daarom spelen we vandaag het grote valentijnsspel !!

Zondag 24/02 (14h-17h) : Rarara, Je loopt tijdens een hardloopwedstrijd de loper voorbij die op de tweede plek loopt. Op welke plek loop jij dan?

Zondag 03/03 !!! Het begin van de vakantie, en carnaval in Heist! Vandaag jammer genoeg geen vergadering!!! We zien jullie volgende week terug.

Bij deze zit de maand februari er ook weer op! Het is misschien wel kouder, maar denk nog steeds aan je perfect uniform! Korte groene broek/rok , hemd + das.

Stevige linker, Gnoe,Kaketoe, Merel Pica en Rana

Rana