Kabouters

Beste Kabouters en Ouders

Er zijn al verschillende scoutstastische maanden aan ons voorbij gegaan. Het gaat nu eenmaal snel als je plezier maakt! Nu wij elkaar al goed kennen, wordt het alleen maar nog leuker. Vergeet zeker niet om in perfect uniform af te komen zeker met de lente die begonnen is.

Zondag 07/04  (14u-17u) : “Een vrouw zit midden in de nacht in de woonkamer. Er brand geen enkel licht. Het is helemaal donker. Toch leest ze een boek. Hoe kan dat?” Dit was een raadsel om al even jullie hersenen te trainen want jullie zullen ze nodig hebben vandaag. Wie met het juiste antwoord komt vandaag heeft alvast een kleine voorsprong behaald.

Zondag 14/04 (14u-17u)

Jullie zijn waarschijnlijk allemaal op reis dus geniet maar van jullie vakantie!

Zondag 21/04 (14u-17u) : Deze zondag is er geen vergadering want jullie leiding is op weekend om onder meer alle nodige voorbereidingen te treffen voor het scoutskamp. Geniet dus maar allemaal in familie van jullie Pasen en ga maar allemaal eitjes rapen.

Zondag 27/04 (groepsuitstap) : Vandaag gaan we op verplaatsing naar “PLOPSALAAAND”. We hebben een berichtje gekregen van Gertje en hij verwacht jullie talrijk. Verdere informatie in verband met de inschrijvingen volgt nog.

Een stevige linker van jullie leiding

Rana

Horizongele