Kabouters

Liefste kaboutertjes,

Wij wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

December was weer een geslaagde maand vol plezier & leuke spelletjes. Het kerstfeestje was dit jaar ook alweer top! Jullie inzet om massaal af te komen blijft fantastisch, dus er staat jullie maar één ding te doen de komende maand januari en dat is blijven afkomen met zoveel en er weer een lap op te geven.

Zondag   6/01   (14h-17h) : Geen vergadering vandaag. Neeeee …

Geniet nog van jullie laatste zondag vakantie. Volgende week vliegen we er terug in met een goede moed.  

Zondag   13/01   (14h-17h):

Stoere kabouters, hopelijk is er niemand bang om vuil te worden want vandaag spelen we weer een van onze klassiekers in het bos. Iemand die al kan raden wat het is?

Zondag   20/01   (14h-17h):

Kennen jullie Knokke-Heist uit jullie duim? Bewijs dit vandaag dan maar, want jullie zullen jullie oriëntatie-skills (die jullie bewezen hebben tijdens de dropping op het weekendje) nodig hebben.

Zondag   27/01   (14h-17h):

Er is vannacht gestolen in de scouts! Al onze snoepen zijn weg. Kan jij ons helpen uitzoeken wie de dader is?

Zondag   03/02   (14h-17h):

De eerste vergadering van februari! Hou jullie maar allemaal klaar want vandaag zullen we kennis maken met een spel die we nog nooit eerder gespeeld hebben… SPANNEND

De eerste maand van het nieuwe jaar 2019 zit er alweer op. Wat gaat de tijd toch snel wanneer je veel plezier maakt. Het is misschien wel kouder, maar denk nog steeds aan je perfect uniform! Korte groene broek/rok , hemd + das.

Stevige linker,

Gnoe, Rana, Kaketoe, Merel en Pica