Kabouters

Olaaaa lieve kabouters!

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar gewenst! We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de vakantie en helemaal klaar zijn om van 2018 een scoutstastisch jaar te maken!

De komende maand zullen er wat nieuwe gezichten zijn om Rana te helpen. De andere leiding heeft examens dus moet studeren 🙁 Maar, niet getreurd, de JIN’ers zullen keihard hun best doen om iedere week een episch spel te maken voor jullie! Beloven jullie om goed te luisteren naar de nieuwe leiding? 🙂

Zondag  07/01: Vandaag is er geen vergadering! Geniet nog eens dubbel en dik van de laatste dag van de vakantie!

Vrijdag  12/01  19h30-22h: Om het nieuwe jaar goed in te zetten, zullen we er met z’n allen een gezellige avond van maken. Kom maar af in jullie pyjama/onesie/jogging!

Zondag  21/01  14h-17h: Help! Een dief heeft ingebroken in de scouts en heeft zich verkleed als een van de leiding. Het is aan jullie om de raadsels op te lossen en de hints te volgen!

Zondag  28/01   14h-17h: Net zoals in 2017 zullen we dit jaar tonen hoe sterk en avontuurlijk de kabouters wel niet zijn! Oed je maar gereed lik daze zeggn int West-Vlams, want deze vergadering wordt SPANNEND!

Zondag   04/02   14h-17h: Ork, ork ork, soep eet je met een…?

Zo zit de eerste maand er alweer op! Blijf zeker en vast komen, want we hebben nog veel toffe dingen voor jullie in petto! Vergeet ook niet om iedere week in perfect uniform te komen (hemd, das, korte broek/rok; eventueel met kousenbroek) en een dikke jas/pull aan te doen!

Kever, Secretarisvogel, Rana en Hazewind