Kabouters

Gegroet, allerliefste kabouters!

Na een spetterend oktober staat een fantastisch november ons nu op te wachten!
Nog eens een dikke merci om elke vergadering zo talrijk aanwezig te zijn en dan nog eens in perfect uniform! Blijven volhouden!
Voilà, hier weer het schema voor de komende maand!

Zondag 05/11 14h-17h:
Vandaag heeft de leiding net zoals jullie herfstvakantie. Er is dus geen vergadering.
Tijd genoeg om de batterijen weer op te laden zodat we volgende week kunnen KNALLEN!

Vrijdag 10/11 tem zondag 12/11:
Joepie, het is weer zover! Het eerste weekendje van het jaar is hier weer. Jullie worden vrijdagavond om 19h30 verwacht aan de scouts in jullie beste Disneykostuum. Houd jullie maar goed vast want het zal een tof weekendje worden dat zal duren tot zondag 11 uur.

Zondag 19/11 14h-17h:
Vandaag gaan we geen spel in de scouts zelf spelen maar gaan we ergens anders naar toe. Als tip krijgen jullie de letters T, A en K.

Zondag 26/11 14h-17h:
Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Krijgen we vandaag hoog bezoek in de scouts???
Spannend! Om het ontdekken, is afkomen de boodschap

Zondag 03/12 14h-17h:
Meeste mensen zeggen dat kabouters niet sterk zijn. Daar geloof ik niets van! Het is aan jullie om vandaag te tonen hoe sterk jullie echt zijn.

Ziezo, de maand november zit er helaas weer op ☹
De temperaturen zijn alweer wat gedaald, maar probeer toch steeds in perfect uniform te komen!
Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als de leiding!

Rana, Secretarisvogel, Kever en Hazewind.