Kabouters

Liefste kaboutertjes,

November is ten einde gelopen en de allerlaatste maand van het jaar is begonnen! Hier vindt je alle informatie voor de komende maand:

Zondag  03/12  14h-17h: Meeste mensen zeggen dat kabouters niet sterk zijn. Daar geloof ik niets van! Het is aan jullie om vandaag te tonen hoe sterk jullie echt zijn.

Zondag  10/12  14h-17h: Vandaag zullen we de stad gaan ontdekken! Kennen jullie Knokke even goed als de leiding?

Vrijdag  15/12  19h-22h: Het is weer de tijd van het jaar! Christmas is coming! Daarom is het vandaag tijd om dit samen met de andere kabouters te vieren. Joepieeee! We spreken af om 19h aan de scouts, je moet nog niet gegeten hebben. Breng allemaal 5 euro mee en een cadeautje van maximaal 5 euro. Vergeet ook zeker niet je kerstoutfit aan te doen! De leiding ziet het alvast helemaal zitten!

Zondag  24/12: De leiding is vandaag zich volop aan het voorbereiden op de komst van de Kerstman vanavond! Daarom is er vandaag geen scouts. Fijne kerst allemaal!!

Zondag   31/12:  Uiteraard is er vandaag geen scouts want we zwaaien het oudejaar uit. De leiding wenst jullie een gelukkig nieuwjaar toe, vol met leuke vergaderingen en nog zottere scoutsverhalen!

Het was jammer genoeg een maand met weinig vergaderingen, maar niet getreurd, we zien jullie allemaal terug in 2018!

Blijf zeker en vast in perfect uniform komen en geniet met volle teugen van de feestdagen en uiteraard jullie vakantie!

Secretarisvogel, Kever, Hazewind en Rana