Kabouters

Dag liefste kaboutertjes !

September was nog maar een opwarmertje. Nu vliegen we er echt in! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons want het wordt weer een topmaand!

Zondag    30/09: Jammer genoeg is er vandaag geen vergadering. De leiding gaat op weekend om het komende jaar goed te plannen!

Zondag    7/10    14h-17h: Naar jaarlijkse gewoonte gaan we weer eens geld inzamelen voor onze geliefde scouts, het is namelijk TRUFFELVERKOOP! We verwachten jullie massaal en haal maar jullie beste verkooptrucs boven 😉!

Zondag    14/10    14h-17h: Willen jullie weten wat we zondag gaan doen? We kunnen al 1 iets verklappen, namelijk dat het weer een scoutstastische vergadering wordt! Dus kom maar massaal af!

Vrijdag    19/10    6h30-8h30: De leukste dag van het jaar is aangekomen: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING! Op vrijdagochtend kunnen jullie aan de Sint-Margaretakerk gratis koffiekoeken krijgen als je in scoutsuniform komt; dat wordt smullen!

Zondag    21/10    14h-17h: Weten jullie allemaal nog waar het station is? Het Scharpoord? De cinema van Knokke? Hopelijk wel! Want vandaag spelen we nog eens een echt stadsspel.

Vrijdag    26/10    19h-21h: Het is weer tijd voor een vrijdagavondvergadering. Blijven we gezellig binnen of doen we een tocht door het donker? Wie zal het zeggen..

Zo dit was het alweer voor deze maand! Hopelijk komen jullie opnieuw massaal af! Vergeet ook zeker niet om elke keer in perfect uniform te komen (hemd, das, korte groene/beige broek/rok).

Stevige linker

Merel, Gnoe, Pica, Rana & Kaketoe