Jongverkenners

Heeey lieve jongverkenners,

December: de maand vol feesten, lekker eten, versierde bomen, schoentjes voor de schoorsteen en mannen in rode pakjes! Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

2 december van 14-17u: Hij komt, hij komt, de lieve goede … . Vandaag hoog bezoek van een goed en heilig man, weet jij wie het is?

9 december van 14-17u: Vandaag gaan we undercover, breng allemaal een gekke hoed of pet mee, zet een zonnebril op en vergeet vooral niet jullie misleidende trucjes niet! Hilariteit verzekerd!!

16 december van 14-17u: Kennen jullie jullie weg in Knokke-Heist een beetje? Welke monumenten hebben wij allemaal in onze mooie gemeente? Jullie oriëntatie-skills zijn meer dan welkom vandaag!

21 december van 20-22:30: Kerstfeestje! Jullie moeten nog niet gegeten hebben, want we vragen jullie om 5 euro mee te brengen zodat we samen kunnen eten! Probeer ook een cadeautje ter waarde van 5euro te kopen (of zelf in elkaar te knutselen!) en dan zullen we er een gezellige avond van maken! 😉

 

Vergeet niet om altijd in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Stevige linker,

Bij, Panda, Kauw en Otter