Jongverkenners

Buenos dias enthousiaste jongverkenners,

Na dat ons lokaal een volledige make-over heeft gekregen door jullie, zijn we opnieuw klaar voor een nieuwe maand!

Zondag    30/09    14h-17h: Deze week is er GEEN VERGADERING, want jullie geliefde leiding moet samenzitten om het scoutsjaar 2018-2019 in elkaar te steken. Kom volgende week zeker af, want dan geven we er weer een lap op!

Zondag    07/10    14h-17h: Het is weer zo ver, de Azteekse goden hebben ons voorzien met een jaarlijkse lading aan chocolade truffels. De leiding zorgt voor een machtig spel als jullie zorgen voor een massale afkomst! Adios mis amigos…

Zondag    14/10    14h-17h: We zullen vandaag het culinaire in ons naar boven laten komen! Het wordt een buitengewone scoutsvergadering met een energieke twist en een vleugje risico. Neem jullie hipste keukenschort mee en smeer jullie kuiten maar al in 😉

Zondag    21/10    14h-17h: Spijtig genoeg is de zomer al even gedaan, maar dat houdt ons niet tegen om nog eens zot te gaan doen op het strand of de duinen. Bereid jullie dus maar voor op een machtig spel waar ravotten & creativiteit centraal staan.

Vrijdag    26/10    20h-23h: Jaja jullie lezen het goed, ons eerste nachtspel wordt een feit! Is het een dropping, sluipspel of iets volledig anders? De enige manier om dit te weten te komen, is door af te komen natuurlijk!

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar weer terug!