Jongverkenners

Vrolijk paasei, jongverkenners!

Ja, ja, het is weer de tijd van het jaar: De examens zijn gedaan, je kan je buikje lekker volstoppen met kilo’s chocolade, de zon begint weer te stralen, er staat een vakantie voor de deur… Kortom, april is een fantastische maand. Hoog tijd om hem nog wat extra op te leuken met een paar supertoffe scoutsactiviteiten.

Zondag 1 april 2018: Vandaag wordt echt de tofste vergadering ooit! grapje! (1 april 😉) Er is geen vergadering vandaag. Gebruik jullie tijd dus maar om heel veel paaseitjes te rapen in de tuin en bij oma & opa, misschien zelfs in de tuin van de buren…

Zondag 8 april 2018: Sorry liefste jongverkenners, maar ook deze week is er geen vergadering. De leiding moet verplicht socializen met alle scoutsgroepen van West-Vlaanderen (Erg he?!). We zien jullie volgende week terug, geniet ondertussen met volle teugen van de welverdiende vakantie.

Zondag 15 april 2018 (14 uur – 17 uur): Hier zijn we weer en nu is het voor echt. De laatste dag van de vakantie laten we niet zomaar voorbij gaan. Trek jullie zwembroek maar aan en haal je snorkel & zwemvliezen maar boven, want vandaag gaan we naar het strand! Hopelijk is de zon ook van de partij.

Zondag 22 april 2018 (14 uur – 17 uur): Hoe goed is jullie uithoudingsvermogen? Letten jullie goed op in de aardrijkskunde- of geschiedenisles? Hoe ver staat het met jullie overlevingsskills? Vandaag is het “battle of the jongverkenners”! Durven/kunnen jullie de uitdaging aan? Of gaan we toch naar het strand? Is er veel zon verwacht? Doe dan zeker een zwembroek mee!

Zaterdag 28 april (8.15 uur – 19.30 uur): Vandaag is het groepsuitstap. Joepie!!! Dit jaar gaan we naar Bellewaerde. Vergeet niet om voor 22 april in te schrijven. Het kost €40. Voor verdere informatie, de volledige brief en de inschrijving: surf snel naar onze scoutssite: www.scoutsknokke.be

Ziezo, dat was het weer voor deze maand. Jammer genoeg komt het einde van het scoutsjaar steeds dichterbij, maar niet getreurd, ook in mei zijn we van de partij. Het wordt steeds warmer, dus lange broeken zijn vanaf nu uit den boze. Ook verwachten we dat jullie élke week met de fiets naar de scouts komen.

Het is een maand met veel speciallekes, dus lees het infootje goed!

Speelse bizon
Fleurige slechtvalk