Jongverkenners

Beste jongverkenners

Na een drukke novembermaand is het eindelijk december, de tofste maand van allemaal. Niet alleen omdat zowel sinterklaas als de kerstman naar onze huizen komen maar ook omdat jullie twee tofste leiding jarig zijn. Ra ra ra wie zou dat nou zijn?

Zondag   03/12   14h-17h: Het is alweer lang geleden maar het wordt nog eens tijd om onze technieken bij te schaven. Vandaag maken we een superdeluxe constructie.

Zondag   10/12   14h-17h: Na een maand wachten, gaan we nog eens proberen om het spel HEYST-AAN-ZEE te spelen. Hopelijk zonder storm deze keer.

Zondag   17/12   14h-17h: De laatste normale vergadering van het jaar, dat betekent dat we weer een goeie, oude klassieker spelen, weten jullie al wat?

Vrijdag   22/12   20h-20.30h: één maal per jaar worden er in de scouts cadeautjes voor elke leeftijd doorgeven. Deze vergadering gaan we daar geen verandering in brengen en zoals altijd mag de prijs van de cadeautjes niet boven de 5 euro zijn zodat elk cadeau dezelfde waarde heeft. Breng ook a.u.b. 3 euro mee voor de gezellige en lekkere kerstmaaltijd.

Zondag   31/12:  Geen vergadering. Vandaag kan je een hele dag hapjes maken en cadeautjes inpakken zodat je ’s avonds het nieuwe jaar goed kan inzetten.

Zo dit was de maand december weer. Alvast een leuke sinterklaas,  vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toegewenst. Tot volgend jaar!

Een stevige linker,

Zuidersgroene panda, speelse bizon, magentazilveren newfoundlander en fleurige slechtvalk