Jongverkenners

Yoooo stoere jongverkenners,

Nu de herfst goed is ingezet, hopen we dat er niet te veel regen en wind is, zodat jullie nog steeds in perfect uniform kunnen komen naar onze vergaderingen. In de maand oktober was dit alvast dik in orde waarvoor dank!!!

Vrijdag    26/10    20h-23h: Jaja jullie lezen het goed, ons eerste nachtspel wordt een feit! Is het een dropping, sluipspel of iets volledig anders? De enige manier om dit te weten te komen, is door af te komen natuurlijk!

2 tot 4 november: Canadees weekendje, de brief staat online en wordt meegegeven met de gasten.

11 november 9u tot 11u30: Vandaag herdenken we de dappere soldaten die gestorven zijn voor ons vaderland. Vandaar dat we een speciale vergadering houden van 9U tot 11U30!!! We vertrekken eerst samen richting Heist en voor de Knokkenaars onder ons keren we ook samen terug naar de scouts. De Heistenaars moeten dus eerst naar Knokke komen, want we gaan nog niet rechtstreeks naar de herdenking!! Om 11u30 mogen zij wel direct naar huis, in plaats van eerst nog mee te fietsen naar Knokke.

18 november 14-17u: Nog eens een ‘normale’ vergadering vandaag, alhoewel… Vraag, aanbod, (zwart) geld, maffia, sjoemelen, … benieuwd wat er deze week op het programma staat? Kom af en ontdek!

25 november 14-17u: Vandaag zullen jullie je hersenen meer dan nodig hebben! Wat is de naam van de oprichter van de scouts ook alweer?

Dit was het voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar al weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Bij, Panda, Kauw en Otter