Jongverkenners

Hey jong, jong, jongverkenners,

April
(ook wel: grasmaand, paasmaand, eiermaand) is de vierde maand van het jaar in de gegroriaanse kalender, en heeft 30 dagen.

7 april (14h  –  17h):
Gegroet beste jongverkenners. We zitten met een mol in de scouts! Deze wilt koste wat kost alle opdrachten saboteren. Wie zal erin slagen om deze te ontmaskeren?

14 april (14h  –  17h):
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal op reis dus geniet maar van jullie vakantie!

19 – 21 april:
We gaan eens zot doen! Niet met één tak maar direct met vier takken (JV’s, JG’s, Givers en JIN) op weekend!
Je kan dit eigenlijk zien als een klein kamp, maar waar alles van een groot kamp aanwezig zal zijn: kampvuur, nachtspel, vuile kleren, kleren die stinken naar vuur, lekker eten, veel plezier …

Neem zeker een fiets mee en we spreken af om
19h aan de ingang van de scouts.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar de groepsleiding (groepsleiding@scoutsknokke.be) of naar het mailadres van de tak van uw zoon of dochter.

27 april:
Groepsuitstap!!! Afspraak om 8u15 aan de poort van de scouts. De bus vertrekt stipt om 8u30 dus wees op tijd! Na deze fantastische dag zullen we uitgeput, maar voldaan, terug aankomen rond 19u30. Mochten we vertraging oplopen, zullen jullie dit uiteraard te horen krijgen via de takleiding.

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Bij, Panda, Kauw en Otter

Bij