Jongverkenners

Dag stoere jongverkenners,

De lente is nu officieel begonnen en we gaan er weer helemaal tegen aan! Het is een speciale maand voor onze scouts, en daarom hebben we voor jullie deze leuke activiteiten klaar staan:

Zondag 2/04 (14h-17h): De Paasvakantie is begonnen. We gaan met de eerste lente zonnestralen eens de zandvlakten van Knokke gaan verkennen. Hopelijk is iedereen aanwezig!

Vrijdag tot zondag 7-9 april: Het tweede weekendje van het jaar is er eindelijk! Inschrijven kan via een mailtje naar jongverkenners@scoutsknokke.be. Rest van de info vinden krijgen jullie ook via mail door! Tot dan!

Zondag 16/04 (14h-17h): Volgende week is het feest! Om iets moois te kunnen voorbrengen aan alle ouders en de rest van de scouts, gaan we iets leuks, cools en grappig in elkaar steken. Wees dus zeker aanwezig zodat je je tofste kunstjes en bottleflips kan tonen.

Zaterdag 22/04 (10h30 – …): Vandaag is het 1 groot feest! Laat het aan al je vriendjes en heel je familie mee! Het wordt een leuke dag vol avontuur, plezier en scouteske ervaringen. We beginnen de dag om 10h30 aan de scouts zelf en verplaatsen ons om 18h naar het verzet, waar jullie een hapje en drankje kunnen drinken. Tegen 20h voeren we onze show op!

Zondag 30/04 (14h-17h): Het kamp komt in zicht, tijd om jullie er eens goed op voor te bereiden met een supercool geheim spel. Be there or be .

We hopen dat jullie er in onze 60ste verjaardagmaand allemaal in grote getallen zijn, om het elke zondag en met ons leuke weekendje te vieren! Daarna wordt het wat rustiger, aangezien de leiding weer achter de boeken zal moeten kruipen. Vergeet niet in perfect uniform (hemd, das, beige, groene of bruine korte broek) en met fiets te komen.

Ondeugende Kameel, Ad Rem Smelleken, Resolute Karekiet, Ibis, Seriema en Gemoedelijke Ara