Jongverkenners

Buenos dias enthousiaste jongverkenners,

Oktober is de tiende maand van het jaar in de gregoriaanse kalender en heeft 31 dagen. De naam komt van octo, het latijnse woord voor 8. Dit is niet logisch volgens Gnoe, want de maand Oktober is de 10de van het jaar.

Zondag 06/10 14h-17h: Exact 2124 jaar geleden (105 v.Chr) vertnietigden de Cimbren & de Teutonen het romeinse leger ter hoogte van het huidige koningsbos. Wat een toeval niet waar?!

Laten we daarom deze veldslag herinneren door er een episch spel rond te spelen. Ventrurus est nuntius! + Fiets!

Zondag 13/10 14h-17h: Het is weer zo ver, de azteekse goden hebben ons voorzien met een jaarlijkse lading aan chocolade truffels. De leiding zorgt voor een machtig spel als jullie zorgen voor een massale afkomst! Adios mis amigos…

Vrijdag 18/10 20h-23h: Jaja jullie lezen het goed, ons eerste nachtspel wordt een feit! Is het een dropping, sluipspel of iets volledig anders? De enige manier om dit te weten te komen is door af te komen natuurlijk!

Zondag 27/10 14h-17h: Apollo-115 na 34jaar eindelijk aangekomen op Pluto. Maar nu begint het echte werk..Wie bouwt het beste land, verdedigt zich het beste tegen aliens of creëert de grootste populatie?

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Stevige linker,

Bij, Gnoe, Snoek & Tijgerpython xoxo

BijHorizongele
Gnoe

Besnaarde
Snoek

Tijgerpython