Jongverkenners

Hallo, hallo, hallo dappere fantastische jongverkenners

December staat alweer voor de deur (wat gaat de tijd toch snel). Dagen worden korter & nachten langer maar dit gaat ons niet tegenhouden er weer een fantastische maand van te maken. Hopelijk maken jullie het, samen met ons, de beste maand van 2019.

01 December (14u-17u):
Hopelijk zijn jullie niet bang van gladde oppervlaktes en lage temperaturen want vandaag gaan we weer de schaatspiste van Knokke onveilig maken. Voor jullie die niet weten waar de schaatsbaan van Knokke zich bevind, dit is aan het Alfred Verweeplein bij de kerstmarkt recht tegenover het gemeente huis. Vergeet dus alvast niet je dikke pul, handschoenen, lange broek & 6 euro.

06 December (20u–22u):
Afgelopen maanden hebben we veel gedaan. Veel gefietst, talloze toffe spelen gespeeld & de Canadese Wandelmars mogen we ook niet vergeten. Daarom hebben wij, de leiding, besloten jullie een toffe rustige avondvergadering te geven (Tip: het begint met film en eindigt op avond 😉). Afkomen is dus zeker de boodschap!

15 December:
Omdat velen onder jullie waarschijnlijk al veel aan het studeren zijn voor die goeie punten heeft de leiding besloten geen vergadering te geven. Dus studeer goed en maak er het beste van!

21 December (19u30-22u30):
Het is weer die tijd van het jaar: buiten is het koud, vakantie staat voor de deur & de kerstsfeer ligt hoog. Wij staan daarom deze avond weer voor jullie klaar om de feestdagen goed in te zetten met een ultra zot kerstfeestje. Dit zal eveneens ook de laatste vergadering van het jaar zijn ☹. Ook dit jaar zullen we weer voor hapjes en drankjes zorgen en dat maar voor 5 euro! Het is nu ook weer het principe dat we allemaal een klein cadeautje kopen voor de kerstavond volledig te maken (dit cadeautje moet niet meer kosten dan 5 euro).

29 December:
Het is bijna zover, nog een paar avondjes slapen en we kunnen beginnen aan een gloed nieuw vers jaar. Omdat iedereen wellicht hier en daar wil genieten van dit moment met vrienden en familie gaan we dit weekend geen vergadering hebben. Geen zorgen volgend jaar zijn we er weer voor jullie!

Ondanks de koude temperaturen verwachten we dat jullie nog altijd in uniform komen & ook met veel enthousiasme. Zo, dit was het dan voor scoutsjaar 2019 hopelijk zien we jullie volgende maand terug voor 2020 goed in te zetten.

Stevige linker,

Bij, Gnoe, Snoek & Tijgerpython

 

BijHorizongele
Gnoe

Besnaarde
Snoek

Tijgerpython