Jongverkenners

Mohow zeg, is’t al september? Ton goan we der geweune invliegn ej !!! Dit jaar met een volledig nieuwe jongverkennerleiding. Wij verwelkomen jullie van harte in het nieuwe jaar 2017-2018. Alweer een jaar voorbij, alweer een kamp gepasseerd, een grote vakantie achter de rug. En opnieuw achter de schoolbanken. SAAAAAI !!! Daarom gaan we er van seconde 1 invliegen met trrrrrrrrr (tromgeroffel) DE SCOUT.IN !!!!

Zaterdag 2/09/2017 (20:00 – … ):
Net zoals vorig jaar en het jaar ervoor is er weer de Scout.in Drink. Neem gerust jullie ouders mee. Zo kunnen jullie samen met vrienden en familie iets drinken terwijl de foto’s van het kamp worden tentoongesteld. Codewoord: GEZELLIG.

Zondag 3/09/2017 (10:00 – 16:00):
Scout.In be Scout.In bevat dit jaar wat verrassingen. Wil je weten welke? KOM DAN ZEKER AF! Neem zeker lunchpakket en zwembroek mee. Doe jullie uniform aan, met kleren die vuil mogen worden!!! Wat geploeter hier, wat geroep daar. Wat gespeel hier en gelach daar. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, genaamd ‘het scoutsjaar’. Neem je vriendjes ook mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Zondag 10/09/2017 (14:00 – 17:00):
De eerste echte vergadering van het jaar. Vergeet zeker jullie fiets niet. Want we gaan naar het bos! Doe dus ook gepaste kledij aan.

Zondag 17/09/2017 (14:00 – 17:00):
Yoooooooooo, dag vriendjes. De scouts is nu al weer enkele weken bezig en we zien jullie nog even graag. Vergeet vandaag zeker niet in perfect uniform naar de scouts te komen. Korte broek, das, hemd! Je zult wel zien wat we gaan doen. We spelen het grote fluiterspel.

Zondag 24/09/2017 (14:00 – 17:00):
Vraag: Er staan langs de weg wel eens bordjes met “Zachte berm” Waarom staan er nooit bordjes met “Harde berm”? Antwoord: Die krijgen ze daar niet in de grond.
Het is vandaag flauwe moppendag. Of niet? Kom dat zien!

De leiding is op weekend (29/09/2017 – 1/10/2017) om jullie activiteiten en dergelijke te plannen. Geen vergadering deze week!

GOOD GOOD TO KNOW:
zaterdag 21 oktober is het de jaarlijkse BBQ!
Dit was het dan voor deze maand. SEE YOU LATER, in oktober.

Fleurige Slechtvalk, Speelse Bizon, Zuidersgroene Panda en Magentazilveren Newfoundlander