Jongverkenners

Yoooo schattige jongverkenners,

Hopelijk hebben jullie genoten van jullie welverdiende vakantie! We wensen jullie alvast een gelukkig nieuwjaar en we hopen dat dit jaar jullie wensen mogen uitkomen! We zullen samen proberen om er een leuk 2019 van te maken! Deze maand zullen jullie jullie leiding niet zo vaak zien aangezien wij examens hebben, maar we hebben gezorgd voor reserve-leiding!

Zondag 13/01 (14h-17h): Gelukkig schiet de Jin ons te hulp! Maak kennis met deze nieuwe leiding aan de hand van een cool spel!

Zondag 20/01 (14h-17h): Aangezien het constant donkere en koude dagen zijn spelen we deze week het warmste spel! Hotness overload!!

Zondag 27/01 (14h-17h): De laatste vergadering van deze maand, speciale dag vandaag, aangezien jullie jullie vriendjes eens mogen meenemen. Wie van jullie heeft eigenlijk het meest vriendjes die nog niet in de scouts zitten? Kom maar allemaal af en vergeet zeker je vriendjes niet!

Dit was het voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar al weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Ps: de kampdata zijn al bekend dus hou zeker 5-15juli vrij!

Stevige linker,

Bij, Panda, Kauw en Otter