Jongverkenners

Hey hey jongverkenners,

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Laat 2018 een knallend jaar worden met veel (scouts) avonturen. 2017 is misschien gepasseerd, maar wij gaan gewoon verder met onze wekelijkse activiteiten en spelplezier. Daar gaan we!

Zondag  07/01: Geen vergadering! Gebruik deze vrije dag maar om nog wat na te genieten van alle feesten en cadeautjes. Ga misschien eens langs bij familie om iedereen een spetterend jaar te wensen.

Zondag  14/01   14h-17h: De eerste echte vergadering van het nieuwe jaar. Hou jullie vast, want we gaan knallend starten. Het wordt een onvergetelijke vergadering en we hebben een verrassing voor jullie. Afkomen is dus de boodschap!

Vrijdag  19/01   20h-22h30: Om het jaar goed in te zetten, hebben we ook al een avondactiviteit gepland in de eerste maand van het jaar. Het plezier kan niet op. Vandaag doen we het rustig aan en houden we het bij een gezellige filmavond. Kom allemaal in jullie chill-outfit, de leiding zorgt voor een spannende/grappige/toffe film.

Zondag  28/01   14h-17h: Vandaag spelen we het langverwachte Heyst-aan-Zee-spel (poging 3). Hopelijk zit het weer een beetje mee en kunnen we eindelijk deze fantastische vergadering houden. Als tip geven we nog mee dat je uithoudingsvermogen, creativiteit en durf nodig hebt om te kunnen winnen.

Zondag  04/02   14h-17h: Vandaag hebben we een spannende vergadering in petto voor jullie. Hopelijk zijn jullie van alle markten thuis, want vandaag zal je al je skills nodig hebben. Kan je de code kraken? Zie je de addertjes onder het gras? Ontsnap je uit de handen van de leiding? Kan je sjorren binnen de tijd? Laat maar eens zien wat je waard bent als jongverkenner!

Voilà, dat was alles voor de eerste maand van het jaar. We hebben nog vele toffe vergaderingen voor de boeg, dus blijf afkomen!

Ook in 2018 verwachten we dat jullie in perfect uniform naar de scouts komen. Je weet ondertussen wel hoe die eruit ziet, maar toch nog even een opfrissing. Draag een korte broek (bruin, beige, kaki, legerprint) met je hemd en je das. Vergeet ook je fiets niet!

Jullie favoriete leiding
Speelse bizon, magentazilveren newfoundlander, zuidersgroene panda en fleurige slechtvalk

Ps: de kampdata staan op de site. Ga snel kijken en noteer het nu al in je agenda!