Jongverkenners

Hey hey,  jongverkenners

De eerste scoutsmaand zit er al op. We beginnen elkaar al wat beter te kennen en hebben al heel wat toffe momenten beleefd. Zijn jullie klaar voor een nieuwe maand vol met avontuur, plezier, gelach en gespeel? Hier gaan we dan!

Zondag 1 oktober: Helaas, helaas, deze week is er geen vergadering. (Ween, ween) De leiding is op planweekend, we gaan wat brainstormen zodat we jullie week na week een toffe vergadering kunnen bezorgen. Benut deze vrije zondag maar met huiswerk maken. 😉

Zondag 8 oktober (14 uur – 17 uur): De zomer is alweer enkele weken voorbij, maar echte jongverkenners laten zich niet kennen. Regen of wind, het kan ons niet schelen, vandaag spelen we een spel op het strand. Vergeet je zwembroek niet!

Zondag 15 oktober (14 uur – 17 uur): Hoe goed kennen jullie Knokke-Heist? Waar staan de oranje mannetjes? Wat is de weg naar camping zilvermeeuw? De Mc Donalds weten jullie ongetwijfeld wel zijn. Ja, ja, goed geraden, vandaag spelen we een stadsspel. Kom zeker met de fiets vandaag.

Ps: we spreken af aan het IJzerpark, want we kunnen niet op de speelplaats vandaag.

Vrijdag 20 oktober: dag van de jeugdbeweging! Draag vandaag je uniform naar school en toon iedereen hoe trots je bent om een scout te zijn! Scouting rules.

Jullie zijn ook allemaal welkom op het ontbijt aan de Margaretakerk.

Zaterdag 21 oktober: Vanavond is de jaarlijkse scoutsbarbecue. Zorg maar dat jij en je ouders, broers en zussen, tantes en nonkels er allemaal bijzijn. Het wordt een gezellige avond.

Zondag 22 oktober (14 uur – 17 uur): Vandaag gaan we de wereld veroveren! Hoe is het met jullie risk-skills gesteld? Kennen jullie de wereldkaart uit het hoofd? Kracht, strijdlust en wereldkennis zullen jullie vandaag naar de overwinning helpen.

Vrijdag 27 oktober (20 uur – 23 uur): Vanavond spelen we ons eerste avondspel van het jaar. Is er een leukere manier om de vakantie in te zetten??? Wordt het een dropping, een avondje liedjes zingen rond het kampvuur, een sluipspel? Je zal wel zien, het wordt zeker en vast de moeite waard.

Vrijdag 3 november – zondag 5 november: Canadees weekendje. Zet de datum alvast in je agenda en loop je stapschoenen al maar in. Verdere info volgt.

Dit was het dan weer voor deze maand. Vergeet niet om elke week in perfect uniform, met de fiets naar de vergaderingen te komen.

Stevige linker

Zuidersgroene panda, speelse bizon, magentazilveren newfoundlander en fleurige slechtvalk