Jongverkenners

Yoooo stoere jongverkenners,

Eindelijk is het zover, het scoutsjaar is opnieuw begonnen!

Zondag    9/09    10h-16h: Scout.In!!! Onze eerste vergadering vindt plaats in de tuinen van Scharpoord, probeer allemaal aanwezig te zijn om elkaar en ons te leren kennen en er een onvergetelijke dag van te maken! Vergeet jullie zwemgerief en lunchpakket niet. Meer info volgt op onze website!

Zondag    16/09    14h-17h: Nadat we vorige week het jaar goed ingezet hebben, gaan we deze week eens tonen wat we iedere week van jullie verwachten! Het wordt nog eens een scoutsactiviteit zoals het vroeger was… Kom maar af, als jullie durven 😉

Zondag    23/09    14h-17h: Ter land, ter zee en in de lucht. Wat zou er deze week op het programma staan? Zouden jullie nat kunnen worden? Zouden jullie vuil kunnen worden? Of gaan we onze hersenen nog eens goed laten denken? Misschien wordt het wel een mix van al het vorige… Mysterie staat centraal in het spel van vandaag…

Zondag    30/09    14h-17h: Deze week is er GEEN VERGADERING, want jullie geliefde leiding moet samenzitten om het scoutsjaar 2018-2019 in elkaar te steken. Kom volgende week zeker af, want dan geven we er weer een lap op!

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd, volgende week zien we elkaar weer terug!

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

Bij, Panda, Kauw en Otter