Jonggidsen

JOEHOE, jij daar! … JA JIJ!

Hebben jullie er evenveel zin in als wij? September, de negende maand van het jaar, maar voor velen ook de eerste. Net zoals bij ons. Kom elke keer in perfect uniform (scoutshemd, das, korte beige/groene broek/rok) en met de fiets.

Zondag    02/09:

GEEN VERGADERING. Bereid je maar voor op volgende week.

Zaterdag    08/09    20h: Scout.In.Drink

Jullie zijn allen welkom op onze drink te CC Scharpoord om gezellig te babbelen, te kijken naar de foto’s van het kamp, iets te drinken, … (meer info: zie flyer en op www.scoutsknokke.be)

Zondag    09/09    10h-16h: Scout.In

Yessssss onze startdag is weer een feit. Neem zwemgerief en lunchpakket mee. We leggen de lat al hoog van de eerste dag. Benieuwd wat het jaar zal geven en om ons te leren kennen, KOM DAN ZEKER AF! (Meer info: zie flyer en op www.scoutsknokke.be)

Zondag    16/09    14h-17h:

Ra, Ra, Ra naar waar gaan we vandaag?

TAK – BLAD – BOOM – PAD – VOGEL – EEKHOORN – AARDE

Doe kledij aan die vuil mag worden.

Zondag    23/09    14h-17h:

Vul aan: Zon, zee, …… Jawel, we gaan hier naartoe. Doe dus aangepaste kledij aan en een hoofddeksel naar keuze.

Zondag    30/09    14h-17h:

GEEN VERGADERING. De leiding is op weekend om het volledige jaar in te plannen. Geniet van deze week rust want volgende week zijn we terug!

Dit was het alweer voor september. Het ging snel hé? Gelukkig is het jaar nog maar gestart want er staat zo veel op het programma! DOEI!

Gekko Camougroene
Bergbever