Jonggidsen

HEYYYLAAA lieve jonggidsen,

De maanden van dit schooljaar vliegen voorbij, april staat alweer voor de deur. Hier alvast een overzichtje van wat er te wachten staat in april. Het zou leuk zijn moesten jullie weer massaal aanwezig zijn nu de koude voorbij is.

Zondag 7/4  (14:00-17:00):

Gedaan met de winter, de lente en het goede weer komt er aan. Is dit een hint voor wat we vandaag zullen doen? Misschien wel, misschien niet.

Zondag 14/4 (14:00-17:00) :

Geen vergadering vandaag, geniet van jullie vakantie!

Vrijdag 19/4 – 21/4: Weekendje

Zie alle info in de mail of brief. We verzamelen vrijdag 19/4 om 19u aan de scouts met de fiets.

Nog vragen? Aarzel niet onze takleidster te contacteren! Sophie Vandeputte: 0477/61.02.16

Zaterdag 27/4 :Groepsuitstap

Zie alle info in de mail of brief. Inschrijven kan tot 7 April via de website van de scouts. We verzamelen om 08:15u aan de poort van de scouts. We verwachten terug te zijn tegen 19:30u

Vergeet niet telkens in perfect uniform te komen (korte beige/groene broek of rok, hemd EN das!!!) en vergeet ook zeker jullie fiets niet!

P.S.: Schrijf alvast volgende belangrijke data in je agenda/kalender.
19-21 april: Weekendje met fiets
27 april: Plopperdeplopperdeplop