Jonggidsen

Welkom Jonggidsen,

Het is nu februari, dus het is nu putje winter. Buiten is het meestal grijs of regen met heel af en toe een streepje zonlicht maar ook in deze barre maand gaat de scouts verder.  

Zon 3 februari 14:00-17:00:

Vandaag doen eens iets zot en gaan we een spel spelen op het strand. In de winter is het strand altijd veel meer open dan in de zomer omdat alle cabines en strandbars weg zijn. Kortom die ideale spelomgeving. 

Zon 10 februari 14:00-17:00:

Aangezien we vorige week het strand hebben verkend in de winter zullen we deze week het bos onveilig gaan maken. Vergeet zeker jullie fiets niet mee te brengen. 

Zon 17 februari 14:00-17:00: 

Aangezien het donderdag valentijn was gaan we vandaag Valentijn vieren op een scoutstastische manier. Neem maar allemaal jullie liefdesgedichten en cupidopijlen mee want vandaag staat alles in het thema van liefde. Vergeet zeker jullie fiets niet mee te brengen. 

Zon 24 februari 14:00-17:00:

Vandaag is het 99 jaar geleden dat  de Nazi-partij was gesticht in duitsland en 280 jaar geleden dat de Iraniërs de Slag bij Karnal hebben gewonnen. Dit nog maar enkele gebeurtenissen die vandaag hun verjaardag vieren. Kennen jullie er nog enkele? Mocht het zo zijn dan zal dat zeker van pas komen in het spel van vandaag. 

Zoals jullie kunnen zien is zit de maand februari propvol met toffe vergaderingen. We hopen dat jullie zoveel mogelijk aanwezig zullen zijn en steeds in korte rok of broek ook al is het kouder. 

PS: Voor diegene die het iets te koud vinden om in blote benen naar buiten te gaan, wordt een kousenbroek onder de rok ook toegestaan als perfect uniform. 

een stevige linker,
Gekko, Kookaburra, Newfoundlander en Bergbever Gekko

Magentazilveren
Toegewijde
Newfoundlander

Camougroene
Autonome
Bergbever

Marmergroene
Zorgeloze
Kookaburra