Jonggidsen

Ho ho ho liefste jonggidsen,

Het is alweer december, wat gaat de tijd toch snel. December, de maand van Sinterklaas, de Kerstman, heel veel cadeautjes en lekker eten maaaar jammer genoeg ook van de examens. Daarom doen we het deze maand wat rustiger aan.

Zondag   10/12   14h-17h: Een leuke studiepauze op de scouts wat moet dat nog meer zijn. Wij zorgen voor genoeg afleiding voor jullie hoofdjes efkes leeg te maken door een superleuk en actief spel voor jullie voor te bereiden.

Vrijdag   15/12   20h-22h: KERSTFEESTJE!! Iedereen is welkom om de scouts van 20h tot 22h voor een super gezellige avond met veel hapjes en drankjes (jullie moeten dus nog niet gegeten hebben). NIET VERGETEN: een cadeautje van max 5 euro! Tot dan!!

Voor de rest van de maand is er geen scouts meer! Geniet van de feestdagen en een prettig eindejaar.

Dikke smakkers, de leiding.