Jonggidsen

Dag lieve jonggidsjes!

De eerste maand zit er alweer op dus tijd voor het echte werk.

Zo 01/10:

geen vergadering vandaag, jullie lieve leiding is op planweekend om weekendjes en dergelijke zaken te plannen. Niet getreurd, volgende week zijn we er terug.

Zo 08/10:

ollaaaa! Er staan huizen, bomen, mensen, … we spelen een spel in de straten van onze prachtige badstad. Allemolle abnormolle jwz

Zo 15/08:

vuil, vuiler, vuilst. We weten allemaal dat jullie een bendje zwijntjes zijn dus we gaan ons jeunen vandaag.

20/10:

DVDJB! Allemolle in uniform naar ’t school dames, de leiding staat ’s ochtends ook aan de kerk met ontbijt!

21/10: 19u

bbq in de scouts! Lekker, lekker, lekker. Breng maar al je vrienden en familie mee. Maar vergeet jullie zeker niet in te schrijven. De link staat op Facebook van de scouts.

Zo 22/08:

surprise! Breng allemaal je favoriete knuffel en vriendin mee, we doen een vriendjesdag. Joepie!

Vr 27/08:

say whaaaat? Nachtspel of film, wat zou het zijn?? Van 19u tot 22u30, pak je lampje maar mee

Zo dat was het weer voor deze maand, volgende maand zijn we er weer met meer weer

Stevige linker en knuffeltjes Arasari, Gekko, Kookaboora en Arend