Jonggidsen

Dag onze aller aller aller aller liefste Jonggidsen,

Het is alweer april, wat gaat de tijd toch snel… Maar niet getreurd!! Wij (jullie awesome leiding) hebben natuurlijk weer scoutsjaar  heel wat leuke, spannende, avontuurrijke zondagnamiddagactiviteiten voor jullie in petto.

Zondag 2 april: Wat hebben we vandaag nodig: wat mooi weer, een zonnetje aan de hemel, geen wolkje aan de lucht, een smile op jullie gezicht en misschien ook wel jullie goeie speurneuzen. Maar meer verklappen we nog niet….

Zondag 9april: Binnenkort is het 60jaar scouts. Zoals jullie misschien wel al weten wordt er van ons ook een nice showtje verwacht. Dat wil dus zeggen REPETEREN REPETEREN REPETEREN!!

Zondag 16april: Het leven gaat zo snel voorbij, dat geldt voor jou, maar ook voor mij… Laat de zon in je hart, ze schijnt toch voor iedereen, geniet van het leven, want het duurt toch maar even…   Het gaat er feestelijk aan toe deze middag 😉

Zaterdag 22april: EINDELIJK DE LANG VERWACHTE 60 JAAR SCOUTS!!! FEESTJE!!!

Zondag 30april: Nog steeds aan het uitblazen van het feestje van vorige week? Daar is het nu genoeg voor! We vliegen er weer eens ferm in met een groot en natuurlijk ook leuk (duhh) stadsspel!

Zoals jullie hier wel uit kunnen afleiden wordt het weer een leuke maand, afkomen is dus de boodschap! Maar vergeet niet: IN PERFECT UNIFORM! Het is ondertussen al lente dus jullie hebben geen enkele reden meer om niet in korte broek of rok te komen.

Dikke smakkers jullie leiding