Jonggidsen

Dag allerliefste jonggidsen,
Na een lange mooie zomer kan het eindelijk weer beginnen, een spetterend nieuw avontuurlijk maar ook gezellig scoutsjaar!! We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij… Maar om jullie nog meer te motiveren krijgen jullie elke maand weer een overzichtje met de leuke dingen die we voor jullie in petto hebben.

2/09 20u-24u:
de Scout.In.Drink, overtuig jullie mama’s en papa’s, tante’s en nonkel’s, vrienden en vriendinnen, honden en katten, juffen en meesters … kortom nodig iedereen maar uit voor een glaasje (of meer) te komen drinken in de tuinen van het scharpoord.

3/09 10u-16u:
SCOUT.IN JOEPIE! We zetten het jaar weer goed in met een leuke dag voor groot en klein. Iedereen is welkom en afkomen is de boodschap! (welkom vanaf 9u30)

10/09: 10/09: De eerste echte vergadering… spannendddd! Natuurlijk zijn er nieuwe gezichtjes bij de jonggidsen en willen we elkaar allemaal nog wat beter leren kennen. Dit doen we aan de hand van een cool spel. (meer gaan we nog niet verklappen hihi)

17/09: Tijd om de avonturier in jullie naar boven te laten komen want het wordt een mysterieuze ontdekkingstocht voor echte durvers en doeners. VERGEET NIET MET DE FIETS TE KOMEN!!

24/09: os os os gaan we naar het bos? And and and of misschien wel naar het strand? In in in wat dacht je van paintbal in het zwin? Eren eren eren kom nooit in je mooiste kleren!

1/10: ooooh jammer… geen vergadering vandaag De leiding is op planweekend speciaal voor jullie! We plannen namelijk super leuke activiteiten dus volgende week zijn we terug!

Vergeet niet: PERFECT UNIFORM Vele knuffeltjes en een stevige linker