Jonggidsen

Beste jonggidsen,

November is de maand waarin de herfst pas echt begint, alle bomen verliezen hun bladeren en de dagen worden merkelijk kouder en korter. Wees daarentegen niet getreurd want de vergaderingen blijven verdergaan ook al wordt het kouder.

Vr 2 – Zon 4 nov:

Het is nu al 74 jaar geleden dat de Canadezen Knokke hebben bevrijd met hun bevrijdingsmars vanuit Hoofdplaat. Ook dit jaar doen wij mee, maar we koppelen er ook een machtig weekendje aan zodat we zeker voorbereid zijn op die mars. Meer info in de brief.

Zon 11 nov 09:30-11:30:

Vorige week was het een mars uit WOII,

vandaag gaan we de wapenstilstand uit WOI herdenken. De plechtigheid waar wij ons respect tonen voor de overleden soldaten. Dus we spreken af om half tien aan het Heldenplein in Heist. Zorg ervoor dat je in perfect uniform bent.

Zon 18 nov 14:00-17:00:

Na al die herdenkingen spelen we deze nog eens een spel in Knokke. We hopen dat jullie erbij zullen zijn. Ook deze vergadering zal de fiets handig zijn.

Zon 25 nov 14:00-17:00:

Ben je al eens in Blankenberge geweest? Zo ja, zal jouw kennis over de badstad deze vergadering zeker van pas komen. Voor deze vergadering is de fiets niet noodzakelijk.

Zoals jullie kunnen zien is zit de maand november propvol met toffe vergaderingen. We hopen dat jullie zoveel mogelijk aanwezig zullen zijn en steeds in korte rok of broek ook al wordt het kouder.

PS: Voor diegene die het iets te koud vinden om in blote benen naar buiten te gaan, wordt een kousenbroek onder de rok ook toegestaan als perfect uniform.

een stevige linker, Gecko, Koekaboera, Newfoudlander en Bergbever

Gekko Camougroene