Jonggidsen

Dag jonggidsen

De herfstdagen staan voor de deur en jullie leiding heeft veel leuks in petto! Kom met velen af, want: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”

Zondag    30/09    14h-17h: GEEN VERGADERING. De leiding is op weekend om het volledige jaar in te plannen. Geniet van deze week rust want volgende week zijn we terug!

Zondag    07/10    14h-17h: Vandaag mogen jullie je beste verkoop-skills bovenhalen. Wie haalt er het grootste budget binnen?

– geen fiets nodig –

Zaterdag    13/10   14h-17h: SCOUTS BBQ! Vergeet jullie niet in te schrijven via de scoutssite! VARKEN AAN HET SPIT AANWEZIG! Voor info zie mail, folder en indien u vragen hebt, kunt u mailen naar: jonggidsen@scoutsknokke.be

– geen fiets nodig –

Zondag    21/10     14h-17h: We zullen vandaag onze jaarlijkse traditie verder zetten. Haal jullie hakjes, make-up en kleedjes maar al boven. Het is de MISS JONGGIDS VERKIEZING. Wie zal dit jaar het kroontje binnen halen?

– fiets nodig –

Vrijdag   26/10     14h-17h: Vanavond is het een avond-vergadering! We verwachten jullie om 20:00 h in de lokalen van de scouts. De vergadering duurt tot 23h.

– geen fiets nodig –

Vrijdag 2/11   tot zondag namiddag   4/11: CANADEES WEEKEND!

De stapschoenen mogen al opgepoetst en ingevet worden, want het is weer zo ver! Jullie leiding heeft er alvast veel zin in!! Meer info vind je in deze brief.

– geen fiets nodig –

En zo vliegt de maand oktober voorbij…

Gekko Camougroene
Bergbever