Jonggidsen

Welkom Jonggidsen,

Het nieuwe jaar is begonnen. Zoals iedereen over heel de wereld hebben wij ook onze goede voornemens genomen voor 2019. Eerst en vooral willen we nog toffere vergaderingen maken. Ten tweede willen we (nog) meer lachen, gieren en brullen. En als laatste, en meest belangrijke, willen we jullie de tijd van jullie leven laten hebben en er het beste jaar uit je hele leven van maken.

Zondag 30 december (14h-17h):

GEEN vergadering vandaag. Geniet van de feestdagen en tot binnen twee weken!

Zondag 6 januari (14h-17h):

GEEN vergadering vandaag. Geniet nog even na van de feestdagen en tot volgende week!

Zondag   13/01   (14h-17h)

– FIETS IS NOODZAKELIJK –

1234567890, ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ.

Kan jij tellen en geheimtaal schrijven? Kan je goederen kopen en verkopen? Kan je opgaan in de omgeving of loop je liever gewoon weg? Ben je bereid om informatie geheim te houden? Kom het vandaag allemaal te weten.

Zondag   20/01  (14h-17h)

– GEEN FIETS NODIG –

Wij hebben vandaag een vreemde brief in onze bus gekregen.

Liefste leiding,

Ik draag veel geheimen met me mee. Ik ben verliefd op BIEB, daarvan heeft hij geen idee.

Opa is een uitvinder, de beste die ik ken. Dat weet niemand en niemand weet dat ik mega jonggids ben.

Ik ben mega jonggids, mega jonggids. Ben een echte superheld die elke jongverkenner op aarde velt.

Ik ben mega jonggids, mega jonggids. Tegen onrecht, tegen kwaad, mega jonggids staat paraat.

– Xxx –

Zondag   27/01  (14h-17h)

– GEEN FIETS NODIG –

Brrrrr zo koud buiten. We spelen vandaag de scoutastische winterspelen. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of zal dansen en zingen er ook bijhoren?

Vergeet niet in deze donkere dagen ook telkens met korte broek/rok, scoutshemd en –das naar de scouts te komen (behalve als het kouder dan 0°C is). We zitten al in een twaalfde van het jaar. Amai dat gaat hier niet normaal gezellig worden. TOT NOSTE WEKE, TOT NOSTE MOAND! CIAO!!

Gekko Camougroene
Autonome