JIN

Beste Jinners

Welkom in de JIN, de oudste tak van de scouts! Dit jaar zal er iets anders uitzien dan de andere scoutsjaren, maar we gaan er samen een fantastische tijd van maken. Wij hebben er alvast zin in. Hopelijk jullie ook, want in september hebben we al het een en ander te doen. Hierna volgt een overzichtje. Gelukkig hebben jullie al een voorproefje gehad van het werkleven tijdens het weekend van de Iron Kid.

• Woensdag 05/09: Zwintriatlon
    Werken van 13 uur tot 18 uur
  • Zaterdag 15/09: BBQ Rotary opzetten
    Specifieke uren volgen nog
  • Zondag 16/09: BBQ Rotary

Waarschijnlijk een ganse dag, specifieke uren volgen nog.

Er zullen nog wel dingen volgen, maar dat laten we dan wel op tijd en stond weten. Zet ondertussen al maar deze data in de agenda, zodat jullie er zeker bij zijn:

• Zaterdag 08/09: Scout.In Drink
  • Zondag 09/09: Scout.In
  • Zaterdag 13/10: Scoutsbbq (denk al maar na over een overheerlijk dessert en een design voor de JIN T-shirts)

Btw, wisten jullie dat

we een heel jaar gaan werken om op buitenlands kamp te gaan?

… JIN staat voor Jij en Ik, een Noodzaak?

… we een leefweek doen in de scouts in het tweede semester?

… het een onvergetelijk jaar wordt? De verhalen zullen nog jaren meegaan!

… jullie in januari al eens mogen proeven van het leiding zijn?

… jullie een machtige bende zijn?

… wij bereid zijn om jullie thuis te brengen als we laat moeten werken?

Laat zeker weten wanneer je wel en niet kan werken. Liefst zo snel mogelijk, dan kunnen we, als het nodig is, vragen aan leiding om te helpen op de evenementen.

Hartelijke steltral en fleurige slechtvalk