JIN

Gegroet allerliefste JIN’ers 

Na een maand vol ongetwijfeld leerrijke JINstages en oefenen op het leiding zijn, gaan we vlekkeloos over naar de tweede en tevens kortste maand van het jaar. Februari staat weer volop in thema van ons welbekend doel dit jaar, namelijk zoveel mogelijk centjes verdienen om die onvergetelijke reis waar te kunnen maken. Ziehier een overzichtje van wat jullie deze maand allemaal te wachten staat.   

Zaterdag 23/02 (14h-17h) 

Vandaag krijgen we de grote opdracht om iemand te helpen met het opruimen van de zolder. Vele handen maken ligt werk en als we goed samen werken is dat varkentje gauw gewassen. Haal jullie beste werkoverall maar boven, dan kunnen we in gepaste kledij opruimen.  

Zaterdag 02/03 (hele dag/nacht) 

Vanavond gaat onze après-ski party door. We zullen vandaag ’t Verzet klaarzetten voor een onvergetelijk feest! Jullie worden ook op het feest verwacht om te helpen aan de bars. Specifieke uren worden nog gecommuniceerd. 

Zondag 03/03 (namiddag)

Zoals jullie al hebben gezien in de Whatsappgroep is het de bedoeling dat wij vandaag helpen bij de carnavalstoet in Heist. Ja, wij gaan ons ook verkleden (in fancy roze pakjes). Ja, wij verdienen hier geld voor. Ja, wij gaan boekjes uitdelen en de toeschouwers informatie verschaffen. Ja, het wordt een zotte namiddag met veel gelach en nog meer plezier. Ja, vergit je klakker nie. Ja, specifieke uren worden ook hier nog gecommuniceerd. 

 

Dit is alles wat er voorlopig op de planning staat. Het zou kunnen dat er hier en daar nog een werkactiviteit bij komt, maar we moeten eerst nog bevestiging krijgen van die werkjes. Jullie horen op tijd en stond als er iets in de planning verandert. 

 

Vergeet niet om reclame te maken voor onze Après-Ski Party aan het verzet!   

Stevige linker & peace out 

Hartelijke steltral en fleurige slechtvalk 

(werkende)
Fleurige
Slechtvalk
(blokkende)
Hartelijke
Steltral