JIN

Gegroet allerliefste jinners

Eerst en vooral een gelukkig Nieuwjaar gewenst. Hopelijk hebben jullie genoten van de vakantie, hebben jullie immens veel cadeautjes gekregen en staan jullie te popelen om te zien wat 2019 allemaal in petto heeft. In februari gaan we weer volop centjes verdienen, maar eerst moeten jullie jezelf bewijzen tijdens de jinstages!

Hieronder volgt een schemaatje met wie wanneer bij welke tak staat. Het is de bedoeling dat jullie zelf de takleiding contracteren om af te spreken hoe laat jullie er de vrijdag en de zondag moeten zijn én dat jullie de vrijdag tijdens het takken al met een voorbereid spel naar de scouts komen. De leiding zal jullie dan verder helpen met de uitwerking, maar jullie moeten het concept bedenken. Lees het infootje van de betreffende tak en laat de inspiratie de volle loop. Als jullie met 2 bij dezelfde tak staan, mag je natuurlijk ook samen een spel verzinnen.

Datum Aaron Axel Elien Jenne Laura Marie Maxim
13/01/2019 Kabouters Kapoenen JV’s JG’s JV’s JG’s Welpen
20/01/2019 JG’s JV’s JV’s Kabouters Kapoenen   Kabouters
27/01/2019 JV’s Welpen JG’s JV’s Kabouters Kapoenen Kapoenen
03/02/2019 Kapoenen Kabouters Kapoenen   JV’s   JV’s

Hieronder volgen de contactgegevens van de takleiding, de gsm-nummers van de andere leiding kan je vinden op de site. Je kan de leiding ook altijd terugvinden via Facebook of andere sociale media en een mail sturen is ook een optie (kapoenen@scoutsknokke.be, welpen@scoutsknokke.be, kabouters@scoutsknokke.be, jonggidsen@scoutsknokke.be of jongverkenners@scoutsknokke.be). Kortom, je kan het excuus ‘de leiding was niet bereikbaar’ niet gebruiken!

Kapoenen: Matthias Van Poelvoorde: 0494 04 96 64
Welpen: Benoît Vanhecke: 0477 05 69 07
Kabouters: Lies Cattoor: 0472 74 38 95
JG’s: Sophie Vandeputte: 0477 61 02 16
JV’s: Flor Cattoor: 0475 43 37 78

Amuseer jullie deze maand, het is al een goede oefening voor volgend jaar. Als ‘leiding’ moeten jullie natuurlijk wel het goede voorbeeld tonen, dus deze maand is het extra belangrijk om in perfect uniform
naar alle vergaderingen te komen!
Heel veel succes toegewenst en als er iets is, kan je ook nog altijd bij ons, de jinleiding, terecht!

(Blokkende) hartelijke steltral en (werkende) fleurige slechtvalk