JIN

Yeepse JIN’ertjes,

We zijn ondertussen al een maand ver en hebben al een beetje centjes verdiend. De weg is echter nog lang en we zullen de kassa nog veel moeten laten rinkelen vooraleer we op onze super-duper reis kunnen vertrekken. Niet getreurd, wij zullen er voor zorgen dat dat geld binnen stroomt, maar dat gaat uiteraard niet zonder jullie hulp! Wat oktober betreft, geven wij alvast de data mee waarop er werk gepland is. Er zijn veel mensen die last minute nog werkers zoeken, dus het kan zeker dat er nog dagen bij komen. In dat geval laten wij het jullie zo snel mogelijk weten. Ook zullen de data die we zondag 23/9 besproken hebben er nog niet bij staan. Infootjes moeten nu eenmaal op voorhand ingediend worden.

Zondag    7/10: Vandaag gaan we truffels verkopen. We mogen de opbrengst helaas niet zelf houden, maar we kunnen deze middag wel gebruiken om de mensen te tonen wat voor een excellente werkkrachten wij wel niet zijn.

Zaterdag    13/10: Vandaag gaat de scouts BBQ door. ’s Ochtends gaan we langs bij de bakkers van Knokke-Heist om de overschot van de taartjes te vragen. ’s Avonds gaan we deze dan verkopen. Jullie (of jullie ouders) mogen natuurlijk ook zelf een dessertje voorzien!

Zondag    4/11: Ofwel stappen we vandaag mee met de Canadese mars, ofwel gaan we langs het parcours een of andere lekkernij verkopen. Dit zullen we ook nog met jullie bespreken. Hou de datum alvast vrij.

En zo komen we weer dichter bij onze reis. Hopelijk kunnen jullie ook wat genieten van al dat werken 😉

Stevige linker,

Jullie allerliefste, of-the-charts-schattige, mega-super-deluxe-coole

JIN leiding <3