JIN

Hey hey allerliefste jinnertjes

Ondertussen is het alweer november, onze rekening vult zich langzaamaan, maar we hebben nog een lange weg te gaan om onze onvergetelijke reis te kunnen financieren. Hierna volgt dus een overzichtje van wanneer we welke activiteiten doen om geld in het laadje te brengen.

Zondag 04.11.2018 (ganse dag): Vandaag is het de alom bekende Canadese bevrijdingsmars. Dit jaar krijgen jullie geen tekentje om op jullie hemd te naaien, want we wandelen niet mee. ☹ We gaan daarentegen onze beste verkoopskills en grootste glimlach boven halen, want vandaag staan we langs het parcours en verkopen we chocomelk en jenever. J

Zondag 11.11.2018 (10 uur – 12 uur): Het is niet gewoon Wapenstilstand vandaag, neen neen, vandaag vieren we dat de Eerste Wereldoorlog 100 jaar voorbij is. Wat een bijzondere dag! We verwachten jullie in perfect uniform om 10 uur aan het Heldenplein. We maken er iets speciaal van vandaag, zorg dat je van de partij bent!

Zondag 18.11.2018 (14 uur – 17 uur): Aangezien onze JINeverparty niet doorgaat, doen we iets anders om geld in te zamelen. Breng jullie kookkunsten maar mee, jullie zullen het nodig hebben. Vandaag gaan we de lekkerste soep allertijden maken. Na de vergadering gaan we dat dan ook verkopen in grote potten en gewoon in kleine bekertjes om snel op te warmen in deze koude tijden.

Zaterdag 24.11.2018 (20 uur – 1 uur): Deze avond worden we in het casino verwacht om de Marnixring wat helpende handen te geven tijdens hun jaarlijks ‘Klassiek op maat’ concert. Onze taak is om de mensen van drank te voorzien tijdens de pauze en na het concert (lees: we doen de bar). De Marnixring verwacht ons met 5-6 mensen.

Zondag 02.12.2018 (14 uur – 17 uur): Hoeraaaaaa, de sint is weer in het land! Hopelijk zijn alle kindjes braaf geweest en wordt er niemand in de zak gestoken. Na jullie jarenlange scoutservaring weten jullie wel hoe deze dag in zijn werk gaat. Wees zeker aanwezig en stel de oude man, die helemaal uit Spanje komt, niet teleur.

Zo dat was het weer voor deze maand. We geven jullie zo snel mogelijk een seintje als we wat concretere informatie hebben over de verschillende activiteiten. Hou dus zeker de whatsappgroep in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Hopelijk moeten we niet te veel zaken last-minute regelen.

Kom zoveel als mogelijk af en blijf jullie inzetten. Jullie zijn goed bezig!

Stevige linker,
Hartelijke steltral en fleurige slechtvalk