JIN

Dag liefste JIN’ertjes,

Het jaar zit er bijna op en onze fantastische reis komt steeds dichter bij! Deze laatste maanden zal er niet meer veel gebeuren aangezien jullie leider en – waarschijnlijk sneller dan jullie het willen – jullie zelf ook binnenkort examens hebben. Daar wensen we jullie alvast veel succes mee, maar voor het zover is, lijsten we hier nog de laatste activiteiten van het jaar voor jullie op.

Vrijdag 10/5: Normaal gezien zouden alle ouders een brief moeten gekregen hebben met een uitnodiging voor de infosessie voor onze reis deze avond. Wij stellen voor om hiervoor om 20u30 af te spreken. Wij zullen dit ook nog communiceren naar jullie ouders. Voor de duidelijkheid: deze sessie is enkel voor de ouders, jullie laten we nog even in spanning 😉

Donderdag 27/6: Vanavond gaat onze befaamde ribbetjesavond door 😀 Doorheen de dag maken we de grote zolder klaar voor het evenement. ’s Avonds worden jullie ook verwacht om te helpen opdienen, afwassen, serveren,…

Vrijdag 28/6: Na een feestje moet er natuurlijk ook opgekuist worden. Hopelijk gaat dat vandaag vrij vlot. Specifieke uren zullen nog dichter bij datum meegedeeld worden.

Zaterdag 29/6: Om nog wat allerlaatste centjes in ons spaarvarkentje te krijgen, helpen we vandaag op het trouwfeest van een oud-leiding. Ook hiervoor zullen we exacte uren nog meedelen, maar dit zal alvast een hele dag duren.

Dit waren zo wat de laatste activiteiten van het jaar. Moesten er nog heel belangrijke zaken bij komen, dan sturen we jullie via WhatsApp, SMS, … We leggen ondertussen ook de laatste hand aan onze keicoole reis. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij!

Fleurige groetjes en alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar, Jullie super-duper-awesome leiding.

Stevige linker & peace out 

(werkende)
Fleurige
Slechtvalk
(blokkende)
Hartelijke
Steltral