Givers

Eleba liefste givertjes!

HET IS JANUARI! We hopen dat jullie enorm genoten hebben van de feestdagen, het jaar goed hebben ingezet en bekomen zijn van al die examens! En hopelijk vielen de puntjes mee! Deze maand is het aan ons, om ons te bewijzen. Gelukkig zijn jullie ons lichtpuntje tijdens deze donkere dagen. Spijtig genoeg zul je ons deze maand niet veel zien, maar we hebben voor een oplossing gezocht! 

Zondag 12/1

Vandaag is het de eerste vergadering van het jaar! We hebben dan ook een legendarische oudleiding voorzien die vandaag voor jullie zal klaar staan! Kunnen jullie raden wie het is? Hij zal een ongelofelijk top-spel uit zijn mouw toveren! Afkomen is de boodschap.

 

Zondag 19/1

Onze seriema kon jullie niet zolang missen en zal vandaag voor jullie klaar staan. Een seriema is een bodembewonende vogel en heeft lange poten, een lange nek en een lange staart. Hij beweegt meer al rennend dan al vliegend. De Seriema is nieuwsgierig en werklustig: hij is de hele dag druk in de weer. Hij is verstandig en gaat steeds geordend te werk. In de eigen groep zet de Seriema zich erg hard in. Hij kan luidruchtig zijn en gedraagt zich meestal vredelievend. Bovendien is hij goedhartig. 

Verwen hem maar goed en zet hem in de bloemetjes!

Zondag 26/1

Niet getreurd, Gekko heeft gedaan met haar examens en dat betekend dat ze weer vol enthousiasme voor jullie zal klaar staan! Ze heeft jullie ongetwijfeld hard gemist.

 

Zondag 2/2 

Gekko en seriema zijn op reis. Otter zal de vergadering goed begeleiden en wie weet heeft hij wel een grote verassing in petto! Verder: wie vragen over school heeft of over het leven kan steeds bij Otter terecht.

 

Dit was het voor Januari, wij zullen blij zijn als deze maand snel achter de rug is, want het gemis naar jullie is groot! Na onze lesvrije week staan wij weer steeds met 3 paraat voor de rest van het jaar <3 <3

Lots of love

Stevige linker,

Lichtoranje
Goedhartige
Seriema

Goedlachse
Gekko

Otter