Givers

Hoipiepeloi liefste Givertjes!

Na 2 prachtig mooie na-zomer-maanden is het tijd dat de herfst zijn intrede maakt. Blaadjes vallen van de bomen, dikke truien mogen uit de kast en een muts kunnen we al eens gebruiken. Niet getreurd, die korte broek of rok mag nog steeds een keer per week uit de kast om naar de scouts te komen. Laat November maar beginnen!

 

Vrijdag    26/10    20h30-…: De eerste vrijdagavond vergadering van het jaar. Het zal al wat kouder zijn dus kleed jullie zeker warm genoeg.

 

ZO 04/11: CANADESE MARS

Ter nagedachtenis van onze redders in nood stappen wij vandaag een korte wandeling. Vergeet dus zeker je stappers niet en warm die zangstem maar al op. Ook dit jaar gaan we voor een gezellige dag vol wandelplezier. Hoelaat we afspreken om te vertrekken delen we nog mee via Facebook of WhatsApp.

ZO 11/11: 9u – 17u

11 november is de 315de dag van het jaar in de gregoriaanse kalender. Hierna volgen nog 50 dagen tot het einde van het jaar. Deze dag is in veel landen, waaronder België, een officiële feestdag ter nagedachtenis aan de Eerste Wereldoorlog van 1914-1918.

Om deze speciale dag te vieren gaan we heel de dag gezellig samen zijn. Afspraak om 10u aan het HELDENPLEIN in HEIST in perfect uniform en met de fiets, lunchpakket is niet nodig. 😊

ZO 18/11: 14u – 17u

Vandaag hebben we iets speciaals in petto voor jullie. Kom maar allemaal af, het beloofd weer fenomenaal te worden vandaag.

VR-ZO 23-24-25/11: WEEKENDJE

Voor meer info zie de brief

 

 

Ziezo liefste givertjes. De maand zit er alweer op. Hopelijk komen jullie weer met zen allen af en zien we jullie blije smoeltjes blinken elke zondag.

Stevige linker en dikke knuffel,

Lichtoranje Goedhartige Seriema & Vuurgroene Sprankelende Arend