Givers

Gefeliciflapstaart Givertjes! Jullie hebben de eerste maand van het nieuwe jaar overleefd.  

Seriema en Arend gelukkig ook met de examens… Gelukkig is Februari hier al en hebben we er weer heel veel zin in! Hopelijk jullie ook. 

Zondag 03/02/2019: 14u – 17u 

De eerste zondag van de maand, wat zou dat geven? Een bosspel, stadsspel of toch maar binnen blijven tegen het koude weer? Vandaag zullen jullie je gezond verstand nodig hebben dus vergeet zeker niet nog even naar het nieuws te kijken. 

Zondag 10/02/2019: 14u – 17u 

Boten varen in de zee, auto’s rijden op de weg en vliegtuigen doen wat ze willen. Maar wat gaan wij vandaag doen? Ter land, ter zee of toch in de lucht? Kom met je origineelste vervoersmiddel en ons wondermooie Knokke-Heist zal je nog nooit op deze manier gezien hebben. 

Zondag  17/02/2019: 14u – 17u 

Valentijn is al enkele dagen gepasseerd maar wie weet heeft Cupido nog wel iets in zijn mars voor jullie. Neem je liefste vriendje of vriendinnetje mee en we ontdekken het samen. 

Zondag  24/02/2019: 14u – 17u 

Alweer de laatste vergadering van deze maand. We maken er een fantastisch leuke middag van. Kom zoals altijd met de fiets en we rijden nog eens naar die groene oase in hartje Knokke, het bos! 

Dat was het weer voor dit infootje. Zoals altijd een stevige linker, 

Goedhartige Seriema en Sprankelende Arend

Lichtoranje
Goedhartige
Seriema
Vuurgroene
Sprankelende
Arend