Givers

Beste givers,

Mei, ook wel bloeimaand of Mariamaand genoemd, is de vijfde maand in het jaar van de gregoriaanse kalender. De maand telt 31 dagen. Ziezo.

4-5-6 mei: WEEKENDJE!!! We gaan nog eens voor 3 dagen op avontuur. Alle info is meegegeven in de brief, het enige dat er nog niet instaat is dat het awesome gaat worden ! 😊

Zondag    13/05    14h-17h: Het is vandaag Moederdag, dus zullen we de belangrijkste vrouw in ons leven nog eens proberen in de bloemetjes te zetten. Wie is de beste moeder ter wereld ? De jouwe natuurlijk.

Zondag    20/05    14h-17h: Vandaag is het Pinksteren. Weten jullie wat we doen op Pinksteren ? Inderdaad, we herdenken de neerdaling van de Heilige Geest over de apostelen. Onthoud dit goed, en je bent voorbereid op de vergadering.

Zondag    27/05    14h-17h: De laatste vergadering van het jaar alweer zeg … Daarom doen we nog eens iets wat jullie allemaal de max vinden. We willen nog niet te veel weggeven, dus afkomen is de boodschap.

Ziezo, dat was het dan voor de vergaderingen van dit scoutsjaar, de volgende keer dat we jullie terug zien zal op kamp zijn. Wij kunnen alvast niet wachten, hopelijk jullie ook.

Kampbrief Givers

Afbeeldingsresultaat voor time travel

Een stevige linker,

Geestdriftige Argali en Goedhartige Seriema