Givers

Dag liefste Givertjes!

Na een super kamp en een leuke zomer is het tijd om weer naar school te gaan. Maar niet alleen terug naar school, ook terug naar de scouts! Haal dat uniform dus maar uit de kast, klaar om terug elke zondag aan te doen 😉

Zaterdag    08/09    20h-…: Scout.In Drink. Zoals elk jaar is er de avond voor de startdag een gezellige drink voor jullie en je ouders. We hopen jullie talrijk te zien!

Zondag    09/09    10h-16h: Scout.In. Zijn jullie al benieuwd wie dit jaar de leiding is? Kom dan zeker af! Zoals elk jaar beloofd het weer een supertoffe dag te worden.

Zaterdag    15/09    14h-17h: Kom met de fiets en in perfect uniform en dan kunnen we ons weer volledig laten gaan en Knokke onveilig maken. Moeder natuur heeft jullie hulp nodig dus hoe meer zielen, hoe beter!

Zondag    23/09    14h-17h: Bosspel? Strandspel? Stadsspel? Eens iets helemaal anders? Wie zal het zeggen… je zal gewoon moeten afkomen om het te zien!

Zondag    30/09: GEEN VERGADERING. Sorry de snorry wij zijn op planweekend met de leiding om elke zondag nog toffer te maken en weekendjes voor dit jaar te plannen. Niet getreurd! Volgende week zijn we er terug!

Zo dat was het alweer voor deze maand. Vergeet niet dat ook als Givers jullie nog vriendjes mogen uitnodigen om naar de scouts te komen. Het is nooit te laat om een scout te worden!

Stevige Linker,

Lichtoranje Goedhartige Seriema & Vuurgroene Sprankelende Arend