Givers

Beste givers,

HAPPY NEWYEAR !!!!! 2019 is aangebroken en dat wil zeggen weer een nieuw jaar vol scoutstastische avonturen en belevenissen. Hopelijk zijn jullie in de maand januari talrijk aanwezig. Wij hebben echter examens dus zullen soms niet kunnen komen, maar we hebben daar al een oplossing voor gezocht zodat jullie elke week toch naar de scouts kunnen komen.

Zondag 13/01 (14u-17u):  Vandaag komen er 2 vervangers ( die jullie zeker kennen ) om onze taak over te nemen. Ze zijn natuurlijk net niet zo cool als jullie huidige leiding, maar je moet roeien met de riemen die je hebt.

Vrijdag 18/01 ( vrijdagavond 20u30-23u ): Omdat we jullie missen en jullie zeker willen zien in de maand januari, zorgen we voor een rustige vrijdagavondvergadering. We hebben na al die examens wel eens een pauze verdient. Doe maar je mooiste “chillpants” aan.

Zondag 27/01 (14u-17u) : Wij hebben nog steeds examen ( ja, da duurt lang he ) maar wees gerust, 2 andere megacoolesuperdeluxe leiding neemt onze taak voor een dagje over om jullie zondagmiddag te vullen.

Ziezo, dit was het voor de maand januari. In februari hebben we gedaan met de examens en staan we terug 7/7,24/24 klaar voor jullie. Tot dan !

een stevige linker,

Sprankelende Arend en Goedhartige Seriema