Givers

Beste givers,

De eerste 2 maanden van het jaar zijn weer voorbijgevlogen, hopelijk is het in maart even lekker weer als in februari. Hier alvast een overzichtje van wat er te wachten staat in maart.

Zondag 07/04 (14u-17u): Wie is de mol? Vandaag gaan we op zoek naar wie tijdens de vergadering alle opdrachten saboteert. Wie heeft de beste speurneus en vind “la taupe”.

Zondag 14/04 (14u-17u): Vandaag is er geen vergadering, de leiding is op excursie om het weekendje van volgende week voor te bereiden

Vrijdag 19/04-Zondag 21/07 : WEEKENDJEEEEEE ! Voor het tweede weekendje van het jaar gaan we samen op stap met de jongverkenners en de jonggidsen. Voor meer info, die de weekendbrief.

Zaterdag 27/04 PLOPSALAND !!! Na het megatoffe weekendje staat er weer een topactiviteit voor de deur, GROEPSUITSTAP. Dit jaar trekken we naar De Panne om naar plopsaland te gaan. Voor meer info, zie de site.

Dit is het voor de maand april. We hopen zoals altijd een massale opkomst de zondag/vrijdag en we kunnen het zeker appreciëren als er een seintje wordt gegeven indien je niet kan komen 😉

een stevige linker,

Sprankelende Arend en Goedhartige Seriema

P.S.: Schrijf alvast volgende belangrijke data in je agenda/kalender.
19-21 april: Weekendje met fiets
27 april: Plopperdeplopperdeplop
5-15 juli: Kamp

😉 een stevige linker,

Lichtoranje
Goedhartige
Seriema
Vuurgroene
Sprankelende
Arend