Givers

Weekend 31 maart – 2 april:

Thema: ’t beste weekend van je leven

Dit is geen 1 aprilgrap! Dit wordt het meest epische weekend dat je al hebt meegemaakt! Meer info volgt in de brief!

Wat breng je mee? Zie brief.

Zondag 9 april (14u-17u):

Thema: Waar is de paashaas?

De paashaas is verdwenen en zonder paashaas, geen paaseieren. Kunnen jullie de paashaas terugvinden en zo Pasen redden?

Wat breng je mee? Alles wat met sherlock holmes te maken heeft, en je fiets!

Zondag 16 april:

GEEN VERGADERING. Omdat het moeilijk is om jullie in de vakantie tot in de scouts te krijgen, benut de leiding deze dag als studiedag.

Zaterdag 22 april (10u – …):

Thema: 60 jaar Scouts Knokke!

Vandaag vieren we het 60-jarige bestaan van onze scouts. Meer info hierover vinden jullie op de site en we zullen wel nog duidelijk via fb en whatsapp communiceren hoe die dag voor ons in elkaar zit.

Wat breng je zoal mee? FEESTMODUS

Weekend 29 – 30 april:

Thema: Pannekoekenbak

Dit weekend maken we pannekoeken om onze kampactiviteit te sponsoren. Jullie moeten op voorhand zoveel mogelijk pannekoeken verkopen (verdere info: op vergaderingen, fb, whatsapp). Afhankelijk van hoeveel jullie verkopen, zullen wij laten weten op welke momenten we effectief zullen bakken.