Givers

Eleba liefste givertjes!

De herfst is in het land, maar het weer hebben we niet in de hand. Wij zullen ons best doen om toch het zonnetje te zijn in deze dagen. We zullen proberen deze maand niet te zagen 😉

Zondag 29/09: Vandaag is er GEEN vergadering –> jullie leiding is op weekend om de rest van jullie scoutsjaar te plannen!!

Zondag 06/10 (14u-17u): Vandaag gaan we eeeeindelijk nog eens een echt spannend spel spelen! De leiding heeft alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke vergadering van te maken!

Zaterdag 12/10 : SCOUTS BBQ : inschrijven –> Zie website. Voor de opzet van deze BQQ rekenen we op jullie hulp. Exacte uren en informatie volgen nog.

Vrijdag 18/10 (20:30u-23u):  Chill avondje met Netflix en snacksss of toch liever een avontuurlijke trektocht buiten Knokke-Heist? Laat het ons weten!

Zondag 27/10 (14u-17u):  Na al deze evenementen gaan we ons nog even onderdompelen in het echte scoutsleven! Neem maar al voorbereidingen want deze vergadering zal heftig worden!

Zondag 03/11 : Canadese Mars! Het is weer zo ver! Na jaarlijkse gewoonte gaan we ook dit jaar weer de uitdaging aan om sneller dan de jongverkenners en jonggidsen aan te komen! Dit zal natuurlijk geen probleem zijn 😉 smeer je kieten al maar in!

We vertrekken s’morgens vroeg richting Hoofdplaat met de bus. Meer info volgt!

Dit was het voor Oktober.

Lichtoranje
Goedhartige