Givers

Beste givers,

De tweede maand van het scoutsjaar is aangebroken en het wordt weer een maand om niet te vergeten. Hier alvast een overzicht van wat er jullie allemaal te wachten staat.

Zondag    7/10    14h-17h: We hopen op een zonnige dag want we zullen zeker niet binnen zitten. Misschien wel de laatste zonnestralen van het jaar dus daar profiteren we van.

Zaterdag    13/10: Scouts BBQ!! ’s Avonds lekker gezellig varkentje van ’t spit eten, maar overdag helpen de givers graag een handje met de opzet. Verdere info wordt nog meegedeeld.

Zondag    21/10    14h-17h: Vandaag gaan we back to the roots en spelen we nog eens een echt scoutsspel zoals back in the day. Zorg dat je zeker met de fiets bent (zoals altijd eigenlijk 😉)

Vrijdag    26/10    20h30-…: De eerste vrijdagavond vergadering van het jaar. Het zal al wat kouder zijn dus kleed jullie zeker warm genoeg.

Voila, al een korte opsomming van wat er te doen is in oktober. Vergeet niet elke week in perfect uniform te komen en met de fiets (en met een brede lach 😉).

een stevige linker,

Sprankelende Arend en Goedhartige Seriema