Givers

Dag Givers !
Het is weer Het is weer zo ver ! Het nieuwe scoutsjaar is van start gegaan ! Eerst en vooral zijn jullie waarsschijnlijk enorm benieuwd wie je nieuwe leiding is .. En het is niemand minder dan Seriema en Argali ! WHOOP WHOOP. Beetje minder leiding dan vorig jaar maar minstens even cool. We gaan er weer een machtig jaar van maken ! We vliegen er alvast in met een drukke maand september.

Zaterdag 2 september (avond) – Zondag 3 september (10u-16u):
Het is weer scout-in ! Jullie en jullie ouders zijn allemaal welkom op onze Scout-In Drink voor een gezellige babbel met oa. je (nieuwe) leiding ! De volgende dag verwachten we jullie om 10 ’s morgens in de tuinen van Sharpoord. Zorg voor vuile kleren en een lunchpakket. Check zeker ook nog eens de website waar er nog extra info staat.

Zondag 10 september (14u-17u):
De eerste echte vergadering van ons nieuw scoutsjaar. Hopelijk hebben jullie al wat kunnen genieten van de eerste dagen school. De toeristen zijn stilletjes aan vertrokken maar van de givers is Knokke nog niet af en daarom maken we de straten onze badstad nog eens onveilig ..

Zondag 17 september (14u17u):
We onderzoeken vandaag een groot mysterie ! Breng je vergrootglas en je beste Sherlock Holmes impressie mee !

Zondag 24 september (14u-17u):
Al de laatste keer dat we elkaar zien deze maand ! Amai da jaar vliegt hier alweer voorbij. Daarom gaan we nog eens naar het strand want voor dat we het weten ist alweer winter !

Zondag 1 oktober (..):
Vandaag is er helaas geen vergadering L Jullie lieftallige leiding is op weekend met de andere leiding op het jaar te plannen ! Maar niet getreurd volgende week zien we elkaar zeker terug xx

Stevige Linker, Lichtoranje Goedhartige Seriema & Goedgele Geestdriftige Argali