60 jaar Scouts Knokke

Algemene info

Scouts Knokke wordt 60 jaar en dat vieren we op 22 april 2017 met een groot feest! Het wordt een leuke dag vol avontuur, plezier en scouteske ervaringen.

We beginnen de dag om 10u 30 aan de oude en vertrouwde scoutslokalen (Heilig Hartlaan 4). Hier gaan we een reusachtig dorp van springkastelen bouwen, waar je je naar hartenlust kan uitleven. Als springen niet jouw ding is, zullen er ook tal van andere activiteiten te beleven zijn. Om 12u eten we allemaal samen een picknick die je gratis krijgt van Scouts Knokke.

Ook voor de volwassen kinderen (ouders) hebben we een scouteske verrassing, georganiseerd door de Stam. Hiervoor spreken we om 14u af aan feestzaal ’t Verzet.

Om 18u gaan de kinderen van de scouts naar ’t Verzet, onder waakzaam oog van hun leiding. Daar worden ze herenigd met hun ouders voor een gezellig aperitief waar lekker eten en drinken zeker niet zal ontbreken. Speciaal voor deze verjaardag zal het namelijk volstaan met foodtrucks!

Later op de avond, rond 20u, start er een spektakel waar alle scoutsers hun beste beentje zullen voorzetten en ongetwijfeld zullen schitteren voor alle ouders en sympathisanten. Op een echt feest ontbreekt het niet aan dansen en muziek, dus zullen we na de show de vloer ontruimen en een feestje bouwen met livemuziek en dj’s tot in de vroege uurtjes.

Wij kijken er alleszins naar uit en we hopen u daar ook te zien. Indien u nog vragen heeft, stuur gerust een e-mail naar groepsleiding@scoutsknokke.be of spreek de leiding aan op zondagmiddag.

Time table

Wanneer Wat Voor wie Waar
10u30 – 18u Speelstraat Alle kindjes (scouts & niet scouts) Heilig hartlaan
14u – 17u30 Verrassingsspel Ouders & sympathisanten ’t Verzet
(Duinenwater)
19u – 21u Food truck festival Iedereen ’t Verzet
20u – 21u Show Iedereen ’t Verzet
21u – 22u30 Optreden band Iedereen ’t Verzet
22u30 – 4u DJ sets Iedereen ’t Verzet

Prices

De speelstraat en de activiteit van de Stam zijn gratis.
Het ticket voor de show, optreden en afterparty kost €5.

Voor het eten (bij de foodtrucks) werken wij met bonnetjes. Om het vlot te laten verlopen kan u op voorhand via deze link inschrijven. Een volwassene betaalt €15 (10 bonnetjes) en een kind (6-12 jaar) €8 (5 bonnetjes).